Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy en sevdiğim şeylerden birisidir şeşşmiyeni sevsinler birgün bu yollarda bebek arabası süreceksin
Bismillah dedin demek hayırla sonuçlansın

Doktordan çıktım az önce. Tanı amaçlı histeroskopi yapılacak tekrar yapışıklık var gibi görünüyor. Sonra tüp bebeğe başlayacağız çok acil kilo vermem gerekiyor bu arada icsi yi sordum yabancı sayfalarda bile normal tüp bebekte mikro enjeksiyon yapılmıyor sadece bu yöntemde yapılıyor diye şeyler okuyordum öyle bir şey yokmuş mikro enjeksiyon yapıyorlarmış. Düşünen varsa yazayım dedim

kuzu son kararın hangi doktordu

Canım yoğundu bugün sağlık taraması için geldiler git gel yaptım hep sen nasılsın nasıl gidiyor değerlendirmelere devam sanırımbenimde bugün gece 1 de 36. saat oluyor çatlatma iğnesinin

Canım hangi hasTaneye gittin.. tüpe mi başlıyorsun ben kaçırmışım bunları onun için mi istediler

Canım yoğundu bugün sağlık taraması için geldiler git gel yaptım hep sen nasılsın nasıl gidiyor değerlendirmelere devam sanırımbenimde bugün gece 1 de 36. saat oluyor çatlatma iğnesinin
Ben bu ay iğneyi vurulduğum gün de ilişki düşünüyorum ınsallah yanılmam

Kızlar bugün doktora gittim, devlet hastanesine gittim adet başlıyor gibi olduğu için alttan muayne etmedi, üstten baktı, önce pko görünümü var gibi dedi sonra hormonların düzgün sende zayıfsın ve adetlerin düzenli o zmn değildir dedi,

pko görünümü olması nedir, pko mu değil mi hiçbişey anlamadım, sonra rahim filmini gösterdim, darlık vardı aşılama oldu açmışlar falan filan anlattım, tamam düzgün hepsi strestendir falan filan dedi geçti, tahlil falan da hiçbişey istemedi, eski tahlillerime baktı

kasım 2020 sonuçlarım bunlar
prolaktin 14.2
tsh 2.9
E2 56
FSH 6,3
LH 4,82
amh 2,56
kasım 2019da amh 1,94müş

sizce nasıl bunlar

Kutlamama yapalimm larii heryere balonlar asiyimm dur
ellerine sağlık heryer bayram yeri
Kocam bile böyle iltifatlar etmiyor gııı
Ben daha mı çok seviyorum diyosun
Eşim bey kisa sac sevmezdiyorum ben uğraşıyorum ama yok. Neyse yıllar geçince belki üşenirim o zaman kestiririm
Anamm benim koca da sevmiyo da napayım yani şimdi ben bakıyorum o saça
Yihaaa kutlu olsunn
Temizlik yapıyorum. Dolaba da poğaça börek falan yapıcam sen ne yapıyorsun canım?
Canım ben de bütün gün temizlikti yemekti pastaydı onlarla uğraştım kaynanam bizde kalacak bugün yemeğe geldi. Hep bunlarla ilgilendim
Kuzum inanki aslında en sağlıklısı bu muayene yöntemi
Geldiğinde senlede yiyip içeceğiz tatlım
ayy evet daha biz buluşup bir yere gdcktk daha gdcz yasaklar btersee
Bakalım hangi bahara kaldı
Eki Görüntüle 2760884
Bu arada size demeyi unuttum annem yün getirmiş komşumuzla anlaştım yumurtada verecek
Neyse günün hepsini kullanmada belki bize de lazım olur
Canım benimkide seninki gibi olmuştu aynı tedavin hayırlı olsun inşallah bu ay gebe kalırsın
Çok ciddisiniz hanımefendi
Bayağı çok muş testlerin canım Allah kolaylık versin hayırlı olsun yeni tedavin
Canım en son hangi doktora karar verdin hadi hayırlı olsun senin adına
Ooo yansın geceler
Ben bu ay iğneyi vurulduğum gün de ilişki düşünüyorum ınsallah yanılmam
Canım aslında en çok şans ovülasyondan önceki ikinci gün başlıyor Ovülasyon günü istatistiklere göre ortalama şansa sahip ve hatta ovülasyon ertesi günü şans neredeyse %10

değerlerin gayet iyi canım. Bu değerlerle pco olmazsın.

değerlerin gayet iyi canım. Bu değerlerle pco olmazsın.
Bence de olamam ama bakıp bakıp pko görünümü var gibi diyorlar, daha önce bir doktor daha demişti, ne görüyosa bilmiyorum valla , her gittiğimde beni bi sinir ediyolar ya, allahım içime sinen bir doktora denk gelsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…