Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neysekiiiii bi hizlaa toplaadimmm
Sarjim ve folikasitim dukkanda kalmisti onu aldim gidipp
Darısı başıma
Ovulasyona göre ilişki olsun demiyorum canım hani pazar gösteriyormuş ya onu öğrenmek için. Ben pek güvenemiyorum o uygulamalara

Canım ben bu ay başladım hiç korkulcak birley değil iğneyi hissetmiyorum bile sadece kendime yapamıyorum :)

Bizimde sperm sayımız çok yüksek değil oyüzden sordum kuzum sana atıyım özelden

Darısı başıma

Ovulasyona göre ilişki olsun demiyorum canım hani pazar gösteriyormuş ya onu öğrenmek için. Ben pek güvenemiyorum o uygulamalara
Evet canım aslında o şekilde kaçırmamış olurum. Gerçi bu ay yumurtamdan hiç ümitli de değilim de işte umut dünyası

Belkide yaş faktörü falan önemlidir doktorlar daha iyi bilir tabi
Valla bilmiyorum yaşım 33 . Klomen den şaşmıyor. Kimi kontrolörlerde goruyirum kızlar 20 -30 yaş araligindalar onlara iğne vermiş, kimi benden küçük kızlara da klomen vermiş. Seni igneliye geçirmek istemiyorum iyi gidiyordun bu ay ne oldu anlamadım hapi 2 ye cikartalim dedi.

Benimde merak ettiğim buydu çok teşekkür ederim çatlatma iğnesinden sonra adet olan var içim rahatladı inşallah yerleşme kanamasıdır rabbim hepimize hayırlı evlatlar versin inşallah

Ooo çok beğendimmmmgayet iyi, ben daha bin adımdayım
Oooo hergün senin gibi düzenli yapabilsem keşkee
Rabbim sağlıkla kucağına aldırsın cnm az kalmış MaşAllah

Çok şükür cnm uğraşıyoruz evde sen nasılsın kuzum
Biz de gebelik için uğraşıyoruz işte kuzum napalım sil baştan
Evet canım aslında o şekilde kaçırmamış olurum. Gerçi bu ay yumurtamdan hiç ümitli de değilim de işte umut dünyası
Aaa hiçte bilee bence asıl bu ay umutlu olmalısın

Süt kabız yapıyor bende.
Nasıl rahat hissedeceksen o şekilde yap.. ben çok ilaç kullandığım için birde onu eklemek istemiyorum açıkçası
Yok canım ben iç hemoreit oldu sanırım kanama yapıyodu yoksa bende kullanmazdım. Bulantı için kullanmıyorum mesela beslenmeyi etkilemiyo diye. Hiç ilaç kullanmasak daha iyi tabi

A
@halleycik kahvaltı sofrasını kurarken toplama faslını düşünüyorum ben de sorma

cakltanesi çok sevindim canım gözün aydın hiç diğer testlere de gerek kalmadı ne güzel
Aynen canım dörtlüyü yapıcak bakalım onda detaylı ultrason oluyo onlarda temiz çıkarsa bu kadarla kalır

Kilo vs de farkediyor olabilir. Birde kan testlerinde hormonlara bakıyorlar falan mutlaka değerlendirme kriterleri vardır canım. Bende ilk ay 3 yumurta olmuştu ama iğnenin 9. Günü 20mm olmuştu son ay yani iğnenin 3. Ayında 6 yumurta oldu ama iğnenin 9.gününde 17mm di en büyüğü mesela ilaçlar nasıl etki ediyor bilemiyorum her ay değişiyo tepkisi dr da söylemişti o yüzden 2 günde bir çağırıp ultrasonla bakıyorum sürekli aynı tepkiyi vermiyor demişti.

Günaydın hanımlar bugün yine doktordaydım femera kullanacağım her ay olduğu gibi doktorum aşılama tavsiye etti ben kararsizim ne yapmalı sizce burada aşılama yaptıran varmi
Femarayi 2.kullanisimda hamile kaldım. 3. Ay kullanmayacağım direkt aşılama yaptiracaktm ama nasip oldu şu an hamileyim. Rabbim size de nasip etsin. Tek tavsiye edecegim şey şu olacak. Eğer çok umutsuzsaniz aşılama yaptırın bence. Zaman kaybi neden olsun ki. Doktor yok femara işe yarar gibi birşey soylese de deneyin femarayi yine. Rabbim güzel sonuclandrsn insaallah.

Ya yumurta oluşuyor çatlıyor olmuyor iste bu ay son tedavi diye siz verdim kendime eğer bu ay da olmazsa bırakacağım nasip bunlar.Dunyanin öbür ucuna gitsen nasipte yoksa birşey ifade etmiyor. Insallah bu topikteve diğer topiklerde kimler bekliyorsa Rabbim nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…