Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yanlış anladım o zaman. Histeroskopi işlemini biliyorum tabi ama dediğim gibi sıvı yazdığını okumadım sanırım. Hakkında hayırlısı olsun.

İnşallah kalabilirm hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın
13 mm iken kendiliğinden çatlayanımı gördünüz o şekildemi gebe kalmıs gerçekten mucize :))
Kendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
Yarın zaten tatil yasakta var evde işimiz çok
İp aldım zaten bugün örcem
Benim dolapta hamsi vardı biraz bozulmasın diye onu pişireyim dedim hiç içimden gelmeyerek
Afiyet olsun canım benim
ben eltişkoma gidiyorumm cnm onlar taşındı bebiş tutcm yne daha dogrusu sevcm dışarıdan yeriz büyük ihtimalle hatta şimdi çıkıyorum öptm sizi gece gelirm
Çok yorma kendini hadi kolay gelsin tatlım
Karnabahar yaptım yedik bile
Sağlıklı diyet yemekler yapmam lazım hiç de bilmem ben ya bilen yardım etsin
Ben de karışık kızartma yaptım karnabahar da kızarttım yanına mercimek çorba.. seviyorum karnabaharı
Ay korkudan yaklaşamıyoruz ki doktor yasak demedi ama ne olur ne olmaz
Canınıza yazık kız
Kuzu balık aşırı seviyorum. Her hafta yiyeceğim illaki
Afiyet bal olsun bebeğim
Kız olmaz bak ben hemen 8 tane test siparişi verdim
LaRisaCca bak gel balık ye, hafızaya iyi gelirben kocamın suçlarını unutmayayım diye yiyorum, çok işe yarıyor
eniştemle hemen konuşmam gerekiyor mütto su olduğumu bilsin
Ben geldim biraz özleteyim kendimi dedim özlediniz mii
Evet canım özledik nasıl geçti günün
Canım bak bu iyi birşey demedi deme. Ben bunu yaşadığım ay gebeydim
Kuzum kanama geliyor ama sökülme yok doktora gittim adet olmuşsun rahim duvarı incelmiş ama aşılamayı erteliyorum duphoston verdi 23 ünde başla bitince adet olcan rahim temizlenmiş olcak öle gel dedi
Allah Allah neden böyle olduğu ile ilgili bir fikri yokmuymuş?
Tamam askoloskosumm
Ayy yerim
Evet hatırlıyorum çenede olan lekelerini, bende yüzümde bi değişiklik olmadı, bakalım bu ağrı devam edecekmi yoksa geçecek mi... günler geçmiyoooorrr...
Canım ağrı candır iyidir
Canım döngün normalde 30 günde oluyorsa 2 gün sonraya kadar adet olursun
Canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim eğer tüpte sıvı birikmesi yoksa o tüpün alınması gerekmez ve tanısal histeroskopi diye birşey var .. baksın nedir ne değilsin versin sana dökümanı oturun konuşun gerekirse başka dr lara danış hemen karar verilecek birşey değil bu
İnşallah adet gelmez balım bebiş gelir
Amin canım benim inşallah

Canım şayet tüpünde sıvı birikmesi varsa hamile kalsan bile bebeğin düşmesine sebep olabiliyor. Hemen operasyon olmasan da bu ihtimali de göz önünde bulundur.
Sıvı birikmesi var demediki, kesin bi sebep söylese ben de düşünücm ama enfeksiyon varsa diye vardsyımsal konuştu
Evet bana da öyle geldi çünkü en azından tüpü almaya kalmadan emin olması gerekir bişey var mı yokmu, bu varsayımsal konuşuyo
HNgi sehir canim senin
Tek tuple hamile kalinabilinir ztnde tup bebek bunun icin var ama kapali olani almadanda islem yaapabiliyorlar sanirim .
İstanbuldayım ben, evet ben de dedim tüpü aldırmadan tüp bebek yapabilirim diye, o da olur dedi bu sefer anlamadım gitti
Evt evt tüp bebekten önce sıvı varmı yokmu diye hsg çektiriyolar zaten bu yüzden biliyorum onu ama bana sıvı var falan demedi ki, sol tüp kapalı da dememişlerdi hsg de, sol selektif yazmışlardı açık dediler, bir işlem uygulayıp bakıyolar

Selektif salpingografi nasıl yapılır? Selektif salpingografi standart rahim filmine benzer. Ondan farklı olarak çok ince yumuşak bir kateter ile açılacak tüpün içine ulaşılır ve doğrudan doğruya tüp içine ilaç enjekte edilir. Bu işlem sadece birkaç dakika sürer ve genellikle tamamen ağrısızdır.

Ama onu görmesi için önce histeroskopi yapılması gerekmez mi ?sıvı var dememiş çünkü sadece darlık var demiş anladığım kadarıyla.
Evt aynen darlık dedi, histeroskopi yapılması gerektiğini düşünüyodm bende

Bişey kalmadı mayısa sıkıyoruz dişimizi artık

C
Canım stres yapma sakın. Doğrudur veya yanlıştır ama mutlaka bir hekime daha görün derim. Bu benim düşüncem tabi. Dedim ya bana neler neler söylediler. Pco hastaları sadece tüp bebekle anne olabilir dedi hemen hemen hepsi. Güzel bir takip ile aşılama bile olmadan gebe kaldım. Önce kendini rahatlat lütfen. Benim kadar stresli insan yoktur inan ama herşeyi o kadar kötü etkiliyor ki

Yaa gerçekten mi 13 mm bakıldığında küçük aslında ama Allah işte.. darısı başımıza inşallah çok sağolun

LaRisaCca boşuna savunma enişteni.Yarın doğum günüm. Ve kendisi nöbette. Bugünden küçük de olsa bir sürpriz beklemiştim. (pasta ya da çiçek) Ama maalesef. Geçen hafta akıllı bileklik alacaktım, ben alayım sana dedi, aldı. Doğum günü hediyen olur demişti. Herşeyin kolayına kaçıyor. Zerre zahmet etmiyor birşey için. Çok üzgünüm

Yaaa üzülme vardır bir planı mutlaka birde erkekler biraz küt kabul etmek lazım

Ayyy hadi hayırlısı olsun gitmeden önce çikolata ye su iç öyle gir benim yüzüm çok tüylendi hatta baya sert yani tıraş olsam olacak duruma geldim
Zaten bizimki zıp zıp zıplıyo içerde sağa sola göt atıyo sersem çikolata yersem bilemedim napar ama yiyeyim bari bi 5-10 dk öncesinde. Ay Rabbim hepinize nasip etsin yaa

Hepsi ayni bu erkeklerin kuzuum yaa hazira konuyorlar hediye konusundaaa
Belki yarin alcaktir sbh gelirkenn

Zaten bizimki zıp zıp zıplıyo içerde sağa sola göt atıyo sersem çikolata yersem bilemedim napar ama yiyeyim bari bi 5-10 dk öncesinde. Ay Rabbim hepinize nasip etsin yaa
Amiin Bizimkinde çok hareketli ama arkasını dönüyordu hep. Çikolata olduğu yerde döndürüyor resmen ona bizzat şahit oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…