- 2 Aralık 2017
- 6.091
- 8.306
- 198
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.601
Aysee merhaba ne zamandır görüşemedik seni tesadüfen buldum, ben güzel haberi aldım Allah izin verir de hcg düzgün yükselirse tabi. Ve bil bakalim ne kullandığım ay oldu buHaaa hamile kaldığın ay
Ya keşke yaaa
Ama eğer olursa en bariz belirtim bu. Çünkü ağır birşey kaldırmadım, bu neyin nesiki, hamilelik bile olsa yumurtlamadan 3-4 gün sonra böyle ağrı olmazki demiştim kendi kendime. Bugün yine olunca belirtim var diyorum. Bebekse bu ağrıya 9 ay bile dayanırım ben
Ama nerdeee bizde o şans be shlls
Ben sonki doğum günümü ağlayarak geçirmiş biri olarak söylüyorum ki canını sıkma bir arkadaşımın lafı var erkeklerin sadece ayakkabı numaraları farklı herşey aynı çok doğru vallaYok canım, hiçbir planı yok.
Ne örmeyi düşünüyosunKendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
İp aldım zaten bugün örcem
Afiyet olsun canım benim
Çok yorma kendini hadi kolay gelsin tatlım
Ben de karışık kızartma yaptım karnabahar da kızarttım yanına mercimek çorba.. seviyorum karnabaharı
Canınıza yazık kız
Afiyet bal olsun bebeğim
Kız olmaz bak ben hemen 8 tane test siparişi verdim
eniştemle hemen konuşmam gerekiyor mütto su olduğumu bilsin
Evet canım özledik nasıl geçti günün
Canım bak bu iyi birşey demedi deme. Ben bunu yaşadığım ay gebeydim
Allah Allah neden böyle olduğu ile ilgili bir fikri yokmuymuş?
Ayy yerim
Canım ağrı candır iyidir
Canım döngün normalde 30 günde oluyorsa 2 gün sonraya kadar adet olursun
Canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim eğer tüpte sıvı birikmesi yoksa o tüpün alınması gerekmez ve tanısal histeroskopi diye birşey var .. baksın nedir ne değilsin versin sana dökümanı oturun konuşun gerekirse başka dr lara danış hemen karar verilecek birşey değil bu
Amin canım benim inşallah
Yook sıvı birikmesi demedi, enfeksiyon varsa şöyleyse böyleyse dedi tamamen varsayımsal, ama tüpü alalım tüp bebek yapalım hemen diyo peşinden deHisteroskopi kamerayla bakıp emin olmak ve işlem yapmak oluyor zaten canım. Yani operasyon. Ben yanlış okumadıysam sıvı birikmesi için demiş histeroskopi ile bakalım icap ederse laparoskopi de yaparız diye. Zaten tüpteki sıvı rahim filmini de yanıltıyor. Onu sıvı geçti zannedebiliyor bazı doktorlar.
yok yok sen doğru anladın sıvı birikmesi falan demedi, dediğim gibi hsg de sını geçmeyince selektif salpingografi uygulayıp baktılar tamam açık dedilerBen yanlış anladım o zaman. Histeroskopi işlemini biliyorum tabi ama dediğim gibi sıvı yazdığını okumadım sanırım. Hakkında hayırlısı olsun.
Evt evt kesinlikle başka doktorlara de gidicmKendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
Afiyet olsun canım benim
Ben de karışık kızartma yaptım karnabahar da kızarttım yanına mercimek çorba.. seviyorum karnabaharı
Canınıza yazık kız
Afiyet bal olsun bebeğim
Ayy yerim
Canım ağrı candır iyidir
Canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim eğer tüpte sıvı birikmesi yoksa o tüpün alınması gerekmez ve tanısal histeroskopi diye birşey var .. baksın nedir ne değilsin versin sana dökümanı oturun konuşun gerekirse başka dr lara danış hemen karar verilecek birşey değil bu
özel hastane kavacıkta, hastane adı ve doctor adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadmNeresi tatlim özel bir hastanemi bu.
Arastirdinmi guzel bunlari soyleyen doktoruu .
Valla günüm yemek yemekle geçti gibi doymuyorum nedenseKendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
Afiyet olsun canım benim
Canınıza yazık kız
Afiyet bal olsun bebeğim
Ayy yerim
Canım ağrı candır iyidir
Hediye alma konusunda pek becerikli değiller sanırım. O yüzden garanti olsun diye düşünmüştür belki de. Çiçek alsaydı eve gelirken keşke@LaRisaCca boşuna savunma enişteni.Yarın doğum günüm. Ve kendisi nöbette. Bugünden küçük de olsa bir sürpriz beklemiştim. (pasta ya da çiçek) Ama maalesef. Geçen hafta akıllı bileklik alacaktım, ben alayım sana dedi, aldı. Doğum günü hediyen olur demişti. Herşeyin kolayına kaçıyor. Zerre zahmet etmiyor birşey için. Çok üzgünüm
Başka doktora da görün canım. Böyle bir konuda tek doktor olmaz zaten.Yook sıvı birikmesi demedi, enfeksiyon varsa şöyleyse böyleyse dedi tamamen varsayımsal, ama tüpü alalım tüp bebek yapalım hemen diyo peşinden de
yok yok sen doğru anladın sıvı birikmesi falan demedi, dediğim gibi hsg de sını geçmeyince selektif salpingografi uygulayıp baktılar tamam açık dediler
Evt evt kesinlikle başka doktorlara de gidicm
özel hastane kavacıkta, hastane adı ve doctor adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadm
Ultrason ses dalgasıyla görüntüleme yaptığı için rahatsız oluyolarmış o yüzden arkalarını dönüyolarmış :)AmiinBizimkinde çok hareketli ama arkasını dönüyordu hep. Çikolata olduğu yerde döndürüyor resmen ona bizzat şahit oldum
Evdeydi zaten canım. 3gün evde 24 saat nöbette şeklinde çalışıyor. Sordum zaten, yok aklına bile gelmemiş. Ben söyleyince kalkıp pasta alayım dedi. Onu da ben istemedim artık.Hediye alma konusunda pek becerikli değiller sanırım. O yüzden garanti olsun diye düşünmüştür belki de. Çiçek alsaydı eve gelirken keşke
Minik bir tavsiye vereyim. Özel hastane yerine muayenehane tercih etmeni tavsiye ederim. Hastanede işlem yapmaya daha meraklı oluyorlar. Ama Muaynehane olunca doğuma da devam edeceği düşüncesi ile daha hızlı sonuç veriyorlar. Hepsi için geçerli değildir tabi ama büyük bir kısmı böyle. İşte Yılların bana kattığı tek tecrübe buYook sıvı birikmesi demedi, enfeksiyon varsa şöyleyse böyleyse dedi tamamen varsayımsal, ama tüpü alalım tüp bebek yapalım hemen diyo peşinden de
yok yok sen doğru anladın sıvı birikmesi falan demedi, dediğim gibi hsg de sını geçmeyince selektif salpingografi uygulayıp baktılar tamam açık dediler
Evt evt kesinlikle başka doktorlara de gidicm
özel hastane kavacıkta, hastane adı ve doctor adı vermek yasak mı bilmiyorum o yüzden yazamadm
Odun yaEvdeydi zaten canım. 3gün evde 24 saat nöbette şeklinde çalışıyor. Sordum zaten, yok aklına bile gelmemiş. Ben söyleyince kalkıp pasta alayım dedi. Onu da ben istemedim artık.
Üzülme canım çoğu öyle bi süre sonra hediyeler kalkıyo sanırım bizim gibi ince düşünemiyolar. Benimki evlilik yıldönümümüzde bana hediye olarak eve internet bağlattı hediyenin güzelliğine bakarmısın kendisinin işine yarayacak şey@LaRisaCca boşuna savunma enişteni.Yarın doğum günüm. Ve kendisi nöbette. Bugünden küçük de olsa bir sürpriz beklemiştim. (pasta ya da çiçek) Ama maalesef. Geçen hafta akıllı bileklik alacaktım, ben alayım sana dedi, aldı. Doğum günü hediyen olur demişti. Herşeyin kolayına kaçıyor. Zerre zahmet etmiyor birşey için. Çok üzgünüm
Allahım allahımUltrason ses dalgasıyla görüntüleme yaptığı için rahatsız oluyolarmış o yüzden arkalarını dönüyolarmış :)
Hep böyle. Ama yine de beklentim oluyor ister istemezOdun yaher zaman mı böyle yoksa bu ilk mi oldu?
En doğru sonuç 14. Günden sonraki olanlar. İnşallah pozitif sonuç alırsınızKızlar iyi akşamlar. Yarın iğnenin 13. Gunu yani iğneyi vurulduğum günü sayarsam onu saymazsam 12 olur test yapayım mı sizce geçmiş midir etkisi?
Ya ben onların rahatsız olmalarını yirim ya ne tatlılarUltrason ses dalgasıyla görüntüleme yaptığı için rahatsız oluyolarmış o yüzden arkalarını dönüyolarmış :)
Inşallah ya birde ben iğne olduktan iki gün sonra falan goguslerimde ağrı olmaya başladı şimdide arada sızlıyorEn doğru sonuç 14. Günden sonraki olanlar. İnşallah pozitif sonuç alırsınız
Verilen ilaçlarda beta hcg olduğu için gebelik belirtileri gösteriyorInşallah ya birde ben iğne olduktan iki gün sonra falan goguslerimde ağrı olmaya başladı şimdide arada sızlıyor
İlk yaptığında bir güzel haşlasaydın onu ya kuzum alacağı dersi alırdıHep böyle. Ama yine de beklentim oluyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?