Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm şükür iyiyimm Bebiş de iyi Ankara’ya çok güzel kar yağdı. Eşimle markete gidicez şimdi. Çok güzel bir hava var hayranlıkla izliyorum Sen nasılsın ??
Cok sevindim kuzumm iyii olmanıza yaa valla ben çok mutlu oluyorumm kari cok severim kuzum ama ben aslen izmirliyim bodruma evlendim buralara kar yağmıyor maleseff.. Bende iyiyim kuzum biraz grip yakaladı iste bide beklemedeyim hayırlısı canim benim bakalimm

Kendimi olumsuza hazırlıyımda canım sonra üzülmiyim olsun ayrıca sende umutsuzsun bana diyosun ama sendr umutsuz olma bence inşallah olucak en hayırlı zamanda geç döllenme gibi şeyde olabiliyomu acaba o yüzdenmi geç cıktığıda olabiliyo canım

Amin allahım isteyen herkesin emek veren herkesin kucağını doldursunn canım

Aynen canimm gec dollenmede oluyorr o yüzden geç çıkabiliyor.. umutsuz degilim aslinda kafaya cok takmiyorum cunku cok stres sıkıntı engel olabiliyor onluruna biraktim daha cok yolumuz varr ben pko oldugunu öğrendiğimde ilk zaman cok üzüldüm ağladım canim cok sıkıldı sonra formlari okurken o kadar uzun yillar cocuk sahibi olamayanlar var ki daha kotu olanlar var ki halime şükrettim sonra sen napiyosun dedim kendi kendime ve biraktim takmıyorum üzülmüyorum yani Allah hayırlısı ne zamanda o zaman nasip edecek zatenn kuzumm

edaecoo gelmiiişş nerelerdesin özlettin kendini
aşkitommm buralardayımmm ama bu hfta hem iş yogundu hem kendm eltim taşınıyordu orada bebiş bakmaya gittim :) sn nasılsın kuzucum ne var ne yok allahtn hafta sonu gldi bol bol hasret gideririz

aşkitommm buralardayımmm ama bu hfta hem iş yogundu hem kendm eltim taşınıyordu orada bebiş bakmaya gittim :) sn nasılsın kuzucum ne var ne yok allahtn hafta sonu gldi bol bol hasret gideririz
Benim de tatil haftamdı ama kayınvalideme gittik pek tatil gibi olmadı haftasonunu dört gözle bekliyorum kuzumm

Ayyy dikkat et kendine çok bol bol C vitamini al çok geçmiş olsun Yılın ilk karı yağdı Burda da. Bodrum’da çok güzeldir sende denizin tadını çıkarırsın bizim için

Ayyy dikkat et kendine çok bol bol C vitamini al çok geçmiş olsun Yılın ilk karı yağdı Burda da. Bodrum’da çok güzeldir sende denizin tadını çıkarırsın bizim için
Ben dikkat ederim kuzumm da sen çok daha dikkat ettt canim benimmm nede olsa minnagimiz var gobisindee Evet bodrumda güzeldir biz denizin tadını sen karin tadını çıkar kuzumm he bidee hamileliginin

Merhaba canımlar. Aşılama oldum eve geldim. Birazcık ağrılı geçti ama dayandım sadece karnımdan bişey bastırdılar onun ne olduğunu anlamadım. Doktorum besmele çekerek gönderdi spermleri o kadar tatlı ki eşimin değerleri de beklemediğimiz kadar iyi çıktı

Eklentiler

• 2CB50109-2EDB-4E53-8A95-BCA528E9F1FB.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 28
Evet kafaya takmayıp başka şeylerle oyalAnmak gerek benim o yüzden diyet işide iyi oldu kafamda diyet daha çok var şimdi pek düşünmüyorum hamileliği hiç üzülme canım benim doktorum pko bi hastalık değil sen pko doğdun pko ölüceksin geçmez sadece kontrol altına alabilirsin demişti. Bende kafama takmıştım ama çok görüyorum pkolu olupta hamile kalabilen sonra çok şükür dedim insanların o kadar çok sorunları varki. Bak mesela bir arkadaşımda daha evli değil hayatında birisi bile yok erken menepoz sorunu var doktoru 2 yıl içinde evlenirsen evlen yoksa çovuk olmaz demiş. Hayatında birisi yokken nasıl evlenicrk. İleride olabilmesi için yumurtalarını toplatıp dondurttu. Şimdi o kadar zorki hayatına birisi girecek. O kişiye bu durumunu anlatıcak. Karşısındaki insanın yaklaşımı ne olcak hep aklında bunlar Biz yine bin şükür halimize sadece yumurtlama dönemimizi bulabilmemiz zor biraz.hiç takma kafana en hayırlı zamanda gelicek minnoşlar

Hayırlısı olsunn hayırla sonuçlansın inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…