Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk tedavim ama evlendiğimden beri uğraşıyoruz 1 bucuk yıldır inşallah hepimizz

Amin şu cuma saatinde hepimizin göbüşü dolsun inşallah bu ayy

O zaman takviye vitamin falanmı baksan canım
Bizimde evliligimizz 1.5 yıl oldu canimm benimde ilk tedavimm

Ah inşallah ilk ve son olur canım evlendiğinden beri istiyomusunuz kaç gün oldu
Ya sadece 4 ay falan korunduk hapla falan değil ama öyle dikkat ettik zaten esim o yıl kasımda askere gitmistii sonra Aralık o cak gibi denemelere basladik iste doktora kontrollerini yaptırmaya gitmistim doktor 1 yıl dolmasını için tedavi yapamam dedi 1 yıl beklemez dedi gexti iste bu ay tedaviye basladik bizde 7 ocakta vuruldum canim igne igne gününde sayarsak 9. Gunum olur kuzumm

Az kalmış 5 gün sonra inşallah güzel haberi alırsınn

Hee bide kuzum bende çok ileri değil ama pko var maalesef
Bende de pko var canım ama çok düzenliydi evlenmeden önce reglilerim falan hemen hemen hiç belirtisi yoktu. bende pkodan dolayı nasıl olsa kolay olmaz diye evlenince hiç korunmadık ilk denemede hep oldu 2 kere ama sağlıksız olunca işte nasip olmadı. Sonraa ben bi başladım kilo almaya regliler bitti bende ve haliyle denemelerde boşa oldu hep. Bu ay dedm hem diyet hem tedavi bakalım ikisini bir arada yürütüyorum

Az kalmış 5 gün sonra inşallah güzel haberi alırsınn
Insallah kuzummm ama ben baska bi forma okumuştum çoğu kişi adet donemini beklemiş ve adetinin 2 3 gun geçmesini beklemiş. Biri adeti 1 gun geçmiş yapmış silik xizgi cikmis ama kimyasal gebelikmis. Değeri dusmus. Biri ignenin 18. Gunu hasta olmuş. Ya zaten ben ilk tedavide o kadar umutlu değilim çok nadir kisiler ilk tedavide hamile kalabilmis.. Ama Allah'tandır umut kesilmez canim bakalim sen benim dediklerime takılma belki ben değil sen hamisi olacaksınız insallah bizde ilk tedavimizden olumlu sonuçlar aliriz

Ne güzel sen hani sağlıksız olsa hamile kalabilmesi kuzumm ben hiç kalmadım. Ama hiç üzülmüyorum hersey Allahtqndir Allah eger biseyleri geçiktiriyorsa daha güzel olacagindandir. Allah herseyi gönlümüze göre versin canim

Evet evet bende bikaç yerde okudum illa 14 gün değil sanırım. İğnenin etkisinin geötikten sonra bakmakmı gerek acaba testle. Bide mesela şimdi bu iğneyle çatlıyo hemen istenilen boyuttaki yumurtalar. İlerleyen günlerde arkasından gelen yumurtalarında çatladığı olabiliyomuş diye gördüm bikaç yerde de. Onun için değerlendirmeyide bırakmamak gerek.
Benimde hiç ama hiç umudum yok ne yalan söyliyim yolum uzun gibi geliyor

Kesinlikle canım Allah'ın vardır bir bildiği herşey için benim bi akrabam 12 senelik tedaviden sonra yeni bebeğini kucağına aldı. Onu görünce kendime diyorum daha ne yaşadınki

Ya canimm niye ole diyonn umutsuzluğa kapılma negatif düşünme sakinn genelde doktorlar 14.gunu yada 15. Gunu test yapın kesin çıkar diyorlar ama kan testi. Bilmiyorum herkesin bunyesi farklı demek. Bir yerde okudum bayanın biri 12. Gun yapmış test negatif cikmis ama umudunu yitirmemiş 16.gun bir daha yapmış pozitif adeti 1 gun mu ne geçmiş sanirim . Aslinda hersey Allah'tan ya insallah yanilirizdabu ay iyi sonuçlar alırız almamakta üzülmek yok yola devamm canim benimmm

Kesinlikle canım Allah'ın vardır bir bildiği herşey için benim bi akrabam 12 senelik tedaviden sonra yeni bebeğini kucağına aldı. Onu görünce kendime diyorum daha ne yaşadınki
Aynen canim ya valla Allah var yukarda hep duam benden önce uzun yıllar bebek sahibi olmak isteyen bayanlar nasip et diyorum çünkü biz daha hiç birsey yaşamadık. O kadar yıpranan o kadar mücadele eder bayan var ki onlara hayranimm insallah Rabbım en kısa zamanda evlat sahibi eder onlari yq

Tunaydinn canimmm nasilsinn ? Bebis nasilll umarım hersey yolundadır
Canımm şükür iyiyimm Bebiş de iyi Ankara’ya çok güzel kar yağdı. Eşimle markete gidicez şimdi. Çok güzel bir hava var hayranlıkla izliyorum Sen nasılsın ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…