Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım sana dediğim gibi mutlaka beline yakı yapıştır pazartesiye kadar bi dene lütfen, sürekli üstünde olsun, banyo yaparsan çıkınca yenisini tak ama bi dene nolur
Tamam canım yarın eczaneye gidip alacağım. Roll marka hiç yakmamıstı baska marka bulabilirm umarım.
Belim hariç kasığımada yapıstırayım mı ? Erken çatlatmaz dimi

Ay ben bu msji şimdi gördüm cok duygulandim canım benim Allah razı olsun sana da kalbine göre versin ki muhteşem bir kalbin olduğun cok net belli oluyor, en kısa zamanda sizlerin de güzel haberlerinize sevinmeyi nasip etsin Rabbim bize

Tamam canım yarın eczaneye gidip alacağım. Roll marka hiç yakmamıstı baska marka bulabilirm umarım.
Belim hariç kasığımada yapıstırayım mı ? Erken çatlatmaz dimi
Kasıgı bilmem de beline yapıştır kesinlikle ve aksatmadan kullan. Yarin cumartesi ama insallah bulursun, üzerinde aslan/kaplan resmi olan bisey var o acayip yakıyor

Duaların için Allah razı olsun birtanem.
uzun zamandır formda tanıdıklarımdan, helede bunun için çabalayanlardan bu haberi alınca ben çok mutlu oluyorum
Allahım bana ve diğer burada tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşallah

Yazdıklarımı oku canım hepsinin etkisi var bence ama antibiyotik kullandigim ay olmasi hemen aklıma senin bu tezini getirdi tabiki
Ay bende bu ay antibiyotik kullandım ya adetken suda eriyen vermişti bide onu içtim ardından Cipro kullandım her zaman gelen sarı akintim şimdi çok az krem gibi geliyor ay hadi inşallah bende gebeyimdir seninki de hayırlı olsun kuzum hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına al inşallah değerlerinde güzelce artsın insallah

Amin insallah canim sagolasin. İnsallah ise yarar enfeksiyon meger ne kadar ciddi bi engelmis. Ben bircok baska şeyler de denedim ama çoğunu her ay yapıyodum artık hangisinin daha büyük etkisi oldu bilemiyorum

Bata Kaç günün kaldı canım? Güzel haberi alınca Kesin haber ver bu sayfaya, hatta beni etiketle

Amin insallah canim sagolasin. İnsallah ise yarar enfeksiyon meger ne kadar ciddi bi engelmis. Ben bircok baska şeyler de denedim ama çoğunu her ay yapıyodum artık hangisinin daha büyük etkisi oldu bilemiyorum
Canım enfeksiyon tekrarlamaması için, keten tohumu, zeytinyağı ve ceviz iltihap oluşumunu engeliyormuş. Zeytinyağı ve ceviz hamile kullanabilir eminim zararı yok ama keten tohumunu bilmiyorum doktora bir sor.
Tekrar oluşabilecek İltihapı önlemek için Zerdeçal çoook iyi ama hamileler kesinlikle kullanmamalı.

Yaa o da aklıma geliyor tekrarlarsa diye.. sirkeli suyla yıkamak hamilelikte uygun olur mu diye de sorucam doktora, hemen gitmeyi de düşünmüyorum zaten biraz beta takip edip anormal bişey yasamazsam kese ve kalp atışını bir arada halletmek istiyorum o zaman sorarim

Bide maydanoza limon sıkıp yenilincede enfeksiyona çok iyi geliyormuş tabi yumurtlamadan sonra yenmemeli adetken en ideal zaman bence

Kasıgı bilmem de beline yapıştır kesinlikle ve aksatmadan kullan. Yarin cumartesi ama insallah bulursun, üzerinde aslan/kaplan resmi olan bisey var o acayip yakıyor
Şanlı marka evet o çok iyimiş. İnşallah bulabilirm canım sağolasın

Canım catlatma iğnesi olup kendinmi deniceksin yoksa tüp bebek falanmı onun içinmi az dedi doktor. Bence az değilki ya kendimden pay biçersem 11. Gün 11 mm 1 tane yumurtam vardı. 14 gün 14 mm 2 tane oldu 17. Gün 19 ve 18 mm oldular 18. Gün iğne oldum. Biraz yavaş büyüdüler ama büyüdüler sonuçta kimisinin dirençli olabiliyor sanırım. Bence stres yapma

Ben bu ay bide maydanoz süt buharı denedim. Isıyı taa ayaklarımın altına kadar hissettim bide onu yaparken akintim oldu uzayan inşallah onunda faydası olmuştur ya

Ay içime su serptin varya canım
Tüp bebek değil önce doğal yolla deneyelim dedi doktor. 2-3 ay femarayla takip edelim dedi.
Evet senin ki gayet iyi büyümüş ya :)) Sanıyorum ki adet döngümüze göre de ayarlıyor vucut. Benm de yumurtam hep 17.gün felan çatlar kendiliğinden. 30 ile 33 günde bir olurum adetimi. Doktor neden öyle dedi anlamadım ama o öyle diyince ben de bi bozuldum ister istemez. Bana da aslında fena gelmedi boyutu. Asıl merak ettiğim çatlama iğnesini vurulunca o büyüyen 2 yumurta birden çatlıyor mu yoksa 1 tanesimi çatlıyor

Yani şöyle benimkide zor büyüdü biraz iğneye kadar hep klomen kullandırttı doktor banada yavaş büyüyo dedi. Geç meç büyüdü iğneyi oldum bakalım kısmet ama seninki daha iyi büyümüş bence hiç sıkma canını ilaca devam edicekmisin yoksa kendiliğindenmi bekliceksin istenilen boyuta gelmesini.
işte onu bende merak ediyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…