Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
laura522 sana umut olsun

Ben denedim canım adet oldum işte tuhaf şekilde hemde adetim bitti çok şükür hayatımda yaşadığım en kötü ve en tuhaf adetti zaten bidaha ki aya mı hamile kaldın
Evet canım zaten ilk yaptığımda adetten çok sonra yapmıştım o yüzden gebeliğe o ay vesile olamazdı ama bir sonraki ay oldu

Sorma yaa koyun atlatıyorum yine gelmiyor

Pco için çok iyiymiş diyorlar bende yok ama içinde inositol var diye tercih ettim bir de korona atlattık ya yumurta kalitesi açısından..
Kecileree gectimm benndeee
Aynen onunkisindede inositol varmis yarin bakim eczaneye hangisini bulabilcem

Evet canım zaten ilk yaptığımda adetten çok sonra yapmıştım o yüzden gebeliğe o ay vesile olamazdı ama bir sonraki ay oldu
Buhari bende deniyim lariş cok sık idrar yolu sorunu olmaya basladi bende
Cranbery die bi takviye gida aldim onunda yarari oldu

Bir sonra ki ay yapmadın sanırım dimi canım bu arada teşekkür ederim düşünüp etiketlediğin için sevindim gerçekten bende bu ay zevkine yaparım adet oluncada doktora gidip kontrolden geçerim diyorum

Buyrun kızlar, soğan kürü uygulanışı, soranlar vardı kimdi hatırlamıyorum o yüzden etiketleyemedim ama bu ay ben de uygulamayı düşünüyorum
Canım bende geçen ay böyle yapmıştım kürü ... inşallah faydasını görürüz bu ay tedaviyr başladım başlamasaydım bal çörek otu tarçın yapıcaktım

Kızlarrr şükür ablam doğum yaptı Teyze oldumDarısı bize bizim gibi anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkese inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
AYyy günoooooooo ne kdr güzel bir haber bu kuzu :)) ömrü bahtı kaderi güzel olsun yüzünden gülümsemeler eksik olmasın inşallah hayırlı ugurlu olsun balım en kısa zmnda bizede nasip olsun inşallah

Amin canım inşallah evet ben sayfa açtım ya senin haberin yok mu

Hadi gözünüz aydın hayatım açılma ilerlemiş mi

Bir hobi edinmelisin

Teşekkür ederim tatlım

Hayırdır bu kadar erken canım?
Uyku bastırdı dün ya
Kızlarrr şükür ablam doğum yaptı Teyze oldumDarısı bize bizim gibi anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkese inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Yaaa gözün aydın canımmmm darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…