- 20 Mart 2011
- 13.957
- 32.561
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.681
Canım Allah razı olsun insallah sizinkileri de okuruz. Uzun uzun yazayim hemen..Canım benim antibyotiktir o başka çıkışı yok bunun.
Kaçıncı gün test yaptın? Anlat hadi, belirtilerinde yaz canımbak sanada nasip oldu bunları yazabilmek şükürler olsun sende hani her ay silik çizgiler çıkıyordu ya, aslında hep döllenme oluyordu ama yerleşemediği için adet oluyordun. Şimdi iltihap yok olunca yerleşmeyi başardı. Hayırlısı bu bebeğin miş
Yazdıklarımı oku canım hepsinin etkisi var bence ama antibiyotik kullandigim ay olmasi hemen aklıma senin bu tezini getirdi tabikiKızlar şimdi formun anasayfasına girip şunu yazmak istiyorum.
"Antibiyotik kullanın... Kimse bebeksiz kalmasın"
O kadar inanıyorum artık buna
Ayyy negüzel bişey okudum benCanım Allah razı olsun insallah sizinkileri de okuruz. Uzun uzun yazayim hemen..
Ben gecen sene doktora gitmistim henüz bebek düşüncesi yoktu ve dr yumurtaliklarin tembel pko var cocuk düşündüğünde gel ilaç verelim dedi. Temmuzdan beri deniyoruz ve ilk aydan beri diyorumki zaten yumurtaliklar tembel kendi kendime 6 ay denerim sonra mecbur klomen vs gerekir.
-ilk aydan beri hep ovulasyon testi kullandim genelde 19-20. Günlerde yumurtladim
-ilk aydan beri her adet bitimi hacamat yaptırdım tüm tarama şeklinde ama bel ve kasık bölgesinden ağırlıkli yaptırdım. (Yumurtaliklari uyarmak, kanlandirmak amacli)
-ilk aydan beri böğürtlen kökü suyu yapıp ictim (rahimi güçlendirdiği icin, google böğürtlen kökü suyu rahim yazin)
-ilk iki ay meshur bal tarçın çörekotu kürünü yaptım sonra devam etmedim ama ise yarıyor
-2 aydır naturallen macuna başladım 2. Kavanoz yarım kaldi haberi alınca
-inositol takviyesi 2 ay kullandim inofoliğin içinde olan madde ama ayri bi formu (pko olduğuna emindim çünkü)
-d vitamini ampul kullandim son adetimden önce
-en önemlisi eşim 41 hurmaya 41 meryem süresi okudu yani hergun 1ine okudu o okunanı bölüp yedik ikimiz (son hurma son adetimin son gününe denk geldi ama planli degildi tabi)
-bu arada esim de test verdi epey iyi çıktı
-2 aydir enfeksiyon vardi ben de dr gittim alttan muayene etti ve pko falan yok yumurtaliklar gayet iyi durumda dedi, bu yaptiklarimin hepsinin etkisiyle bunu dedigine eminim. Ama aşırı enfeksiyon var dedi, adetimin 3. Günüydü, antibiyotik ve fitil verdi adet boyu kullan bitince gel hsg cekelim dedi ama ben istemedim klomen vs vermicek misiniz dedim hayır tüpler tıkalı mi bilmeden veremem dedi ama ben antibiyotikleri kullandim akıntım bitti ve gitmedim tekrar.
-31 Aralık yani adetin 20. Günü pik gördüm çok koyuydu ve 4 gün üst üste degerlendirdik 2 ocak siliklesti yani çatladı. 1 hafta sonra negatifti ama bu geçtiğimiz pazar aksami cooook silik çıktı ikinci çizgi daha adete 5 gün varken. Hergun test yaptım az az koyulasti bugün de bat günüydü veya dün, kan verdim 202 çıktı inşallah pzt düzgün artmis olursa biraz rahatlicam kızlar dua edin lütfen
Var canım hepsi yanı başimda duruyo birazdan atayım. Allah razı olsun valla aklimdaydin hemen anlatmaliym diye, nasıl karsilanir da bilemedim ama hep dua ediyorum forumda evlat hasreti ceken tüm kadinlara tüm arkadaslarima nasip et Rabbim diyeAyyy negüzel bişey okudum ben
Beta çok iyi çıkmış canım, inşallah artacak, bugün sana özel dua edecem söz
Belirti oldu mu? Ve testlerin fotosu varsa atarmısın
Bence sende Hafiften hafiften iltihap hep vardı, ama doktor okadarcık iltihap her kadında olur diyor ve antibyotik vermiyor canım. Taaki enfeksiyon halini alana kadar.Yazdıklarımı oku canım hepsinin etkisi var bence ama antibiyotik kullandigim ay olmasi hemen aklıma senin bu tezini getirdi tabiki
İlk cok silik cizgiyi görür görmez kasık ağrısı basladi ve düne kadar kesintisiz vardı canım yerlesmeye çalışıyor diye mutlu oluyodum, bugün pek yok artik heralde yerlesti insallah. Batma şeklinde degil sürekli bir agri adet ağrısı gibi. Göğüs agrisi vardi bide özellikle bir gün cok fazlaydi ama hala var. Baska da yokAyyy negüzel bişey okudum ben
Beta çok iyi çıkmış canım, inşallah artacak, bugün sana özel dua edecem söz
Belirti oldu mu? Ve testlerin fotosu varsa atarmısın
Aynen canim bazen enfeksiyon olduğu halde hiç akıntı olmadığı icin insan bilmiyomus, ben daha akıntı baslayali 1.5 ay olmusken gittim doktor acayip fazla enfeksiyon dedi ne ara o kadar artmis anlamadım akıntım kokusuzdu, aşırı miktarda degildi kaşıntı vs yoktu hiçBence sende Hafiften hafiften iltihap hep vardı, ama doktor okadarcık iltihap her kadında olur diyor ve antibyotik vermiyor canım. Taaki enfeksiyon halini alana kadar.
Diğer yaptığın kürler yumurtalıklarını iyi geliştirmiştir, sağlıklı bir bebeğin olması için çok iyi yapmışsın. Şimdi artık senin için, Bol bol ceviz, ayva, avokado yeme zamanı
Allah razı olsun güzel kalplim❤Var canım hepsi yanı başimda duruyo birazdan atayım. Allah razı olsun valla aklimdaydin hemen anlatmaliym diye, nasıl karsilanir da bilemedim ama hep dua ediyorum forumda evlat hasreti ceken tüm kadinlara tüm arkadaslarima nasip et Rabbim diye
Canim takilma ya. Bende sizin yaninizda bebekten bahsetmeye utaniyorum acikcasiteşekkür ederim canım. Aslında hamişler varken yemek konusu yapmak da doğru değil. Ama elde olmadan yapıyoruz bazen
Kiz yasak yoksa adamada eziyet etme bosuna.Ay korkudan yaklaşamıyoruz kidoktor yasak demedi ama ne olur ne olmaz
Lekelenme falan olmadiysa doktorda yasak koymadiysa nazikce olmasinda bi sakinca yokmus kizlarAyy benim eşimde korkuyo bebeğe bişey olur bide diyo. Geçen gün rüya görmüş birlikte olmuşuz içimden bişeyler akmaya başlamış ama itfaiye hortumundan su çıkar gibiydi patlıyodun diyonasıl korkuyosa ben beklerim doğana kadar diyo
Bende hiç lekelenme olmadı ama kıllandım yaaaerkek galiba bendeki. Kız olunca lekelenme oluyomuş genelde
Sen Benim kıllanmamı görsenbir de sürekli tatlı yiyorum. Hiç kız bebek gibi değil belirtilerim leke çenede oldu yeni çıktı işte. Bakalım 1 ay sonra sen de nasıl olacak
Kizlar benimde tam tersi. Soyleki bence kanama lekelenme oluyosa genelde erkek oluyo bence . Yakin arkadaslarla deneyimledim.bende killanma olmadi . Pek tatli istegide olmadi. Bide canim lazer bosa gitmiyomus gebelik sonrasi tek seansta gidiyomus diye duymustum.Ayyy neden böyle oluyo yaaa çenemle göbeğimde uzun kıllar çıktıbide lazere gitmiştim çöp oldu hepsi erkek olunca kıllanma oluyo diye düşünmüştüm demekki değilmiş. Çarşamba belli olucak cinsiyeti bakalım ne olucak
Bişey kalmadı mayısa sıkıyoruz dişimizi artık
Kiz ne 5 ayi dogumdan sonra daha zor o is. Bi 7 -8 ayi bulur.bişey kalmadı dediğin 5 ay kız
Teocum bu erkekler bence ayni. Bizimki gununu bilir de sonuc yok. Bi pastayla gecistirir. 7. Sene icindeyiz bi kere cicegini gormedim.insan istiyo ayri konu ama onlar bu kafar ince dusunceli olmuyorlar malesef.@LaRisaCca boşuna savunma enişteni.Yarın doğum günüm. Ve kendisi nöbette. Bugünden küçük de olsa bir sürpriz beklemiştim. (pasta ya da çiçek) Ama maalesef. Geçen hafta akıllı bileklik alacaktım, ben alayım sana dedi, aldı. Doğum günü hediyen olur demişti. Herşeyin kolayına kaçıyor. Zerre zahmet etmiyor birşey için. Çok üzgünüm
Canim surda bi iki aya hissedersin bisey kalmadi. Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.Amin canımm çarşambayı iple çekiyorum hissedemiyorum ya napıyo orda görmek istiyorum diyip duruyorum evde. Rabbim tez zamanda hepinizi kavuştursun yavrularınıza inşallah
Yerleşmiştir annesiiiİlk cok silik cizgiyi görür görmez kasık ağrısı basladi ve düne kadar kesintisiz vardı canım yerlesmeye çalışıyor diye mutlu oluyodum, bugün pek yok artik heralde yerlesti insallah. Batma şeklinde degil sürekli bir agri adet ağrısı gibi. Göğüs agrisi vardi bide özellikle bir gün cok fazlaydi ama hala var. Baska da yok
Göğüs ağrım kenarlarda canım uçları da kontrol ediyorum bariz bi hassasiyet yok uclarda. Ates ölçer malesef yokYerleşmiştir annesiii
Göğüs ağrın nasıldı canım? Uçlarında mı yoksa koltuk altı kenarlarında mı?
1. Testin adete 5 gün kala mı oluyor canım? Sabah idrarımı hepsi?Eki Görüntüle 2762125
Sırasıyla pazar aksam-pzt-sali-çars-perş sabah saatleri
2. Ve 3. Erken gebelik testi, cizgi çok silik olunca biraz sevinmek için erken gebelik testi yaptım
Evet canim pazar aksamdi aslında daha silikti beklerken biraz belirginlesmis1. Testin adete 5 gün kala mı oluyor canım? Sabah idrarımı hepsi?
Bende adete 4 gün kala test yapacam. İnşallah bir güzel haberde benden gelir, başkalarına vesile olacak birşeyler yazabilirim.Evet canim pazar aksamdi aslında daha silikti beklerken biraz belirginlesmis
İnşallah canım insan negatifleri gördükçe hic olmucak saniyo cok uzak geliyo ama nasipte varsa oluveriyor, ben hic beklemedigin anda oluyo diyemem çünkü birsuru çaba harcadım kötü tatli seyler yedim içtim, hacamat da cok kolay bişey degil elimizden geleni yaptık, Allah korusun bu gebelik ilerlemez de yeniden ayni sürece girersem aynı seyleri yine yaparım. Rabbim sağlıkla hepimize nasip etsin yarım kalmadan saglikla sonuclanmasini nasip etsin inşallahBende adete 4 gün kala test yapacam. İnşallah bir güzel haberde benden gelir, başkalarına vesile olacak birşeyler yazabilirim.
Dikkat et kendinebetan iyi ilerleyecek hiç endişe etme
Canım sana dediğim gibi mutlaka beline yakı yapıştır pazartesiye kadar bi dene lütfen, sürekli üstünde olsun, banyo yaparsan çıkınca yenisini tak ama bi dene nolurİyi geceler kızlar :)
Doktorumla görüştüm , pazartesi tekrar ultrasona girmemi söyledi. 11.güne göre 15 mm lik 2 yumurta az dedi.(bu da biraz moralimi bozdu)
Pazartesi tekrar ölçtürüp çatlatma iğnesine karar verecekmiş. büyük ihtimalle olacağım iğne. hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?