Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Belirti olursa bende böyle oluyor
Normal değilimki benden normal birşey beklemeyin
Düşünsene hamileymişim: benilritin ne diye sorarlarsa...
Cevap: Yukarı doğru i.şyordum
Kız sus kocam gözlerini belertmiş bakıyor bu kadın neye gülüyor diye çok yaşa emi

Ay inşallah hamilesindirde belirtinde o olur

Yok kız sistit değilim foşur foşur yaptım, yanma ağrı bişey yok
Gereksiz06 bi giremedi yaaaa, anlatsa. Soruyu basmış kaçmış heycan yaratıyor cadı
Bana Bil bakalım dediğine göre bence Antibyotik.. çünkü bu antibyotik konusunu onunla uzun uzun yazışmıştık

Inşallah canım ya inşallah gebeyimdir iki gündür daha da arttı göğüs sızlamam ve kaşık agrım bide afedersin kremsi akıntı geliyor normalde adetten önce gelirdi ama uzun sürmezdi bu kaç gündür geliyor

Ahahahhaha Allah seni napmasın ayşo
Ayy bundan sonra herkes antibiyotiğe koşmazsa iyi
İnşallah hayatım hadi güzel haberlerle inşallah

Ya kızlar Allah iyiliginizi versin evet antibiyotik kullandim hatirlarsan yogun enfeksiyon vardı onun dışında bı sorun yok demisti dr ama ben naturallen macun da kullandim böğürtlen kökü suyu da içtim hacamat da oldum ama hangisinden bilemiyorum. Macunu önceki ay da bu ay da yedim digerlerini aylardir yapiyodum zaten

Canım benim antibyotiktir o başka çıkışı yok bunun.
Kaçıncı gün test yaptın? Anlat hadi, belirtilerinde yaz canım bak sanada nasip oldu bunları yazabilmek şükürler olsunsende hani her ay silik çizgiler çıkıyordu ya, aslında hep döllenme oluyordu ama yerleşemediği için adet oluyordun. Şimdi iltihap yok olunca yerleşmeyi başardı. Hayırlısı bu bebeğin miş

Bende sizi özledim kuzum

Ay çok güzel tez bitsin inşallah

Bebeğim enfeksiyon varsa kesinlikle haklısın ama yoksa
Bende idarda yada alt taraflarda enfeksiyon,rahatsızlık verici birşey yoktu ama vücutta iltihap vardı
Omur-un Hatunu da sadece dişinde problem vardı diye antibiyotik kullanmıştı
Birkaç aya benden güzel haber gelirse sende inan buna

İnşallah tez vakitte gelsin kuzumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…