Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hepinize huzurlu geceler güzel anne ve anne adayları Rabbim daha fazla bekletmesin bizleri inşallah
İyi geceler kuzum
hiç diyor mu erkek olursa teo, kız olursa teoye koyacam
Erkek olursa covid kız olursa covidan teo koyarsam artık takarsın bir reşat
Burçağı sevdim çok Senin oğlun olacak ben öyle hissediyorum ama
Sen koy inşallah
En az 20dir bide çıkıp eczaneden aldıklarım var. Haritadan gitmediğim eczaneleri bulup gidip aldım belki eczacılar tanımıştır bile beni girince direk test uzatcaklar
Ahahhaha aynı bensin sen ya

İyi geceler kuzum

Erkek olursa covid kız olursa covidan teo koyarsam artık takarsın bir reşat

Sen koy inşallah

Ahahhaha aynı bensin sen ya
Ay bide o testleri 2 saat telefonun flaşını açıp çizgi aradım bunuda yaptınmı yapmadıysan bak bunuda dene

Evet evet eltim hep stresliydi çocuk çaki olarak doğdu inanılmaz huzursuz bir bebeklik geçirdi şimdi de çaki çocuk

Canimin ici once ne yesem ne yapsami birak. Bu kadar ustune dusme. Cok sukur saglikli bi kiz bebek bi kac ay sonra kollarinda olacak. Gulusunu gordukce kokusunu icine cektikce mutlu olacaksin. Hep guzel anlarin hayalini kur. Cok sukur nasip olmus bu bebis sana. Neden hayati onun icinde kendin icinde stresli bi hale getiresin ki. Benim ilk donemlerim sorunluydu. Ona ragmen rahattim. Hep iyi olacak . Bebegim bize gekecek diyerek severdim.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum valla çok çok haklısın. Hem heyecan hem endişe ben hepsini birlikte yaşıyorum tansiyon ne yapsın Sanırım detaylıdan sonra daha rahat edicem. Sen ne zaman gideceksin ?
Heyecanin endisen cok normal canim.32 yasindayim annem bisey olmasa bile benim icin endiselenir. Bu anneligin dogasinda var.sadece guzel dusun stresini azaltmaya calis. Benim iki hafta sonra kontrolum var. En son 4 lu test yaptirdik. Sukur sorun yoktu. Detayliyi konusmadik henuz. Zaten doktorum her gittigimde detayli gibi muayene yapiyor. Ondan yanada rahatim.
hiç diyor mu erkek olursa teo, kız olursa teoye koyacam
Teocum kiz olursa teonaz veya teosu , erkek olursa teocan olsun bence

Biraz daha rahat olmaya çalışıcam söz bana sadece ikili test yapıldı 4lü yapılmadı. Doktorum birde detaylı olarak perinatolog baksın bazen bizim gözümüzden kaçıyor dedi. Perşembe günü oraya giricez. Sağlıkla gelsin inşallah minikler

yaşadığın zorlu süreçten dolayı endişen normal canım. Ancak elhamdulillah sağlığınız iyi.Hiç kötü şeyler getirme aklına. Sen bizim kıymetlimizsin

yaşadığın zorlu süreçten dolayı endişen normal canım. Ancak elhamdulillah sağlığınız iyi.Hiç kötü şeyler getirme aklına. Sen bizim kıymetlimizsin
Ağlattın valla canım benim iyi ki varsınız. İnan bu dönemi burası olmasaydı böyle atlatamazdım. Daha önce de kaygı bozukluğu yaşamıştım sanırım gebelik onu tetikledi. İyi ki varsınız

Ay bide o testleri 2 saat telefonun flaşını açıp çizgi aradım bunuda yaptınmı yapmadıysan bak bunuda dene
Ahahah ayıpsın ona gerek kalmıyordu ki predictor bende hep çift çizgi anlaşmam var tek çıkarsa tazminat ödicekler
Kızlar instada karşıma çıktı
Canım bi arkadaşım kullandı hiç memnun kalmadı inanma bunlada dengeni bozar ben şuan inofolic kombi içiyorum bu ay başladım

Hani senin kıymetlin bendim
Kız sen benle konuştukça anksiyeten artmadıysa bu benim için iyi birşey

Benim ikili test zamani kovid oldum. O yuzden ikili test yapilmadi. Onun icin 4 lu yaptiralim dedi doktor canim.yaptirmasakta takilmazdim kotu bisey duymak insani daha cok rahatsiz ediyor. Ama detayliya gorunmekte fayda var. En azindan guzel fotograflarimiz olur. Hersey guzel olacak. Hiic korkma allahin izniyle.

Aaa bilmiyordum o dönem olduğunu çok geçmiş olsunn Evet bende çok istiyorum renkli olacak diye bizim muayenehanede standart usg var. Atarım hemen resimleri perşembe

Hani senin kıymetlin bendim

Kız sen benle konuştukça anksiyeten artmadıysa bu benim için iyi birşey
Ahahahaha yok canım ben rahatlıyorum sizle konuştukça Gebelik testi yaptığım zamanları hatırlamıyor musun ? Ben sizin psikolojinizi bozmuştum

Aaa bilmiyordum o dönem olduğunu çok geçmiş olsunn Evet bende çok istiyorum renkli olacak diye bizim muayenehanede standart usg var. Atarım hemen resimleri perşembe
Benimki verdi iki tane renkli birinde daha netti yuzu. Bi dahaki gidiste daha guzel bi foto aliriz insallah.. Seninkini bekliyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…