Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kuzuş küçük cocuğu var ben bugn ona bakcm :) iş yok ogn de kendmi çok yormadım sadce onlara koliye koymaları için eşya verdm oda 1 saatte bitti ben bugn bebiş bakcm aynen beraber rejime gireriz anca beraber kanca beraber

ohh misssss yürüyüş keşke daha çok yapsam beybsii :) kuzuu gelirsin sende işte hastaneye geldgiin bi gün geçersn ordan hatay'a ne var yani

Sisli Memorialdaki Semra hanima bakindim biraz istee sey yazmislar ovu toplama islemini yapan caglar bey fln.
Yani bunun mumkunati yok bi asamada erkek elbeti olucak

Sisli Memorialdaki Semra hanima bakindim biraz istee sey yazmislar ovu toplama islemini yapan caglar bey fln.
Yani bunun mumkunati yok bi asamada erkek elbeti olucak
aynen öyle canım. bizim bu durumda en son takılacağımız şey doktorun cinsiyeti

dediğini yaptın yani haydi bakalım tutarsaa bzede sölersnnn ön ayak olursun
Ya tutarsa fıkrası aklıma geldi hemen kopyala yapıştır yapacam

Göle Maya Çalmak Fıkrası

Günlerden bir gün Nasrettin Hoca eline yoğurt mayası bakracını alıp göle doğru yola koyulmuş.
Gölün etrafında piknik yapan köylüler Hoca’ya dikkat kesilmişler.
Hoca Nasrettin başlamış yoğurt mayasını göle kaşık, kaşık çalmaya:
Köyüler şaşkınlıkla izlerken, içlerinden biri Hoca’nın yanına varmış.
– Hayırdır Hocam? Ne yapıyorsun böyle? diye sormuş.
– Göle yoğurt mayası çalıyorum, demiş.
– İlahi, hocam, hiç göle maya çalmakla göl maya tutar mı?
– Hoca Nasrettin O nüktedan cevaplarından birini daha vermiş;
– Ya tutarsa…

Nasrettin Hoca, bu davranışıyla yaşadığı toplumda olmadık işlerle uğraşan, boş hevesler peşinde koşan kişilere ders vermek istemiştir.

Sadece aşılama bu fiyat. 900lük gonal f aldım 870 tl idi. Bugün de ovitrelle aldım 105 liraya. Bir de sperm yıkaması için laboratuvara 700 tl ödeyeceğiz. Yani toplam 3200 civarı
Dün ovitrelle 135 tl verdiler bana. Seninkinin bir kısmıno sgk karşılıyor sanırım yaştan dolayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…