Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sancı iyidir inşallah yerleşme sancısıdır
Ya ben öyle canim kuzum falan diyorum ama benden büyükseniz eger lutfen kusura bakmayın
Kuzucum rahatına bak sorun yok dilediğin gibi seslenebilirsin küçüksen de büyüksen de.. ben 33 yaşımdayım.

ayyy bnde bundn kullanıyom kuzum hemide benmki haftada bir şişenin hepsi vitaminin alası yani
Ay ben korona olduğumda bundan aldım bi tane bi de şimdi tüp öncesi alayım dedim inofolic de bugün bitiyor. Sanırım yumurtlamam bitmiştir artık ama biz gün aşırı devam çünkü bol sperm çıkışı bol kaliteli sperm sana da öneririm

bbgm bnm spermlerle işim yok kocişe ihtiyaç olmadn olck bu sfer sn çalış bnm yerimede bnmki önceki spermlerdn kalma bakalım nolck

Canım sancı iyidir inşallah yerleşme sancısıdır

Kuzucum rahatına bak sorun yok dilediğin gibi seslenebilirsin küçüksen de
Ben 29 yasindayim
Amin inşallah öyledir. Zaten ben o kadar çok takmıyorum cunku daha yeni başladım tedaviye. Her zaman duam Allahim daha uzun yıllar bebek için ugrasan hemcinslerime once nasip et bu duyguyu derim. Insallahhhhh bir an önce minnaklariniza kavusursunuzz yaa

Ay koronami oldun canim sen çok geçmiş olsunn yaa ( ben canim kuzum demeyi tercih ediyorum sende kabul edersen abla demek çok tuhaf geliyor )

Aynen canimm ya ne yapsam acaba takviye olarak ne kullansam sence
Bende bi ara çok fena hastalanmıştım doktor şüphelenmişti sürüntü almıştı. C vitamini al dedi bol sıvı ve dinlen demişti o zaman bana doktor canım. İnşallah basit bir griptir

Bende bi ara çok fena hastalanmıştım doktor şüphelenmişti sürüntü almıştı. C vitamini al dedi bol sıvı ve dinlen demişti o zaman bana doktor canım. İnşallah basit bir griptir
Insallahhh canimm ya korona olsa belirtileri muhakkak hissettirir herhalde ama o belirtiler yok insallah korona değildir canim

Insallahhh canimm ya korona olsa belirtileri muhakkak hissettirir herhalde ama o belirtiler yok insallah korona değildir canim
İnşallah Dinlen canım bol bol meyve ye su iç

Cnm vallahi dünkü 2 gündür yagmurdan internet gitti hatta sıkıntı vardı giriyorum ama mesaj yazacgm kendi netim zorlanıyor beni atıyordu siteden cnm bnm netten kaynaklı cnm ya bende varmı sizi boş bırakmak şükür şimdi geldi cnm

Canimm hayırlısı olur bu ay hamile olursun inşallahhhhhh Sen ne zamandır ugrasiyorsun canimm ?
İlk tedavim ama evlendiğimden beri uğraşıyoruz 1 bucuk yıldır inşallah hepimizz
sağol cnm bnmm rabbm hepmzn emeklerini karşılıksız bırakmasın seninde inşallah bebişin göbüşüne düşer bu ay
Amin şu cuma saatinde hepimizin göbüşü dolsun inşallah bu ayy
Benim sıkıntım meyve yiyemiyorum canim ya bakalim nasil olcak
O zaman takviye vitamin falanmı baksan canım

İlk tedavim ama evlendiğimden beri uğraşıyoruz 1 bucuk yıldır inşallah hepimizz

Amin şu cuma saatinde hepimizin göbüşü dolsun inşallah bu ayy

O zaman takviye vitamin falanmı baksan canım
Oyle biseyler yapicam artık kuzuummm ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…