- 28 Ağustos 2020
- 743
- 4.312
- 43
- 41
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.641
Bakalım benim yumurtadan ne çıkıcak :) tekrar gelicek o günler meraketmecakltanesi canım oğluma hamileyken tüylenme durumu artmıştı ki pek tüylü biri değildim bariz belli oluyordu. Sonra karnım top gibi değildi. Cildim de hiç olmadığı kadar güzeldi
Ah canım oğlum...
Çok hafifmisAhahaha aynı benbir firma var bana çalıştı resmen aylarca belki bir fikrin olur 15. Gün erken gebelik testi sonucum buydu. Sonrasında kan vermiştim.
Merakla bekliyorum kuzumBakalım benim yumurtadan ne çıkıcak :) tekrar gelicek o günler meraketme
AmiiinÇok hafifmisinşallah darısı bana allahım tüm isteyenlere nolur
Rabbim daha fazla hasret koymasın umudumu yitirmicemAmiiinİşte mikroskopla bakınca anlaşılıyordu moralinizi bozmayın diye söylüyorum bazen çizgi kendini göstermiyor
Ayyy umutsuz olur mu hiç ?? O his bile nasıl güzelRabbim daha fazla hasret koymasın umudumu yitirmicem
Ayyy umutsuz olur mu hiç ?? O his bile nasıl güzelAllahımm inşallah güzel haberlerini ver bu hafta
Sorma canım burda da bir fırtına bir fırtına aman Allah'ım çatı baca uçacak zannettim. Yağan karı da dağa taşıdı zatenDışarda kar yağışı durdu bi de üstüne yağan kar da eridi. Zaten evden çıkamıyorum. Çığlık atasım var kızlar
Ay ne olacak bizim bu halimizSorma canım burda da bir fırtına bir fırtına aman Allah'ım çatı baca uçacak zannettim. Yağan karı da dağa taşıdı zaten
Bizde burda kar duası okuyoruzDışarda kar yağışı durdu bi de üstüne yağan kar da eridi. Zaten evden çıkamıyorum. Çığlık atasım var kızlar
İnşallah canım inşallah bir an önce kurtulsak şu illettenAy ne olacak bizim bu halimiznefes almayı özledim dışarda yemin ederim. İnşallah şu covid bir an önce biter de rahatlarız
Doğru düzgün adet olmadım ya duphaston 23 ünde başla tertemiz olck inş dedi kistler tam erimesi yaEvet canım, özledik.
Sebebiyle ilgili birşey demedi mi canım
Migren tuttu bu ay günde 3 kez parol içtiğimi bide aşılama için heyecan ve çok stres yaptığım yüzünden olabileceğini dediAfiyet olsun balkitom
Yaaa inşallah iyi birşeydir.Kendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
İp aldım zaten bugün örcem
Afiyet olsun canım benim
Çok yorma kendini hadi kolay gelsin tatlım
Ben de karışık kızartma yaptım karnabahar da kızarttım yanına mercimek çorba.. seviyorum karnabaharı
Canınıza yazık kız
Afiyet bal olsun bebeğim
Kız olmaz bak ben hemen 8 tane test siparişi verdim
eniştemle hemen konuşmam gerekiyor mütto su olduğumu bilsin
Evet canım özledik nasıl geçti günün
Canım bak bu iyi birşey demedi deme. Ben bunu yaşadığım ay gebeydim
Allah Allah neden böyle olduğu ile ilgili bir fikri yokmuymuş?
Ayy yerim
Canım ağrı candır iyidir
Canım döngün normalde 30 günde oluyorsa 2 gün sonraya kadar adet olursun
Canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim eğer tüpte sıvı birikmesi yoksa o tüpün alınması gerekmez ve tanısal histeroskopi diye birşey var .. baksın nedir ne değilsin versin sana dökümanı oturun konuşun gerekirse başka dr lara danış hemen karar verilecek birşey değil bu
Amin canım benim inşallah
Antibyotikkkkkkkk mi????Aysee merhaba ne zamandır görüşemedik seni tesadüfen buldum, ben güzel haberi aldım Allah izin verir de hcg düzgün yükselirse tabi. Ve bil bakalim ne kullandığım ay oldu bu
YaaaaYaaa inşallah iyi birşeydir.
Lari biraz önce olan birşey daha yazayım, buda ilk defa oluyorözürdileyerek yazıyorum kızlar.
İdrara sıkıştım ve wc ye gittim klozete oturdum ama afedersiniz idrarımı yukarı doğru yaptım, enteresan bi şekilde klozetten dışarı çıktı idrar ve dışarı şey yaptım, hemen tuttum idararımı ve tekrar denedim yine yukarı doğru çıkıyor, sonra popomu yukarı doğru yapıp idrarımı yaptım, tabii arkasından duşa girmek zorunda kaldım çünkü bacaklarım hep idrar olmuştu.
Bu ne şimdi??shlls Senin de bi fikrin var mı?
Tamam aramızdaŞşş çaktırma
Canım hepsi aynı yaLaRisaCca boşuna savunma enişteni.Yarın doğum günüm. Ve kendisi nöbette. Bugünden küçük de olsa bir sürpriz beklemiştim. (pasta ya da çiçek) Ama maalesef. Geçen hafta akıllı bileklik alacaktım, ben alayım sana dedi, aldı. Doğum günü hediyen olur demişti. Herşeyin kolayına kaçıyor. Zerre zahmet etmiyor birşey için. Çok üzgünüm
Puset battaniyesi canım
Kızz antibiyotik mi içtinnAysee merhaba ne zamandır görüşemedik seni tesadüfen buldum, ben güzel haberi aldım Allah izin verir de hcg düzgün yükselirse tabi. Ve bil bakalim ne kullandığım ay oldu bu
Canım puset battaniyesi örcemNe örmeyi düşünüyosunbenimde 1 seneyi geçik bi battaniye yapmaya calışıyorum bi kaldırıyorum bi geri alıyorum bitcek gibi değil
sağolasın canım herkeşlere afiyet bal şekerler olsun
Bu kurs olayı seni açtı epeyValla günüm yemek yemekle geçti gibi doymuyorum nedensekurs çıkışı annemle biraz dışarda oturduk alışveriş falan derken eve geldim. Kursada alıştım baya zevkli geliyo şimdilik ama akşamları bayılı veriyorum otururken ondan pek giremiyorum
İyi akşamlar canım bünyeye göre değişmekle birlikte ortalama 12. Günde etki geçmiş oluyor bugün test yaparsan silik de çıksa iğne etkisi mi diye şüphe duyacaksın bence 1-2 gün daha bekle inşallah gebesindirKızlar iyi akşamlar. Yarın iğnenin 13. Gunu yani iğneyi vurulduğum günü sayarsam onu saymazsam 12 olur test yapayım mı sizce geçmiş midir etkisi?
Canım benim biraz rahat olmaya çalış lütfen kendin için zorlaştırmaMigren tuttu bu ay günde 3 kez parol içtiğimi bide aşılama için heyecan ve çok stres yaptığım yüzünden olabileceğini dedi
Aşko kesik kesikse sistit olmuşsundurYaaa inşallah iyi birşeydir.
Lari biraz önce olan birşey daha yazayım, buda ilk defa oluyorözürdileyerek yazıyorum kızlar.
İdrara sıkıştım ve wc ye gittim klozete oturdum ama afedersiniz idrarımı yukarı doğru yaptım, enteresan bi şekilde klozetten dışarı çıktı idrar ve dışarı şey yaptım, hemen tuttum idararımı ve tekrar denedim yine yukarı doğru çıkıyor, sonra popomu yukarı doğru yapıp idrarımı yaptım, tabii arkasından duşa girmek zorunda kaldım çünkü bacaklarım hep idrar olmuştu.
Bu ne şimdi??shlls Senin de bi fikrin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?