Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok sağolun içimi rahatlattınız. Devlette ki doktorlar maalesef öyle .. Doktoruma bir dahaki ay anca gidebilirim aama telefonla görüşeceğim bilgi verecek iğne vurul derse vurulacagım cok sağolun :)
Bize de yaz mutlaka doktorun ne dediğini

Ay korkudan yaklaşamıyoruz ki doktor yasak demedi ama ne olur ne olmaz

Kuzu balık aşırı seviyorum. Her hafta yiyeceğim illaki

Kız kimi çiğ çiğ yedin gel balığa sen en iyisi

Bu hafta 4 gün işe gittim ya canım, test yapma isteğim kabarmadı
Ama yinede ovülasyon testleri yaptım düne kadar son 2si pike yakın koyu çıktı (yumurtlamadan sonra 5 6.günler) Ama elimde sadece 2 tane ovülasyon testi kaldı, oyuncaklarım bitti onlarıda bikaç gün arayla yaparım, yenisinide almayayım diyorum, evde olmazsa yapmam kafam daha rahat olur.

Bu sefer dayan canım test yapma. Testsizlik totemi yap bu ay

Ayşem ben çatlama iğnesi olduktan bir kaç gün sonra öyle olmuştum. İbenim yumurta olgunlaşıp kiste çeviriyordu o yüzden iğneyi söyledim. Senin Pik olabilir mi ?

Ayşem ben çatlama iğnesi olduktan bir kaç gün sonra öyle olmuştum. Pik olabilir mi ?
Yok canım pik 1 hafta önceydi.
Ama bel pikten 3 gün sonra böyle oldu 2 gün geçti şimdi yine başladı. Pikten 3 gün sonra oturduğum yerden kalkamadım resmen 2 ye ayrılmış gibi ağrı çektim yarım saat geçmişti.

Ayşem ben çatlama iğnesi olduktan bir kaç gün sonra öyle olmuştum. İbenim yumurta olgunlaşıp kiste çeviriyordu o yüzden iğneyi söyledim. Senin Pik olabilir mi ?
Acaba benim de mi kist oldu bu ay? Senin kist olunca mı öyle oluyordu canım?

Benim de öyle oldu işte. Hamile kaldığım ay. Hatta hatırlarsın belki 15. Gün ağrıya dayanamayıp acile gitmiştim. İnşallah senin içinde güzel olur yaa Dedim ya iğneden bi kaç gün sonra başlamıştı benim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…