Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Verilen ilaçlarda beta hcg olduğu için gebelik belirtileri gösteriyor
Inşallah gerçek belirtilerimde yaşarım ya ama belirtiler giderek azalması gerekir diye düşünüyorum benimkiler arttı sanki bi sağ kasigimda bi sol kaşığına sanki biri yumruk atıyor gibi umutlanmaya istemiyorum ama

evet valla mantıklıymış hiç böyle düşünmemiştim, çok teşekkür ederim tavsiyen için bunu uygulucam

Umutsuzluk da olmaz ki ben ağrı dışında bir belirti hissetmedim göğüste hassasiyet neredeyse 1 ay sonra başkadı. İğne etkisi de 12 gün geçmedi. 13. Gün geçmişti. Tabi herkesin farklı belirtileri

Hayırlısı olsun bakalım Rabbim nasip etsin tüm isteyenlere Rabbim sizinkinide sağlıkla kucaginiza almayı nasip etsin

Ah bende şimdi hatırladım cok güzel bi göbeğim vardi 3 buçuk kilo almıştım sadece gobegimdeydi tam hayallerimdeki gibiydi yüzüm de cok guzellesmisti..

Canımm bakalım yeni gebeliğinde neler olacak İnşallah tez zamanda

Aminn Pazartesi kan verin bence. Güzel haberi de bizimle paylaşın
Inşallah test aldım iki tane dedim pazar ve pazartesi yapayım eğer hafif çizgide versem hemen kan vermeye giderim dedim tabi elim ayağım durmaz şuan bile nasıl istiyorum test yapmayı eşim kaldırdı ben görmeyeyim yapmamayayim zamani gelmeden diye bakalım bulursam pazar günü yapacam

Bugün cuma mübarek gündü. Namazımı kıldım duaya geldim boğazım düğüm düğüm inşallah kuzum inşallah
Bende benimle beraber hamile kalan arkadasimin haftaya crsb doğuma alınacağını duydum bi tuhaf oldu icim.. Dua ettim sadece elimden baska bisey gelmedi

Ahahaha aynı ben bir firma var bana çalıştı resmen aylarca belki bir fikrin olur 15. Gün erken gebelik testi sonucum buydu. Sonrasında kan vermiştim.

Eklentiler

• DE66847C-DB4F-4A0E-BF95-D3ABE534F6C6.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 36
Canımm allahım kabul etsin inşallah Hep dua ediyorum inan. Birde bak hissediyorum bu yıl herkese çok iyi gelecek
Canım benim Allah razı olsun inşallah dediğin gibi olur
Bende benimle beraber hamile kalan arkadasimin haftaya crsb doğuma alınacağını duydum bi tuhaf oldu icim.. Dua ettim sadece elimden baska bisey gelmedi
Rabbim sağlıkla kavuştursun hiçbir anneyi evladından ayırmasın
Evet cok güzelmis annelik çok
Hem de nasıl

Ya ben onların rahatsız olmalarını yirim ya ne tatlılar allahım esirgesin Rabbim sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin insallah
Amin canımm çarşambayı iple çekiyorum hissedemiyorum ya napıyo orda görmek istiyorum diyip duruyorum evde. Rabbim tez zamanda hepinizi kavuştursun yavrularınıza inşallah

Amin canımm çarşambayı iple çekiyorum hissedemiyorum ya napıyo orda görmek istiyorum diyip duruyorum evde. Rabbim tez zamanda hepinizi kavuştursun yavrularınıza inşallah
Rabbim esirgesin inşallah evlatlarinizi amin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…