Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
@halleycik nerdesin gel beni bi gaza getir canım işkence bul bana
Kızz bana bakkkk
Şeymi yapsak sigara izmariti bastirmak yada minik jilet kesiklerii

Sizce bu ay klomen mı kullansam yoksa ovulasyon mu yapsam sizce aşılamaya geçmek için doktor 3 klomen diyor 2 defa kullandım aşılama için eşim sperm vermesi gerektiği gün belki görevde olursa gelemeyebilir
Kullan canım 6 ay oluyor klomen tedavisi

Günaydın canlar
Bu gün 11 Ocak özlemle uyandım.. yataktan 1 saat kalkamadım ağladım ağladım babamı andım..
Sonra bebeğim midem bulandırarak ağlama anne demek için kendini gösterdi çıkardım durdum zorla kahvaltı hazırlayıp yedim.
Şimdi baş ağrısı ve üşümek girince yattım tekrardan..

Biz de o debelenmenin hayalini kuruyoruz ben cilt bakımına geldim
hiç ihtiyacın yok ki, bebek gibisin zaten
Rabbim sabır versin canım. Hepimizin gideceği yer orası. Kavuşma gününe kadar Rabbim dayanma gücü versin.

Biz de o debelenmenin hayalini kuruyoruz ben cilt bakımına geldim
Ayy başım ağrıdı uyumaktan gece yine 4 de uyandım 6 ya kadar uyuyamadım. Tam uyudum derken 8 de uyandım kahvaltı falan derlen 9.30 da geri yattım napıcam ben böyle bilmiyorum. Ohh ne güzel misler gibi olursun şimdi insan nasıl rahatlıyo cildinin nefes aldığını hissediyo

Canım benim o boşluk nasıl bir şey tahmin edebiliyorum Rabbim sabrını artırsın

Kıyamam mekanı cennet olsun bebekler hissediyomuş hatta biyerde okudum. Kadın ultrason çektirmeye gidiyo doktoru bebek ağlıyo sen bişeye mi üzüldün diyo. Kadın da bir gün öncesinde üzülüp ağladığı bir olayı anlatıyo çok etkilendim diyo. Doktoru mümkün olduğu kadar neşeli komik şeyler izlemesini söylüyo. Havayı biraz dağıtmaya çalış canım çıkıp bi hava al istersen yada müzik aç belki iyi gelir

canm bnmm başınız sagolsunnn nurlar içinde yatsın acının tarifi yok.. anne babanın hiç yok.. rabbm dayanma gücü versn

ayyy banada uykundan gönder bebgmmm litfnnnn bnde uyuyamıyorm 3 gündr çok snrlerim tepemde sabahn beri esniyorum

3 gün oldu sökmedi

Benim için sözün bittiği yer kaç günlerdir geceleri kalbim patlayacak gibi
hiç ihtiyacın yok ki, bebek gibisin zaten

Rabbim sabır versin canım. Hepimizin gideceği yer orası. Kavuşma gününe kadar Rabbim dayanma gücü versin.
Oyy öpsün seni bu bebekkk
Aynen ya çok şükür .. ya cilt altımda bi doluluk olduğunu hissediyordum pandemiden bu yana makyaj yapmadım cilt bakımımı da aksatmıyorum ama illaki belirli aralıklarla buhar almak istiyor cilt
Günaydın canımmlaar
Gebe hatunlar mesajlarınızı beğenecekken sürekli takvime tıklıyorum yanlışlıkla totem mi yapsam
O zaman bi daha yanlışlıkla kimin takvimine tıklarsan o kadar gün sonra gebelik müjdesi alacaksın
afferin benim kuzuma. Eşim de yürüyüşe başladı Ama bu onu jiletten kurtaramaz
Bari müslüm de aç jiletlerken modunuz yükselsin
ohhhhhh mis gibi olursun sen şimdi
Rahatladım valla şimdi maskemin kurumasını bekliyorum sonra pedikür..
Bu hafta kaza oruçlarımı tutmayı düşünüyorum. Eşim diyor yumurtlama yakınsa tutma. Dedim sus bakim, artık yumurtlama günü vs yok. unut bunları
adamın psikolojisini bozacan
3 gün oldu sökmedi
Canım doktorla görüştün mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…