Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mantıken her ay yumurta çatlıyorsa her ay o günlerde ağrı olması gerekmez mi? Ben sadece ovitrelle olduğum ayda ağrı çekiyordum pikten sonra. Ki sonkinde aşırı çoktu. Neden bilmiyorum tabi.

Haaa hamile kaldığın ay
Ya keşke yaaa
Ama eğer olursa en bariz belirtim bu. Çünkü ağır birşey kaldırmadım, bu neyin nesiki, hamilelik bile olsa yumurtlamadan 3-4 gün sonra böyle ağrı olmazki demiştim kendi kendime. Bugün yine olunca belirtim var diyorum. Bebekse bu ağrıya 9 ay bile dayanırım ben
Ama nerdeee bizde o şans be shlls

Kuzumm inşallah şans bu sene bizimle olacak Ya umutlandırmak istemiyorum inan ama benim kendimi bildim bileli hep böyle oldu. 1 kez kimyasal yaşamıştım onda hiç ağrım olmadı. Bu kızda baya ağrılı geçirdim o ilk ayı. hala da ağrı yapıyor

Benim başka belirtim olmadı ki. Çene çevremde lekeler çıkmıştı hatırladın mı ? Hatta çok erken demiştik. En net belirtim oydu sonra geçti şimdi yine lekelendim göğüs hassasiyeti akıntı falan hiç bişey yoktu. Ağrı ve yüzde leke yani benim belirtim

Tamam askoloskosumm

Kız ben umutlanmak için yer arıyom zaten
Sonu hüsran bile olsa bu duyguyu artık seviyorum bağımlılık yaptı Allahım inşallah bi evlatta bizlere nasip eder❤

Ayy benim eşimde korkuyo bebeğe bişey olur bide diyo. Geçen gün rüya görmüş birlikte olmuşuz içimden bişeyler akmaya başlamış ama itfaiye hortumundan su çıkar gibiydi patlıyodun diyo nasıl korkuyosa ben beklerim doğana kadar diyo

Evet hatırlıyorum çenede olan lekelerini, bende yüzümde bi değişiklik olmadı, bakalım bu ağrı devam edecekmi yoksa geçecek mi... günler geçmiyoooorrr...

Canim bu ağrılar sürekli mi devam ediyor yoksa ne bilim zaman zaman mi oluyor nasil oluyor şiddetli mi oluyor cok

Ahahahahah sesli güldüm yavrum heriflerin psikolojisi bozuldu ne yapsınlar
Evet hatırlıyorum çenede olan lekelerini, bende yüzümde bi değişiklik olmadı, bakalım bu ağrı devam edecekmi yoksa geçecek mi... günler geçmiyoooorrr...
yüzümdeki lekeleri kız olmasına bağlıyorum canım. Olmasın zaten daha iyi. Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah. Sonuna kadar sağlıklı bir gebelik olsun en önemlisi o
Canim bu ağrılar sürekli mi devam ediyor yoksa ne bilim zaman zaman mi oluyor nasil oluyor şiddetli mi oluyor cok
Kuzum eğilip kalkarken çok batıyordu bacağım çekiliyor gibi. iğneden bir kaç gün sonra başları ama özellikle 14. 15. Gün çok fazlaydı. Hcg pozitif çıktıktan sonra da baya devam etti. Şimdi adet günlerimde sanki adet olacakmışım gibi ağrım oluyor.

Himmm anladim kuzumm benimde iğneyi vurulduğunda beri ozellikle sol kaşıkla batmalar oldu sagdada biraz olmustu. Akşamları bacağım ve benim sızlıyor sadece. Bugunde batma degil ama sızlıyor kasiklarim bi türlü anlayamıyorum ben bu kasik batmasi nasil diye

Cavabin icinde çok teşekkür ederim canim benimmm

Hanımlar merhaba, yardımınıza ihtiyacım var. İğneyi vurulalı 14 gün oldu bugün. Adetim gecikti az önce test yaptım negatif. Neden regli olamamış olabilirim? İlk kez iğne vuruldum. Ayrca duphaston kullandım. Reglim düzenlidir. 28 veya 30 günde bir olurum. Neden böyle oldum ki?

Canım kusura bakma unuttum ya cinsiyeti neydi bebişinn

Eveet ben yine dayanamayıp doktors gittim, bu sefer tüp bebekçi bi doktorla görüştüm, hormonlar güzel yumurtalık görüntüsü güzel pko değil dedi, bu da rahim filmine odaklandı, hatırlıyorsanız beni rahim ağzında darlık vardı ve sol tüpe ilaç geçmemişti sonra tüpün içine ilaç verip tüp açık demişlerdi, sonra aşılama yaptırmıştım çok acı olmuştu falan, aşılamada açtık demişlerdi rahim ağzındaki darlığı, bu doktor da aşılamayla açılmaz öyle dedi, o zaman historoskopi yapalım görelim ne var ne yok dedim, histeroskopiyle laparoskopiyi birlikte yapar sol tüpü alırız tüp bebek yaparız dedi ben şok
dedim neden alıyoruz sol tüpü, yapışıklık varsa enfeksiyon varss tüp bebek tutmaz dedi, varsa yani, ihtimal üzerine sol tüpümü almaya kalkıyor, inanamadım, ne düşüneyim ben şimdi, hormonlarda ya da yumurtalıklards hamileliğe engel olacsk bir şey görmedi, demekki sebep sadece darlık, hala bir darlık varsa ve spermler gerçekten içeri gitmiyorlarsa bunun herhangi bir kesin teşhisini yapamıyorlarmı, histeroskopi bunun için var diye biliyorum ben

İlk kez mi iğne oldunuz bilemiyorum ama kısaca şöyle anlatayım. İğneden sonra 2-3 günlük oynamalar yaşanabiliyor. Ama şöyle bir ihtimal de var geç döllenme olduysa 14. Gün test sonucunuz negatif çıkabilir. 15. Gün hcg 11di benim. İki ihtimal de var yani. Yarın da olmazsanız Kan vermenizi tavsiye ederim.

Çok bilgim olmamakla beraber şaşırdım açıkçası. Bir sorun görülürse direk histeroskopi öneriyorlar zaten tüp almak ne alaka ? Darlık varsa hamile kalınamaz anlamıma gelmez ki. Doğru bir elde yapılacak aşılama sonuç verir anlamına gelir. Ben doktora pek sıcak bakamadım. Tabi tercih sizin.

İlk kez iğne oldum evet. Sizin geç döllenmemiydi? Direkt kanda mı öğrendiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…