Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum zaten bütün endişem de onun için. İyi olsun sağlıklı olsun. Azıcık ağrım olsa aklım gidiyor. Hamileliği hiç böyle hayal etmemiştim
Çok şükür bir sıkıntı yok ikinizde de tekmeleriyle kafan dağılır

Canim senin stresin bebegede geciyor. O yuzden buni kontrol altina almaya calis.doktorda bende heyecan yapiyorum ama stres degil. Iyi olacagini dusun , olumsuz dusunme ne kadar olumlu olursan o kadar rahatlarsin kuzucum.

Canim senin stresin bebegede geciyor. O yuzden buni kontrol altina almaya calis.doktorda bende heyecan yapiyorum ama stres degil. Iyi olacagini dusun , olumsuz dusunme ne kadar olumlu olursan o kadar rahatlarsin kuzucum.
Evet evet eltim hep stresliydi çocuk çaki olarak doğdu inanılmaz huzursuz bir bebeklik geçirdi şimdi de çaki çocuk

Çok çok haklısın. Ama ruh halim çok değişik diyorum herkes mi böyle acaba. Uzun bir süre inanamadım zaten. Şimdi de hep nasıl yapsam daha iyi olur ne yesem iyi olur hep o moddayım. Amaaan kuzum. Rabbim nasip ediyor ne hallerdeki insanlar sağlıkla doğum yapıyor. Rabbim izin vermiyor sen ne yaparsan yap gelmiyor. Ona bıraktım ona sığındım. Kimseye evlat hasreti çektirmesin

Aminn bitanem Aminn bol bol inşirah oku, dinle olur mu. Kalbine ferahlık verir

Ayy eltimin kızının adı ama kimse masal demiyor herkes müge diyor eltime gıcıklık olsun diye

En çok negatif görüp en mutlu olan
Geçen ay reglim düzensizleşmişti tabi. İnternetten 20li test sipariş verdim. Tahmin ettiğim regli tarihindrn 1 hafta önce başladım yapmaya. Negatif gördüm 2 saat sonra yine yaptım ahaha resmen 1 hafta 10 günde o testler bitti eşimin halahaberi yok bittiğinden bilse beni psikolağa götürcek

Anam bir ayda 20 test yapan bi tek ben değilmişim bi de ayşoş var Ayseee1987

Elimden geleni yapmaya çalışıyorum valla çok çok haklısın. Hem heyecan hem endişe ben hepsini birlikte yaşıyorum tansiyon ne yapsın Sanırım detaylıdan sonra daha rahat edicem. Sen ne zaman gideceksin ?

sen tamamen doğru adrestesin canım

Anam bir ayda 20 test yapan bi tek ben değilmişim bi de ayşoş var Ayseee1987
En az 20dir bide çıkıp eczaneden aldıklarım var. Haritadan gitmediğim eczaneleri bulup gidip aldım belki eczacılar tanımıştır bile beni girince direk test uzatcaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…