Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm amin Bende senin oğluşun olacak gibi hissediyorumRabbim tez zamanda sağlıkla nasip etsin

benimde rahim kalınlığı sebebiyle rahim kazıma küretajı yapılmıştı. Büyük ihtimalle o yüzden oldu canım
Benim de dünkü muayenem de rahim ince dedi. İyi mi kötü mü dedim. İnce olması çok iyi dedi. Bunu inceltmek için operasyon yapılıyor dedi.

Benim de dünkü muayenem de rahim ince dedi. İyi mi kötü mü dedim. İnce olması çok iyi dedi. Bunu inceltmek için operasyon yapılıyor dedi.
aynen öyle canım. benim fazla kalınmış. o operasyon ve 3 ay kullandığım ilaçlar tam 12 kilo aldırdı bana.

Gece 12de çatlatma iğnesi oldum bugün biraz sancım var ve peçeteye gelen uzayan şeffaf akıntım var normal mi bu çatladığını gösterir mi sizce
Hemen çatlamazmış. Bu iğnenin etkisi. Ben de iğne olduktür sonra adet ağrısına benzer ama çok şiddetli ağrı çekmiştim.

Merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olucam ilk defa kızlar. Kendim vuramam gibi geliyor, sağlık ocaklarında vuruyolarmı acaba
Aslında çok basit ben kendim yaptım ama sağlık ocaklarında ya da acil de yaparlar heralde

Merhaba bende yarın çatlatma iğnesi olucam ilk defa kızlar. Kendim vuramam gibi geliyor, sağlık ocaklarında vuruyolarmı acaba
Şu saatte yap demedi mi doktor. Basit bir iğne ama eczanede de yapılıyor çünkü üst koldan vuruluyor.

Aslında çok basit ben kendim yaptım ama sağlık ocaklarında ya da acil de yaparlar heralde
Ya evet çok basitmiş ama ben kan aldırırken bile bakamıyorum iğneye sanki sokamam derime gibi geliyo o yüzden hiç maceraya girmiyim dedim

Haha kuzu sen yapma boyleler
Uyma bana ,etme minnos kayinvalidene .
Benimki bi sure sonra patavatsizca eltimin yaninda bebek olmuyosa bi doktora gidelim demesiyle şiddetlendi
oooo o da azmış yani. Benim kv tedavimi eltimden saklıyor canım. Eltidir sevinir diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…