Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok kuzu bu öyle bisey degl daha önce kimyasal bile bir gebelik geçirsen istiyormuş doktorlar bu kan tahlillerini bnde geçirdiğim için kimyasal baktılar yoksa ondn önce istemediler hiç .. ben d vitaminini bir şişe içiyorum haftada meyve suyuna döküyorum tadını almıyorum öyle dedi doktorum

Genelde 18-22 arası çatlatma iğnesi vurulur canım 15 erken. Doktorun bir şey söylemedi mi? Ama 15 ile gebelik olan da var yeter ki nasip olsun
Tabii ki yeter ki nasibi olsun dediğiniz gibi... aslında doktorum çok uzakta bana da yakın olan devlet diye devlete gittim ölçtürmeye o da ilgisiz biriydi kim ilacı verdiyse ona sor dedi. Doktorumu arıyacağım iğne vurulayımmı diye merak ettim kaç mm'ken vuruluyor diye. Benm tek tüpüm var tüpümün oldugu yumurtalıgımda yumurtamın çatlaması gerekiyor genelde hep tüpümün olmadığı taraftan catlıyor . Olmuyor gebelik haliyle. İğne vurulsam belki iki yumurtamda çatlar dedim kendi kendime :) Gerçi bilmiyorum iğne vurulunca 2 yumurtada çatlıyormu aynı boyuttaysa acaba

O nasıl tepki öyle ilacı verene sor hayret bir şey kendi doktoruna bir daha ne zaman gideceksin canım? Merak etme çatlatma iğnesi vurulduğun zaman çatlar mutlaka

Annesi onu çok severmiş öper iş

Ay bir şey kalmamışşş
aynen ztn adet belirtilerim baş gösterdi kuzu göğüslerim acımaya başladı bat yakın ne kdr sevinçliyiz bat olck die değişik tipleriz bazen yemn edyrmmm yeni ay yeni umutttt .. güzelliklerle geçicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…