Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar ben simdilik kacar. Benden sonra cok yazmayin valla oku oku bitmiyor. Yoruluyorum. Minnoslarim hepinize iyi geceler. Opuldunuz
İyi geceler güzel arkadaşım
Ahahahaha yok canım ben rahatlıyorum sizle konuştukça Gebelik testi yaptığım zamanları hatırlamıyor musun ? Ben sizin psikolojinizi bozmuştum
Sen çok ağrım var diye acile giderken ben bastım kahkahayı eğer dedim sırf hcg baktırmak için gitmiyosa ben de lari değilim

İyi geceler güzel arkadaşım

Sen çok ağrım var diye acile giderken ben bastım kahkahayı eğer dedim sırf hcg baktırmak için gitmiyosa ben de lari değilim
Kız çok ağrım vardı ama hem o nasıl bir 2. Çizgiydi. 15 gün olmuş tık yok sabır bir yere kadar

E bizde öyle düşündük ama 11 çıkmıştı dedim kimyasal kesin ya bu arada gülyüzlüm hcg baktırdı mı tekrar ? Kaçırdım orayı galiba
Canım başka bir topikte yine kimyasal olduğunu yazmış bize haber vermedi bilemiyorum inan çok üzüldüm kendisi adına. Kimyasal sonrası hemen tutar derler inşallah hemen gebe kalır

Canım başka bir topikte yine kimyasal olduğunu yazmış bize haber vermedi bilemiyorum inan çok üzüldüm kendisi adına. Kimyasal sonrası hemen tutar derler inşallah hemen gebe kalır
İnşallah yaa üzüldüm Yazıları okuyorum elimden geldiğince. Görmeyince merak ettim.

Ahha sana kısa süreli sevinçler yaşatıyo o zaman bana bir iki kere oldu öyle o kadar test hep negatif düşün ama bendekide azim
özel ve önemli bi konu herşeyi kullanmaya korkarım canım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…