Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım, hiç belirti yoktu. Değişen birşey de olmadı.
Bunun çözümü yok muydu ki tüpünü aldılar kuzum ya bana da geçen sene gittiğim doktor sağ taraf için ilk ay öyle söyledi sonraki ay yok dedi ikinci ay sağ taraftaki yumurta ile oğluma gebe kaldım. Ne zor işler

Operasyon öncesi alınma durumu yoktu canım. Ama genişleme fazla olduğu için o esnada öyle karar vermiş doktor. Polipler de ileride tümöre dönüşme ihtimalinden dolayı alındı

Uğraşlarımız sonunda inşallah bebeklerimiz bize gelir kızlar ya walla hepimiz ayrı ayrı birşekilde uğraşıyoruz

Operasyon öncesi alınma durumu yoktu canım. Ama genişleme fazla olduğu için o esnada öyle karar vermiş doktor. Polipler de ileride tümöre dönüşme ihtimalinden dolayı alındı
Her şey normal giderken de terslikler olabiliyor hiçbir sebebi yokken de gebe kalmak zor olabiliyor ne desek boş yazgımızı yaşıyoruz
Uğraşlarımız sonunda inşallah bebeklerimiz bize gelir kızlar ya walla hepimiz ayrı ayrı birşekilde uğraşıyoruz
İnşallah hepimiz ayrı yorgun

Yaaa canım benim inşallah bebeğin sana gelir en kısa sürede çok iyi yapmışsın bekle bekle dur boşa zaman geçiyor gibi
Eevt kuzu beklemek strese sokuyo beni ,bende esime yükleniyorum .
Oyuzden buaksam maddi durumumuzu gozden gecirip subata karar verdik

Bu doktorlar niye 36.saat diyorlarsa zaten sayı biz problem
Canım sen takılma onlara.. yapabildiğin kadar yap
Ahahah çok şirin oldunnn
Aşko benim rahmimde perde vardı
Bi de çiçek getirdim topiğimize
AYYy kibarcığım benim çok naziksin
ben de bugün fıtı fıtı çünkü kociş bana yürüyor çok belli ediyor kendini

kaynana kalacak ama

hsg de tam belli olmadı canım. Doktor şüphelendi birşey var ama net değil diye. İlaçlı tomografide netleşti
normalde hsg'de de çıkar
bende de vardı ama hafif seviyede olduğu için operasyon olmadı bir sonraki hsgde düzelmişti. eğer çok kalınlaşmışsa tüp bebek yapılsa bile tüplerden rahme sıvı akıyor tutunmasını engelliyor

Tekrar hsg görünüyor bana anlaşılan

Tekrar hsg görünüyor bana anlaşılan
arada geçirdiğin bir operasyon küretaj falan yoksa son hsg ile başka bir dr a görünebilirsin benim küretajdan sonra rahimde yapışıklık olduğu için hsg çekildi o zaman tüplerin açık hiçbir sorun yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…