Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5 gün günde 2 kez kullandım canım bitti . bittiğinin üstünden de 4 gün geçti beklicez dedi doktor.
ilaç kesiliyor canım 2 kere kullandm ikiisinde de böyle uyguladım :)
Kaç gün geçti iğne vurulalı inşallah tutar bu ay senin

Bende bu ay 15 yıldan sonra ilk defa antibyotik kullandım ya, ayyy heyecan bastı beni

Allah sağlıkla ilerletsin canım
iyi ki varsın ya çok güldürdün beni heyecanınla akşam akşam
Kızlar şimdi formun anasayfasına girip şunu yazmak istiyorum.
"Antibiyotik kullanın... Kimse bebeksiz kalmasın"
O kadar inanıyorum artık buna
Ayşo kız dur bir zehirlenir filan üstüne kalır
Adete bir hafta var ve bende müthiş kasık ağrısı her ay böyle oluyor ya bir hafta önceden başlar mı
Bende de batmalar var ama sanırım çişim gelmiş ondan
Ay çok güzel tez bitsin inşallah
Biter bir iki güne kuzum battaniyelerimi yaptım ben port bebe de yaptım bu sipariş
@Gereksiz06 canım ateş ölçerin var mı?
Ayşoş yarıldım yaa
Günde 2 mm büyüyosa 14. Günde 21 mm olacak olan bir yumurta gayet olgunlaşmış olacak. Yavaş büyüyen yumurta hep daha kaliteli çıkıyor Doktoruna inanma sen

Canım benim belirtilerim var da ateşim düşük ve ilk defa bu ay ateşim bu kadar düşük ama hamile kalmak için ateş yüksek olması gerekiyor diyorlar o yüzen ateş ölçer var mı diye sordum

Canım benim belirtilerim var da ateşim düşük ve ilk defa bu ay ateşim bu kadar düşük ama hamile kalmak için ateş yüksek olması gerekiyor diyorlar o yüzen ateş ölçer var mı diye sordum
Canım sabah yataktan çıkmadan ölçms gerekiyor :) sobanın karşısında oturan biri doğalgazlı evde oturan vs farklı çıkar gün içinde çalışıyor musun sen

Canım sabah yataktan çıkmadan ölçms gerekiyor :) sobanın karşısında oturan biri doğalgazlı evde oturan vs farklı çıkar gün içinde çalışıyor musun sen
Dün işteydim, bugün evdeyim canım ama tabii erken kalkmam, ama geçmiş aylarda da öğlen ölüyordum, yani öyle kıyas yaparsam ateşim çok düşük

Ay benimki hiç kesmedi benim miğdem kalktı artık klomene bak 4 gün günde 3 kullandım kontrolden sonra 3 gün günde 3 ve merional iğne günde 1 kullandım, kontrole gittim sonra 3 gün sabah 2 akşam 2 kullandım yine klomene son kontrole gittiğimde işte yarın iğneyi vur ama bugün 3 tane daha iç dedi. Sanırım benim doktor tek bu şekilde tedavi yapan herkesin 1 kere kullandırıp bıraktırmış. Bakalım benim başıma ne getircek
Daha bugün vuruldum canım inşallah daha değerlendirme aşamasına bile geçmedik

Ah siparişlerin bol olsun inşallah

Dün işteydim, bugün evdeyim canım ama tabii erken kalkmam, ama geçmiş aylarda da öğlen ölüyordum, yani öyle kıyas yaparsam ateşim çok düşük
A archi88 shlls ateş ölçer var mı sizde? Günlük ateşinizi ölçer misiniz kaç çıkıyor?
İlk defa böylesini duyuyorum
Ah siparişlerin bol olsun inşallah
Sağol canım benim

A archi88 shlls ateş ölçer var mı sizde? Günlük ateşinizi ölçer misiniz kaç çıkıyor?

İlk defa böylesini duyuyorum

Sağol canım benim
Bende kulüpte klomenle ilgili ne konu okuduysam benim gibi tedavi görmedim bu kadar fazlanın zararı olcakmı bakalım görücem ilk defa kendimde şahit oldum bu tedaviye denenmek içinmi seçildim noldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…