- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #60.721
5 gün günde 2 kez kullandım canım bitti . bittiğinin üstünden de 4 gün geçti beklicez dedi doktor.Yani şöyle benimkide zor büyüdü biraz iğneye kadar hep klomen kullandırttı doktor banada yavaş büyüyo dedi. Geç meç büyüdü iğneyi oldum bakalım kısmetama seninki daha iyi büyümüş bence hiç sıkma canını ilaca devam edicekmisin yoksa kendiliğindenmi bekliceksin istenilen boyuta gelmesini.
işte onu bende merak ediyorum canım
Öyle canım ya bağışıklık kazanıyo vucut bana da fayda etmiyor bu tür şeylerBen hatta sogan suyu da içtim 10 gün kadar sirf enfeksiyon icin ama olmadi antibiyotik pakladi beni
Kendiliğinden mi çatlama mı hatırlamıyorum ama gebelik olmuştu onu hatırlıyorum. Sanırım iğne yapmadan daha doğrusu büyümesi takip ediliyordu bu erken çatladı ama ilişki olmuş o dönem ve döllenmişti
İp aldım zaten bugün örcem
Afiyet olsun canım benim
Çok yorma kendini hadi kolay gelsin tatlım
Ben de karışık kızartma yaptım karnabahar da kızarttım yanına mercimek çorba.. seviyorum karnabaharı
Canınıza yazık kız
Afiyet bal olsun bebeğim
Kız olmaz bak ben hemen 8 tane test siparişi verdim
eniştemle hemen konuşmam gerekiyor mütto su olduğumu bilsin
Evet canım özledik nasıl geçti günün
Canım bak bu iyi birşey demedi deme. Ben bunu yaşadığım ay gebeydim
Allah Allah neden böyle olduğu ile ilgili bir fikri yokmuymuş?
Ayy yerim
Canım ağrı candır iyidir
Canım döngün normalde 30 günde oluyorsa 2 gün sonraya kadar adet olursun
Canım başka bir doktora daha görünmeni tavsiye ederim eğer tüpte sıvı birikmesi yoksa o tüpün alınması gerekmez ve tanısal histeroskopi diye birşey var .. baksın nedir ne değilsin versin sana dökümanı oturun konuşun gerekirse başka dr lara danış hemen karar verilecek birşey değil bu
Amin canım benim inşallah
Bende bu ay 15 yıldan sonra ilk defa antibyotik kullandım ya, ayyy heyecan bastı beni
Allah sağlıkla ilerletsin canımYa kızlar Allah iyiliginizi versin evet antibiyotik kullandim hatirlarsan yogun enfeksiyon vardı onun dışında bı sorun yok demisti dr ama ben naturallen macun da kullandim böğürtlen kökü suyu da içtim hacamat da oldum ama hangisinden bilemiyorum. Macunu önceki ay da bu ay da yedim digerlerini aylardir yapiyodum zaten
Canım benim antibyotiktir o başka çıkışı yok bunun.
Kaçıncı gün test yaptın? Anlat hadi, belirtilerinde yaz canımbak sanada nasip oldu bunları yazabilmek şükürler olsun sende hani her ay silik çizgiler çıkıyordu ya, aslında hep döllenme oluyordu ama yerleşemediği için adet oluyordun. Şimdi iltihap yok olunca yerleşmeyi başardı. Hayırlısı bu bebeğin miş
Ayşo kız dur bir zehirlenir filan üstüne kalırKızlar şimdi formun anasayfasına girip şunu yazmak istiyorum.
"Antibiyotik kullanın... Kimse bebeksiz kalmasın"
O kadar inanıyorum artık buna
Bende de batmalar var ama sanırım çişim gelmiş ondanAdete bir hafta var ve bende müthiş kasık ağrısıher ay böyle oluyor ya bir hafta önceden başlar mı
Biter bir iki güne kuzum battaniyelerimi yaptım ben port bebe de yaptımAy çok güzel tez bitsin inşallah
Ayşoş yarıldım yaa@Gereksiz06 canım ateş ölçerin var mı?
Günde 2 mm büyüyosa 14. Günde 21 mm olacak olan bir yumurta gayet olgunlaşmış olacak. Yavaş büyüyen yumurta hep daha kaliteli çıkıyorİyi geceler kızlar :)
Doktorumla görüştüm , pazartesi tekrar ultrasona girmemi söyledi. 11.güne göre 15 mm lik 2 yumurta az dedi.(bu da biraz moralimi bozdu)
Pazartesi tekrar ölçtürüp çatlatma iğnesine karar verecekmiş. büyük ihtimalle olacağım iğne. hayırlısı artık
Canım benim belirtilerim var da ateşim düşük
Allah sağlıkla ilerletsin canım
iyi ki varsın ya çok güldürdün beni heyecanınla akşam akşam
Ayşo kız dur bir zehirlenir filan üstüne kalır
Bende de batmalar var ama sanırım çişim gelmiş ondan
Biter bir iki güne kuzum battaniyelerimi yaptım ben port bebe de yaptımbu sipariş
Ayşoş yarıldım yaa
Günde 2 mm büyüyosa 14. Günde 21 mm olacak olan bir yumurta gayet olgunlaşmış olacak. Yavaş büyüyen yumurta hep daha kaliteli çıkıyorDoktoruna inanma sen
Canım sabah yataktan çıkmadan ölçms gerekiyor :) sobanın karşısında oturan biri doğalgazlı evde oturan vs farklı çıkar gün içindeCanım benim belirtilerim var da ateşim düşükve ilk defa bu ay ateşim bu kadar düşük ama hamile kalmak için ateş yüksek olması gerekiyor diyorlar o yüzen ateş ölçer var mı diye sordum
Dün işteydim, bugün evdeyim canımCanım sabah yataktan çıkmadan ölçms gerekiyor :) sobanın karşısında oturan biri doğalgazlı evde oturan vs farklı çıkar gün içindeçalışıyor musun sen
Ay benimki hiç kesmedi benim miğdem kalktı artık klomene bak 4 gün günde 3 kullandım kontrolden sonra 3 gün günde 3 ve merional iğne günde 1 kullandım, kontrole gittim sonra 3 gün sabah 2 akşam 2 kullandım yine klomene son kontrole gittiğimde işte yarın iğneyi vur ama bugün 3 tane daha iç dedi. Sanırım benim doktor tek bu şekilde tedavi yapan herkesin 1 kere kullandırıp bıraktırmış. Bakalım benim başıma ne getircek5 gün günde 2 kez kullandım canım bitti . bittiğinin üstünden de 4 gün geçti beklicez dedi doktor.
ilaç kesiliyor canım 2 kere kullandm ikiisinde de böyle uyguladım :)
Kaç gün geçti iğne vurulalı inşallah tutar bu ay senin
Ah siparişlerin bol olsun inşallah
Allah sağlıkla ilerletsin canım
iyi ki varsın ya çok güldürdün beni heyecanınla akşam akşam
Ayşo kız dur bir zehirlenir filan üstüne kalır
Bende de batmalar var ama sanırım çişim gelmiş ondan
Biter bir iki güne kuzum battaniyelerimi yaptım ben port bebe de yaptımbu sipariş
Ayşoş yarıldım yaa
Günde 2 mm büyüyosa 14. Günde 21 mm olacak olan bir yumurta gayet olgunlaşmış olacak. Yavaş büyüyen yumurta hep daha kaliteli çıkıyorDoktoruna inanma sen
A archi88Dün işteydim, bugün evdeyim canımama tabii erken kalkmam, ama geçmiş aylarda da öğlen ölüyordum, yani öyle kıyas yaparsam ateşim çok düşük
İlk defa böylesini duyuyorumAy benimki hiç kesmedi benim miğdem kalktı artık klomene bak 4 gün günde 3 kullandım kontrolden sonra 3 gün günde 3 ve merional iğne günde 1 kullandım, kontrole gittim sonra 3 gün sabah 2 akşam 2 kullandım yine klomene son kontrole gittiğimde işte yarın iğneyi vur ama bugün 3 tane daha iç dedi. Sanırım benim doktor tek bu şekilde tedavi yapan herkesin 1 kere kullandırıp bıraktırmış. Bakalım benim başıma ne getircek
Daha bugün vuruldum canım inşallah daha değerlendirme aşamasına bile geçmedik
Sağol canım benimAh siparişlerin bol olsun inşallah
Bende kulüpte klomenle ilgili ne konu okuduysam benim gibi tedavi görmedim bu kadar fazlanın zararı olcakmı bakalım görücem ilk defa kendimde şahit oldum bu tedaviye denenmek içinmi seçildim noldum
YadaaaaaaKızlar midemi üşüttüm ya da akşam çok yedim midem bulanıyor
Geçmiş olsun canım, nane limon yada ıhlamur fln mı içsenKızlar midemi üşüttüm ya da akşam çok yedim midem bulanıyor
Kuzum geçmiş olsunKızlar midemi üşüttüm ya da akşam çok yedim midem bulanıyor
Ayy ben de başlayacağım buna canımInsan bi başladı mı bırakamıyormuş yaa yeni pes ettim terapi gibi geldi bana
Ama burayı ihmal ettim❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?