Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bakalım benim yumurtadan ne çıkıcak :) tekrar gelicek o günler meraketme

Ahahaha aynı ben bir firma var bana çalıştı resmen aylarca belki bir fikrin olur 15. Gün erken gebelik testi sonucum buydu. Sonrasında kan vermiştim.
Çok hafifmis inşallah darısı bana allahım tüm isteyenlere nolur

Dışarda kar yağışı durdu bi de üstüne yağan kar da eridi. Zaten evden çıkamıyorum. Çığlık atasım var kızlar
Sorma canım burda da bir fırtına bir fırtına aman Allah'ım çatı baca uçacak zannettim. Yağan karı da dağa taşıdı zaten

Sorma canım burda da bir fırtına bir fırtına aman Allah'ım çatı baca uçacak zannettim. Yağan karı da dağa taşıdı zaten
Ay ne olacak bizim bu halimiz nefes almayı özledim dışarda yemin ederim. İnşallah şu covid bir an önce biter de rahatlarız

Yaaa inşallah iyi birşeydir.
Lari biraz önce olan birşey daha yazayım, buda ilk defa oluyor özürdileyerek yazıyorum kızlar.
İdrara sıkıştım ve wc ye gittim klozete oturdum ama afedersiniz idrarımı yukarı doğru yaptım, enteresan bi şekilde klozetten dışarı çıktı idrar ve dışarı şey yaptım, hemen tuttum idararımı ve tekrar denedim yine yukarı doğru çıkıyor, sonra popomu yukarı doğru yapıp idrarımı yaptım, tabii arkasından duşa girmek zorunda kaldım çünkü bacaklarım hep idrar olmuştu.
Bu ne şimdi?? shlls Senin de bi fikrin var mı?

Gereksiz06 cidden antibyotik mi?????
Ben sana demiştim ama aylarrr öncesinden.
Kuzzzummmm benim hayırlı olsun, Ayyyyy nasıl sevindim kızzzzz. Sanki kardeşim hamileymiş gibi oldum. Gözüm doldu yeminle
Sağlıcakla kucağına Allll Evinize neşe huzur mutluluk getirsin inşallah gülüm benimm❤

Yaaaa kız Allah seni ne yapmasın

Şşş çaktırma
Tamam aramızda
Canım hepsi aynı ya malesef bizim gibi zarif değiller
Puset battaniyesi canım
Aysee merhaba ne zamandır görüşemedik seni tesadüfen buldum, ben güzel haberi aldım Allah izin verir de hcg düzgün yükselirse tabi. Ve bil bakalim ne kullandığım ay oldu bu
Kızz antibiyotik mi içtinn
Ne örmeyi düşünüyosun benimde 1 seneyi geçik bi battaniye yapmaya calışıyorum bi kaldırıyorum bi geri alıyorum bitcek gibi değil

sağolasın canım herkeşlere afiyet bal şekerler olsun
Canım puset battaniyesi örcem
Bu kurs olayı seni açtı epey adına mutluyum
Kızlar iyi akşamlar. Yarın iğnenin 13. Gunu yani iğneyi vurulduğum günü sayarsam onu saymazsam 12 olur test yapayım mı sizce geçmiş midir etkisi?
İyi akşamlar canım bünyeye göre değişmekle birlikte ortalama 12. Günde etki geçmiş oluyor bugün test yaparsan silik de çıksa iğne etkisi mi diye şüphe duyacaksın bence 1-2 gün daha bekle inşallah gebesindir
Migren tuttu bu ay günde 3 kez parol içtiğimi bide aşılama için heyecan ve çok stres yaptığım yüzünden olabileceğini dedi
Canım benim biraz rahat olmaya çalış lütfen kendin için zorlaştırma
Aşko kesik kesikse sistit olmuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…