Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Elimizi hızlı tutmamız lazım. Çift bebişle bize yapması zor olur. Gerçi siz aynı anda hamiş olursunuz
AYy ağzın ball yesin emiii teommmm C Capanin Gururu Teyom o iki taneye hamiş olsada bn senin için gider ona yardım ederim napar ne eder senin bebişine yetiştirirz aşkm snn hiç mrk etme

Nerde oğlusunn kuzumm

Nasil kestin
Dükkanda aşkitom onun evi orası önü bahçeli çimli oralar mekanı :) gece de orada kalır kocaman evi de var içinde Bzm eve yürüme 15 dk araba ile 5 dk ama çok yagmur yagıyo cıkarsakta çok ısslancaktı ıslanınca sabaha kdr ıslak kalıyo kurutuyorz ama tüyleri çok sıpanın o yzdn gidemedk aklm kaldı

Merhaba arkadaşlar bu ay bende ovitrelle oldum 1 ocakta 3 ocakta catlama oldu 11 ocakta silik çizgi gördüm ama 14 ocakta silinmişti bgun gene yaptım malwsef negatif bu şekilde olup pozitif gören var mı acaba
canım bende senin gibi 1 ocakta oldum iğnemi ama bende hala olmadım 14.de bende yaptım negatifti hala bekliyorum 14.den sonra da yapmadım p.tesi yapacağım olmazsam

canım bende senin gibi 1 ocakta oldum iğnemi ama bende hala olmadım 14.de bende yaptım negatifti hala bekliyorum 14.den sonra da yapmadım p.tesi yapacağım olmazsam
Bende yarin yada pazartesi yapayim diyorum insh regl olmayız canm bu ay tutmuştur

Kanavice yapiyordum tekrar ona baslim en iyisi.
Karnim agriyo die yattim ya darlandim alisik degil totom
Başla başla
Merhaba arkadaşlar bu ay bende ovitrelle oldum 1 ocakta 3 ocakta catlama oldu 11 ocakta silik çizgi gördüm ama 14 ocakta silinmişti bgun gene yaptım malwsef negatif bu şekilde olup pozitif gören var mı acaba
Canım malesef negatif inşallah bir sonraki regl de gebe kalırsın
Bu arada LaRisaCca o puset battaniyesine bayıldmmm gerçektennn kendinden deseni çok güzel
Duyguşummm çok tşk ederim benim canım
Elimizi hızlı tutmamız lazım. Çift bebişle bize yapması zor olur. Gerçi siz aynı anda hamiş olursunuz
Ayy canım benim Sana işimi gücümü bırakır yaparım yeterki güzel haberin gelsin
Buyrun kızlar, soğan kürü uygulanışı, soranlar vardı kimdi hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemedim ama bu ay ben de uygulamayı düşünüyorum
Canım çok tşk ederiz bilgiler için emeğine sağlık
LaRisaCca larim bende bayildim puset battaniyesine. Eline koluna saglik.
Tşk ederim aşkım benim

E Elifkskl canım bu ay sen de mi inofolic kombi kullandın? Ben de kullandım , bugün 1. Kutum bitti . Sen adet oldun mu verim aldın mı? Kullanırken resmen yumurtaların büyüdüğünü hissettim.
Evet bende şuan ikinci kutuyu kullanıyorum ben yumurtlama yı takip ediyordum başladığımda testte pik gördüğüm gün oturunca baya hissettim çok etkili bir takviye bence sen günde kaç alıyorsun canım

Evet bende şuan ikinci kutuyu kullanıyorum ben yumurtlama yı takip ediyordum başladığımda testte pik gördüğüm gün oturunca baya hissettim çok etkili bir takviye bence sen günde kaç alıyorsun canım
2 tane alıyorum canım adetin son günü başladım sabah akşam aç karna içtim. Bu ay ovü takip etmedim gün aşırı gidiyorum. Kaç gün geçti ovüden?

E Elifkskl canım bu ay sen de mi inofolic kombi kullandın? Ben de kullandım , bugün 1. Kutum bitti . Sen adet oldun mu verim aldın mı? Kullanırken resmen yumurtaların büyüdüğünü hissettim.
İkimi icmek gerekiyo bunu canim
20li pakette dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…