Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum telefonda hem buraya hem oyun İnstagram derken evli barklı değil de tam telefon bagımlısı ergene dönmüştüm biraz o özelliğimden uzaklaştım diyelim nasılsın canım
Canım aslında çok iyi bir şey yapmışsın ben de kendime kısıtlama getireceğim belirli bir saatte giriş yapıp belirli saat online kalacağım

aynen ztn adet belirtilerim baş gösterdi kuzu göğüslerim acımaya başladı bat yakın ne kdr sevinçliyiz bat olck die değişik tipleriz bazen yemn edyrmmm yeni ay yeni umutttt .. güzelliklerle geçicek
Ama bu bat farklı olacak kuzum. Sat diyeceksin artık ona

Kuzu benim ovülasyon pik in üstünden 1 hafta geçti

bu arada rubella ıgg daha önce geçirilmiş enfeksiyon demekmiş yani kızamıkçık yada kızamık geçirmişim.. ıgm olanlar geçirilen enfeksiyon demekmiş mevcut zamanda .. toxoplazma da genel de çiğ et ve et ürünleri, pastörize edilmemş süt ve süt ürünleri ve kedi yada kümes hayvanlarının dışkısıyla teması halinde bulaşırmış daha bir çok yazısı var aklımda kalanlar bunlar.. buda geçiriliyorsa eğer düşüğe sebebiyet veriyormuş... ben bunuda geçirmişim yada hala geçiriyomm çnkü sonucu yüksek çkmış rubellaya göre vallahi doktorluk alanında staj yapsak yeridir

Ayseee1987 canım istekli olabilmenin bir sırrı varmı Az bize ders versen
Güzelim benim
Bu adetin başından ovülasyon gününe kadar Zeytinyağında bekletilmiş kuru incir yediydim. Çok fazla etki yarattı (cinsel istek, o yumurta akı denilen akıntı var ya uzayan şeffaf renkte yıllardır gelmemiştir bende, ama bu ay bayağı o akıntım oldu)
Fakat yumurtlamadan sonra hiççç cinsel istek dürdüm kalmadı

ee kalmasınnn artık adamı sömürdün

bbgm bnm spermlerle işim yok kocişe ihtiyaç olmadn olck bu sfer sn çalış bnm yerimede bnmki önceki spermlerdn kalma bakalım nolck
Tutacak bu defa bak gör Allah ınizniyle
Aminn canım Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın
Ay koronami oldun canim sen çok geçmiş olsunn yaa ( ben canim kuzum demeyi tercih ediyorum sende kabul edersen abla demek çok tuhaf geliyor )
He ya sorma.. canım benim rahatına bak istersen aşkoloşko bile de yani sorun yok
Hoşgeldin beybi özletiyosun kendini
Bak yaaa dostumuzu düşmanımızı gördük
kızlar birşey sorucam bu eşlerimizin kulandığı vitminler 3 aydan fazla kullanmak zararlımıdır LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom edaecoo
Zararlı değil aşko
Bize 5 Aydır yok
Çokmuş kızz
LaRisaCca canım adete bir hafta var bu impryl ı şimdi alıp kullanmaya başlasam olur mu
Evet bebeğim şifa olsun
Ayyy sonuçların harika canım bu defa tutar Allah ın izniyle bak gör
Kızlar bana doktorum şimdi bugün 12de iğne cumartesi gecesi ilişki dedi. Cumartesi gecesini beklemelimiyim. Yoksa Allah ne verdiyse her fırsatı değerlendirmelimiyim
Yardıırrrrr
Arada bir kaçamak yapabilirim dimi ama kızlar
Tabisiii gebeyken içilen kahve bebeğin zekasını kuvvetlendirir
Hep beni ihmal ediyon bunlar hep bahane ben de siparişler için yün almaya çıktım bugün cuma mezarlığa gittim derken anca bu saat oldu
Kaç yıldır diş implantı yaptıracağım hamilelik olur diye erteliyorum. Birşey olduğu da yok
hakkaten ya ya hamileysem ya hamile kalırsam diye yaptırdığım yazın saç bakımının üzerinden 6 ay geçti
Canım tedavin hayırlı olsun inş bu ay gebe kalırsın 18-22 arası çatlatılıyor ama 13 ile gebe kalanları da gördük :) çat iğnesi vurunca büyüme durmuyor zaten çatlayana kadar büyümeye devam ediyor sadece kontrollü çatlamış oluyor. Günde ort 2 mm büyüyor yumişler
Balım iyiyim çok şükür cok giremiyorum sadece , sizler nasılsınız
Canikom biz deiyiyiz adeti bekliyorum tüpe başlıcam
Kızçeler şimdilik eve kaçıyorum. LaRisaCca akşama istavrit yapacağım fırında, sen balık pek seversin buyur gel yemeğe.
Sen de hep yemediğim şeyler yapıyon size gelmeye korkuyom aç kalırım diye
Kuzu benim ovülasyon pik in üstünden 1 hafta geçti
Anamm o kadar oldu mu kız e niye teste başlamadın aksiyon sıfır sende bu ay
Ayy hiç çalışmadığımız yerden geldi soru
mazur gör aplasııı hafızasıı gidiyor
Yeminle rezil oldum herkese
tmm aplammm sölüyorum hemen LaRisaCca duydun aplanııı ceviz yiyeceksnnn yoksaaa senninnn dötünü keserizzz
Evliliğimi bitireceksiniz köpekoslar

O nasıl tepki öyle ilacı verene sor hayret bir şey kendi doktoruna bir daha ne zaman gideceksin canım? Merak etme çatlatma iğnesi vurulduğun zaman çatlar mutlaka
çok sağolun içimi rahatlattınız. Devlette ki doktorlar maalesef öyle .. Doktoruma bir dahaki ay anca gidebilirim aama telefonla görüşeceğim bilgi verecek iğne vurul derse vurulacagım cok sağolun :)

İnşallah kalabilirm hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın
13 mm iken kendiliğinden çatlayanımı gördünüz o şekildemi gebe kalmıs gerçekten mucize :))

Yarın zaten tatil yasakta var evde işimiz çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…