Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aysee merhaba ne zamandır görüşemedik seni tesadüfen buldum, ben güzel haberi aldım Allah izin verir de hcg düzgün yükselirse tabi. Ve bil bakalim ne kullandığım ay oldu bu

Ne örmeyi düşünüyosun benimde 1 seneyi geçik bi battaniye yapmaya calışıyorum bi kaldırıyorum bi geri alıyorum bitcek gibi değil

sağolasın canım herkeşlere afiyet bal şekerler olsun

Yook sıvı birikmesi demedi, enfeksiyon varsa şöyleyse böyleyse dedi tamamen varsayımsal, ama tüpü alalım tüp bebek yapalım hemen diyo peşinden de
Ben yanlış anladım o zaman. Histeroskopi işlemini biliyorum tabi ama dediğim gibi sıvı yazdığını okumadım sanırım. Hakkında hayırlısı olsun.
yok yok sen doğru anladın sıvı birikmesi falan demedi, dediğim gibi hsg de sını geçmeyince selektif salpingografi uygulayıp baktılar tamam açık dediler
Evt evt kesinlikle başka doktorlara de gidicm
Neresi tatlim özel bir hastanemi bu.
Arastirdinmi guzel bunlari soyleyen doktoruu .
özel hastane kavacıkta, hastane adı ve doctor adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadm

Valla günüm yemek yemekle geçti gibi doymuyorum nedense kurs çıkışı annemle biraz dışarda oturduk alışveriş falan derken eve geldim. Kursada alıştım baya zevkli geliyo şimdilik ama akşamları bayılı veriyorum otururken ondan pek giremiyorum

Hediye alma konusunda pek becerikli değiller sanırım. O yüzden garanti olsun diye düşünmüştür belki de. Çiçek alsaydı eve gelirken keşke

Başka doktora da görün canım. Böyle bir konuda tek doktor olmaz zaten.

Hediye alma konusunda pek becerikli değiller sanırım. O yüzden garanti olsun diye düşünmüştür belki de. Çiçek alsaydı eve gelirken keşke
Evdeydi zaten canım. 3gün evde 24 saat nöbette şeklinde çalışıyor. Sordum zaten, yok aklına bile gelmemiş. Ben söyleyince kalkıp pasta alayım dedi. Onu da ben istemedim artık.

Minik bir tavsiye vereyim. Özel hastane yerine muayenehane tercih etmeni tavsiye ederim. Hastanede işlem yapmaya daha meraklı oluyorlar. Ama Muaynehane olunca doğuma da devam edeceği düşüncesi ile daha hızlı sonuç veriyorlar. Hepsi için geçerli değildir tabi ama büyük bir kısmı böyle. İşte Yılların bana kattığı tek tecrübe bu

Evdeydi zaten canım. 3gün evde 24 saat nöbette şeklinde çalışıyor. Sordum zaten, yok aklına bile gelmemiş. Ben söyleyince kalkıp pasta alayım dedi. Onu da ben istemedim artık.
Odun ya her zaman mı böyle yoksa bu ilk mi oldu?

Üzülme canım çoğu öyle bi süre sonra hediyeler kalkıyo sanırım bizim gibi ince düşünemiyolar. Benimki evlilik yıldönümümüzde bana hediye olarak eve internet bağlattı hediyenin güzelliğine bakarmısın kendisinin işine yarayacak şey

Ultrason ses dalgasıyla görüntüleme yaptığı için rahatsız oluyolarmış o yüzden arkalarını dönüyolarmış :)
Ya ben onların rahatsız olmalarını yirim ya ne tatlılar allahım esirgesin Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah

Hep böyle. Ama yine de beklentim oluyor ister istemez
İlk yaptığında bir güzel haşlasaydın onu ya kuzum alacağı dersi alırdı bir çiçek nedir ki yani.
Bana da bu yıl hediye olarak akıllı bileklik aldı eşim. Kendim seçtim bunu al dedim çünkü beğenir misin beğenmez misin bilmiyorlar. Hediye kısmına takılma kuzum söyle bu saatte çıksın sana çiçek bulsun bak önümüzdeki sene bir daha yapıyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…