Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
evet aynen ben de şok oldum, tüp kapalı dediklerinde bile hemen tüpü alalım demiyor bazı doktorlar, bu ne böyle anlam veremedim, bir de korktum, biz ne kadar uğraşıp emek veriyorux herşeye didiniyoruz uykularımız kaçıyor, doktora gidiyosun sonuç bu, vallahi allah yardımcımız olsun

İnşallah adet gelmez balım bebiş gelir

Canım şayet tüpünde sıvı birikmesi varsa hamile kalsan bile bebeğin düşmesine sebep olabiliyor. Hemen operasyon olmasan da bu ihtimali de göz önünde bulundur.

Amiin Bana sanki direk tüp bebek için yapılan bir hareket gibi geldi açıkçası. Benim smear testinde sorun çıkmıştı geçen yıl. Farklı bir doktora gidiyordum. Direk leep yapalım dedi. Şuanki doktorumu bulduk sonra. Smear yapıldı temiz Malesef farklı şekilde yaşamış biri olarak tek doktora güvenip bıçak altına asla yatılmamalıymış yaşayarak öğrendim. Ki tüp bebek demişlerdi bana da zamanın da. Şiddetli pco sorunum var. Yine söylüyorum darlık için en uygun olanı aşılama diye düşünüyorum. Rabbim tez zamanda sizide bebeğinize kavuştursun

HNgi sehir canim senin
Tek tuple hamile kalinabilinir ztnde tup bebek bunun icin var ama kapali olani almadanda islem yaapabiliyorlar sanirim .

Bende hiç lekelenme olmadı ama kıllandım yaaa erkek galiba bendeki. Kız olunca lekelenme oluyomuş genelde
Sen Benim kıllanmamı görsen bir de sürekli tatlı yiyorum. Hiç kız bebek gibi değil belirtilerim leke çenede oldu yeni çıktı işte. Bakalım 1 ay sonra sen de nasıl olacak

Yok canım sıvı birikmesi tüpün alınmasını gerektiriyor. Aksi taktirde hamile kalınsa da bebeği zehirliyor o sıvı. Tek tüple de gebelik şansı daha çok azalıyor. O yüzden tüp bebek demesi doğru bir yaklaşım

Ayy ben korkmaya başladım acaba ben bebeğimi o yüzden mi kaybettim

Sen Benim kıllanmamı görsen bir de sürekli tatlı yiyorum. Hiç kız bebek gibi değil belirtilerim leke çenede oldu yeni çıktı işte. Bakalım 1 ay sonra sen de nasıl olacak
Ayyy neden böyle oluyo yaaa çenemle göbeğimde uzun kıllar çıktı bide lazere gitmiştim çöp oldu hepsi erkek olunca kıllanma oluyo diye düşünmüştüm demekki değilmiş. Çarşamba belli olucak cinsiyeti bakalım ne olucak

Ayyy hadi hayırlısı olsun gitmeden önce çikolata ye su iç öyle gir benim yüzüm çok tüylendi hatta baya sert yani tıraş olsam olacak duruma geldim

Ama onu görmesi için önce histeroskopi yapılması gerekmez mi ?sıvı var dememiş çünkü sadece darlık var demiş anladığım kadarıyla.

Ama onu görmesi için önce histeroskopi yapılması gerekmez mi ?sıvı var dememiş çünkü sadece darlık var demiş anladığım kadarıyla.
Histeroskopi kamerayla bakıp emin olmak ve işlem yapmak oluyor zaten canım. Yani operasyon. Ben yanlış okumadıysam sıvı birikmesi için demiş histeroskopi ile bakalım icap ederse laparoskopi de yaparız diye. Zaten tüpteki sıvı rahim filmini de yanıltıyor. Onu sıvı geçti zannedebiliyor bazı doktorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…