Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bana doktor 15 dakika fazlası yürüyüş yasak demişti kuzu oda çok hafif tempoda yokuş olmadan merdiven inip çıkmadan olck
Oooo ben bugün bir saat tempolu yürüyüş yaptım bebek vardıysa da gitti öyleyse Neyse bebek yok zaten

Oooo ben bugün bir saat tempolu yürüyüş yaptım bebek vardıysa da gitti öyleyse Neyse bebek yok zaten
kuzum sen normal denednn amaaa işlemsizzzz... biz arkadaşlarla atv turuna gitmiştk dağ bayır tepe dolaştık hemde öyle böyle degl meğer arkadaş hamileymişti hatta ilk dönemlerinde hiç belli olmaz nasip işi sadece tedbir almakta fayda var

Duygum bebek yüzünden her şeyi erteliyorum o ilacı içme spor yapma yürüyüşe çıkma amaaan

kzuu bnden toxoplazma istediler bide rubella onun sonuçlarında enfeksiyon geçirildiği yazıyormuşş.. bende anlamadm adet olunca gidcm işte antep'e bakalım doktor ne dick
Ne kadar kaldı ya ben de heyecanla bekliyorum

bu nerden çıktı aşkımmm abooo ben yapamadımmm nolck şimdi
ben de yapmadım kuzu üzülme
O hiç mümkün değil seni çok seviyorum ben
bende seviyorummmmmm hem de çokkkk
Eki Görüntüle 2761523
Tüp öncesi doluluk oranını arttıranlarda bugün
tadı çok pis ya ben zorla yuttum
Bi de C Capanin Gururu Teyom gelirse yok deyin , bugün hiç gelmedi deyin
kız maaş günü ancak uğradım ben gelince kaçarsın zatiiiii
Insallahhh canimm ya korona olsa belirtileri muhakkak hissettirir herhalde ama o belirtiler yok insallah korona değildir canim
çok geçmiş olsun canım. İnşallah normal griptir.
sağol canım müttoşum (müttefik)
kızlar birşey sorucam bu eşlerimizin kulandığı vitminler 3 aydan fazla kullanmak zararlımıdır @LaRisaCca C Capanin Gururu Teyom edaecoo
tam bir bilgim yok ama zannetmiyorum canım
yok yok gitmez merak etme. İllaki yürüyüş önerenler de var. Doktoruna göre değişiyor canım
kan sonuçlarım çıkmış daha önce geçirilmiş enfeksiyon gözüküyor sonuçlarda
koronadan mı acaba? Sen test yaptırmamıştın ama belirtin vardı

Bizimkiler zaten pamuk ipliğine bağlı kuzu gelesi yok bebişlerin

Kaç yıldır diş implantı yaptıracağım hamilelik olur diye erteliyorum. Birşey olduğu da yok
Al benden de o kadar bi sivilce ilacı alacağım ezcane diyor gebelikte önermiyoruz yahu gebelik düşüne düşüne bakıyorum aylar geçmiş düşünceyle

Kızlar merhabalar, Bu adetimde femara kullandım. bugun muayeneye gittiğimde 3 tane yumurtam oldugunu söyledi doktor. 11.günümde 15 mm lik 2 tane yumurtam sağda ve solda. Bu şekilde çatlatma iğnesi vurulan oldumu?
Bu ölçüdeykenmi çatlatıldı? Merak ediyorumda :)

Genelde 18-22 arası çatlatma iğnesi vurulur canım 15 erken. Doktorun bir şey söylemedi mi? Ama 15 ile gebelik olan da var yeter ki nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…