- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.041
Burdaku doktor asilama icin 3 bini bulabilir demisti aCik daha verip tupe dusunuyorum ondan bakalimm .oo çok iyi o zaman. gelsin bebecikkkkkkkkkkkkkkkkkkk
hadi bklm hkkınzda hyrlısı olsn bbgmRegli olmadimm canimm 18-20 arasi oluyommm
Doktor randevusuda 22 ocak yapmis
Subat demistimm esimle konusamda belki subat olabilir
Ayy en sevdiğim şeylerden birisidir
Bismillah dedin demekKadın için:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayımı,Rubella IGG, AMH.
Erkek ve Kadın için: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrıca varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz.
Bunlari istemisleer bidee
Ay cok telaslandim ya
Yok canım karşılamıyor 28 yaşındayım. Eczane indirim yaptıDün ovitrelle 135 tl verdiler bana. Seninkinin bir kısmıno sgk karşılıyor sanırım yaştan dolayı.
kuzu son kararın hangi doktorduDoktordan çıktım az önce. Tanı amaçlı histeroskopi yapılacak tekrar yapışıklık var gibi görünüyor. Sonra tüp bebeğe başlayacağız çok acil kilo vermem gerekiyorbu arada icsi yi sordum yabancı sayfalarda bile normal tüp bebekte mikro enjeksiyon yapılmıyor sadece bu yöntemde yapılıyor diye şeyler okuyordum öyle bir şey yokmuş mikro enjeksiyon yapıyorlarmış. Düşünen varsa yazayım dedim
Canım yoğundu bugün sağlık taraması için geldiler git gel yaptım hep sen nasılsın nasıl gidiyor değerlendirmelere devam sanırım@Gelbemucizem sıradaki kahveyi kime armağan ediyorsun
@ebru2812 @melinda- @kizinbiri9 @burcusami napıyosunuz kızlar
C Capanin Gururu Teyom işte misin kuzum
MelodiminEsi Nureella @Asyaa561 @shlls F Fatimatuz_Zehra @Fatmazell74 @archi88 H halleycik Matmazella @cakltanesi @bateri peraares @Omur-un Hatunu napıyosunuz fıstıkklar
Yaa senin profil resmin çok ciciKutlamama yapalimm larii heryere balonlar asiyimm dur
Canım hangi hasTaneye gittin.. tüpe mi başlıyorsun ben kaçırmışım bunları onun için mi istedilerKadın için:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayımı,Rubella IGG, AMH.
Erkek ve Kadın için: Kan grubu,HbsAg,Anti HBS,Anti HCV,Anti HIV 1/2 ayrıca varsa Rahim Filminizi (HSG) de getiriniz.
Ay cok telaslandim ya
Ben bu ay iğneyi vurulduğum gün de ilişki düşünüyorum ınsallah yanılmamCanım yoğundu bugün sağlık taraması için geldiler git gel yaptım hep sen nasılsın nasıl gidiyor değerlendirmelere devam sanırımbenimde bugün gece 1 de 36. saat oluyor çatlatma iğnesinin
Canım bizde birgün öncesi ilişki oldu Bir dolu bir boş gidiyoruz sperm sayımız çok yokBen bu ay iğneyi vurulduğum gün de ilişki düşünüyorum ınsallah yanılmam
Evet kuzum öngorusmeye gidicem birCanım hangi hasTaneye gittin.. tüpe mi başlıyorsun ben kaçırmışım bunları onun için mi istediler
Kutlamama yapalimm larii heryere balonlar asiyimm dur
Ben daha mı çok seviyorum diyosunKocam bile böyle iltifatlar etmiyor gııı
Anamm benim koca da sevmiyo da napayım yani şimdi ben bakıyorum o saçaEşim bey kisa sac sevmezdiyorum ben uğraşıyorum ama yok. Neyse yıllar geçince belki üşenirim o zaman kestiririm
Yihaaa
Canım ben de bütün gün temizlikti yemekti pastaydı onlarla uğraştım kaynanam bizde kalacak bugün yemeğe geldi. Hep bunlarla ilgilendimTemizlik yapıyorum. Dolaba da poğaça börek falan yapıcam sen ne yapıyorsun canım?
Kuzum inanki aslında en sağlıklısı bu muayene yöntemiVajinal muayeneden bahsetmissiniz kızlar benimde cok kotu deneyimlerim var malesef. 4 yila yakin vajinismus yasadim bunu doktora söyledim buna rağmen benim iznim olmadan benden smear testi aldi cok canım yanmıştı sonradan vajinal muayene etti bak acımıyor demi diyobaya kanamam olmuştu sonra bıraktım doktoru.hep kasilirim bende ama melek kizimda doktorum bakarken hic Rahatsız olmamistim
Geldiğinde senlede yiyip içeceğiz tatlımhe he ona çabalıyorlar
yok canım iyi görünüyor zaten. Bilmediğimiz birşey demiştir diye sordum.
bak bu da güzel fikirçok beğendimmmm
aferin yürüyüş neferlerim benim
kız hep sevdiğim şeyleri yiyip içiyorsun. iyi bi döveceğim seni
buluşma falan yok
dayanamıyorum kuzu
yıllardır kadına giden biri olarak, erkek doktor daha iyiydi. Ayrıca ben ameliyat için de kadın doktor olsun diye tutturmuştum. Kadın doktorum dedi ki ben yapacağım ameliyatı ama ekipte erkekler var. Yani bunun tam mümkünatı yok. Dinen de sakıncası yok zaten.
ben de 3 yıla yakın vajinusmustum. Çok şükür gittiğim bütün doktorlar dikkate aldılar. Ama yine de geriliyorum
ayy evet daha biz buluşup bir yere gdcktk daha gdcz yasaklar btersee
Neyse günün hepsini kullanmada belki bize de lazım olurEki Görüntüle 2760884
Bu arada size demeyi unuttum annem yün getirmiş komşumuzla anlaştım yumurtada verecek
Canım benimkide seninki gibi olmuştu aynı tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsınMerhabalar salı akşam iğne yapıldı doktorum Perşembe sabah ve akşam birde cumartesi yi iyi degerlendirin dedi tecrübelerinizi söyler misiniz ilk çatlatma ignem 4 tane güzel gelişen yumurtam vardi arkadan iki tane daha geliyor demişti doktorum
Çok ciddisiniz hanımefendi
Bayağı çok muş testlerin canım Allah kolaylık versin hayırlı olsun yeni tedavinKadın için:TSH,Serbest T4,Prolaktin,Tam Kan Sayımı,Rubella IGG, AMH.
Ay cok telaslandim ya
Canım en son hangi doktora karar verdin hadi hayırlı olsun senin adınaDoktordan çıktım az önce. Tanı amaçlı histeroskopi yapılacak tekrar yapışıklık var gibi görünüyor. Sonra tüp bebeğe başlayacağız çok acil kilo vermem gerekiyorbu arada icsi yi sordum yabancı sayfalarda bile normal tüp bebekte mikro enjeksiyon yapılmıyor sadece bu yöntemde yapılıyor diye şeyler okuyordum öyle bir şey yokmuş mikro enjeksiyon yapıyorlarmış. Düşünen varsa yazayım dedim
Ooo yansın gecelerCanım yoğundu bugün sağlık taraması için geldiler git gel yaptım hep sen nasılsın nasıl gidiyor değerlendirmelere devam sanırımbenimde bugün gece 1 de 36. saat oluyor çatlatma iğnesinin
Canım aslında en çok şans ovülasyondan önceki ikinci gün başlıyor Ovülasyon günü istatistiklere göre ortalama şansa sahip ve hatta ovülasyon ertesi günü şans neredeyse %10Ben bu ay iğneyi vurulduğum gün de ilişki düşünüyorum ınsallah yanılmam
Sagoll kuzumm benimm diyorumm insallahAyy en sevdiğim şeylerden birisidirşeşşmiyeni sevsinler birgün bu yollarda bebek arabası süreceksin
Bismillah dedin demekhayırla sonuçlansın
Şu kadın gitsin de haber verin geleyimbeni sayfada görüp de kaçan biri varbugün hiç denk gelmedik
değerlerin gayet iyi canım. Bu değerlerle pco olmazsın.Kızlar bugün doktora gittim, devlet hastanesine gittim adet başlıyor gibi olduğu için alttan muayne etmedi, üstten baktı, önce pko görünümü var gibi dedi sonra hormonların düzgün sende zayıfsın ve adetlerin düzenli o zmn değildir dedi,
pko görünümü olması nedir, pko mu değil mi hiçbişey anlamadım, sonra rahim filmini gösterdim, darlık vardı aşılama oldu açmışlar falan filan anlattım, tamam düzgün hepsi strestendir falan filan dedi geçti, tahlil falan da hiçbişey istemedi, eski tahlillerime baktı
kasım 2020 sonuçlarım bunlar
prolaktin 14.2
tsh 2.9
E2 56
FSH 6,3
LH 4,82
amh 2,56
kasım 2019da amh 1,94müş
sizce nasıl bunlar
anaaa mesajım da ulaşmışŞu kadın gitsin de haber verin geleyim
Bence de olamam ama bakıp bakıp pko görünümü var gibi diyorlar, daha önce bir doktor daha demişti, ne görüyosa bilmiyorum valla , her gittiğimde beni bi sinir ediyolar ya, allahım içime sinen bir doktora denk gelsemdeğerlerin gayet iyi canım. Bu değerlerle pco olmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?