Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzu 3 gün halen sökülmedi doktoru aradım ameliyattaydı yinede saat 5 e randevu aldım
İyi yapmışsın canım sor mutlaka çünkü benim bikaç gün kahverengi leke leke gelir ama üçüncü gün baya sökülürüm. Bize de haber ver dr un ne dediğini

Ameliyatta idi 1 saat sonra tekrar araycm

Bu hafta kaza oruçlarımı tutmayı düşünüyorum. Eşim diyor yumurtlama yakınsa tutma. Dedim sus bakim, artık yumurtlama günü vs yok. unut bunları
ayy bnmde kaza oruçlarım var ama ben şu an tedavi aşamasındaym die tutmuyorum direncm fln düşmesin die yoksa beraber tutardık ne güzel :) hayır hayır unutaamazzzzz.. bak bnde bugn fıtı fıtı yapcm kocişim özlemiştir

ben de ilaçlardan dolayı tutmuyordum. Madem tedavi de ertelendi tutayım vaktinde. bu arada sen niye benden taraf değilsin

Kızlar ben halk eğitimde kursa başvurmuştum muhasebe kursuna kabul oldum ama pandemiden dolayı tabi okullar kurslar falan durduruldu. Bugün kursun öğretmeni yazmış yarın başlıyor kursumuz diye. Gidicem ama inşallah virüs falan kapmam. Biraz çıkar yürürüm iyi olur gibide geldi ama aklım karışık valla. Birde işkur eğitimi diye geçicekmiş belli bi ücrette vericeklermiş

Yok yok bozulmaz psikolojisi, şirinlik yapma peşinde. Sabah kalkıp kahvaltı hazırlamış. Bi iltifatlar, ama yemezler Akşama da spagetti yapacak. O benden daha güzel yapıyor
Afiyet olsun canım benim yazık kız adama. Aslında sana yüzde bi milyon katılıyorum ben olsam daha sert de olabilirdim ama bir yanım da yufka işte yoksa haketmiyor değik
Buyurun kizlar kahveye
Ohhh şifa olsun ben içmedim kuzuş iyice azalttım kahveyi

Aa harika hem sana farklılık olur hem eğitim olur hem gelir olur aman dikkat et kendine beybi

Ben de kıyamıyorum aslında. Ama artık zamanı geldi de geçti canım. Tartışmayı seven biri değilim zaten. Sadece durgunum. Evin neşelisi ben olduğum için canı sıkılıyor bu sefer. Çok üzgün olduğumu biliyor. Bu ara çocuk meselesini bıraktım. Bol kitap, bol yürüyüşle meşgul olacağım.

Kız tövbe de o kadar gün sonra zaten aylar olmuş oluyor tez vakitte diyelim tez vakitte hemen bir sonraki adette

Çift maskeyle git canım. Ben o kadar ösym görevine gittim virüs kapmadım da eşim basit şekilde kaptı virüsü Sana da hem gelir, hem deneyim olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…