Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aa harika hem sana farklılık olur hem eğitim olur hem gelir olur aman dikkat et kendine beybi
Ay deme Allahım doğduğumdan beri okuyorum eşim yeter artık sınava falan girme sakın diyo ama ben gideyim
Çift maskeyle git canım. Ben o kadar ösym görevine gittim virüs kapmadım da eşim basit şekilde kaptı virüsü Sana da hem gelir, hem deneyim olur.
Aynen aynen valla ayda 800 falan verirler sanırım ama olsun biriktiririm inşallah hayırlısıyla doğarda bebişe harcarım bişeyler alırım. Evet hocayla maske konusunu konuşucam çünkü ilk belli olduğunda gittiğimizde sınıfta çıkarabilirsiniz maskenizi demişti bana da saçma geldi kapalı ortamda neden çıkarıyoruz diye

Çok haklısın kuzuş inşallah bu boşvermişlikle sürpriz yapıp gelsin
Kız tövbe de o kadar gün sonra zaten aylar olmuş oluyor tez vakitte diyelim tez vakitte hemen bir sonraki adette
Kız yok maksimum 40 haftalık gebeyse 40 gün sonra en geç müjde alacaksın. Uzun mu bu süre

Çok haklısın kuzuş inşallah bu boşvermişlikle sürpriz yapıp gelsin

Kız yok maksimum 40 haftalık gebeyse 40 gün sonra en geç müjde alacaksın. Uzun mu bu süre
Yaaa kız öyle desene doğuma kalan süre anladım

Canım bende günde 1 fincan içiyorum bazen içmiyorum ama uykum açılsın diye içiyorum ya sen günde kaç bardak iciyordun cnm

Eşin bu bilgiyi nerden öğrenmiş yumurtalıklar var sağ ve solda internetten bir rahim fotografı açıp öğretiver bari

Eşin bu bilgiyi nerden öğrenmiş yumurtalıklar var sağ ve solda internetten bir rahim fotografı açıp öğretiver bari
Beni de aydınlatıver dedim hayır adet tarihimi biliyorsun tamam da bu nerden çıktı
kızlarrr nasılsınızzz... ben giremedim haftasonu bende değişiklik yok iğnelere devam yarın kontrol var yumurtalar büyümüşmü diye :) benden bu kadar :)
Büyümüştür büyümüştürrr

afermmmmmmmmmm aşkitommmmmm azalttt süpersinnn bu yolda devmmm

ayyy çok gzell bi hbr aslında kuzummmm ama bilemedmmmm bndeee sen geçirmedn demi virüs hiç

ayyy bnce bzden deli olmuş bunlarrr onlarıda sıyırttık

kızlarrr nasılsınızzz... ben giremedim haftasonu bende değişiklik yok iğnelere devam yarın kontrol var yumurtalar büyümüşmü diye :) benden bu kadar :)
ayy hadii hadiiii güzel hbrler ver bize kuzucm inşallah iğneler sana çözm olur mutlu hbri alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…