Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
AYyy günoooooooo ne kdr güzel bir haber bu kuzu :)) ömrü bahtı kaderi güzel olsun yüzünden gülümsemeler eksik olmasın inşallah hayırlı ugurlu olsun balım en kısa zmnda bizede nasip olsun inşallah
Canımmm benimmm amin inşallah Darısı en kısa zamanda bize bizim gibi isteyen herkese

Herkese günaydın
Moralim çok bozuk olduğu için hiç yazamadım ama artık toparlanmam gerektiğini ve hayatıma devam etmem gerektiğini anladım
2. Kimyasaldan sonra artık doktorum demekki hamile kalabiliyosun fakat yumurtaların kalitesiz demesi üzerine femara yazdı ayrıyetten coraspin , devit damla (d vitamini için) ve insülin direncim içinde matofin yazdı .İnşallah bu ay bu haplarla sağlıklı bir gebeliğim oluşur
Aranızda femara kullanan , femara ile hamile kalan varmı acaba ?

Femera da 3.ayim bu ay benim gebelik oluşması ama bizim sıkıntı hız ve sayı o sebeble olmuyor
Doktor dün dedi ki kimi kadınlarda yumurtayı iğneyle bile geliştiremiyoruz senin hap ile her ay çok güzel gelişiyor ama eşin sebebiyle olmuyor yani bu ay da umut yok
Ben artık bıraktım tedaviyi ınsallah sizlere versin Rabbim

Canım benim geçmiş olsun öncelikle
Doktorun zaten gerekli takviyeleri yazmış, maşallah gerçekten dediği gibi de kolayca hamile kalabiliyorsun. İnşallah takviyeler işe yarar ve sağlıklı gebeliğin olur

Canım evet toparlanman gerekiyor çok şükür hamile kalabiliyorsun ben kullandım ama kalamadım benim sorunum çikolata kisti olduğu için tutunmayı engelliyor sanırım

Çok şükür eşimde bir sıkıntı yok bende sadece yumurta tembelliği var kimyasallardan önce 2 kere klomen kullandım ikisindede çok güzel büyüdü 21 mm olduğunda çatlattık ama nasip değilmiş olmadı inşallah bu aya umutlar

Canım evet toparlanman gerekiyor çok şükür hamile kalabiliyorsun ben kullandım ama kalamadım benim sorunum çikolata kisti olduğu için tutunmayı engelliyor sanırım
Yaa rabbim inşallah şifanı verir Çikolata kistini soğan suyu iyi geliyor diye biliyorum uyguladınız mı hiç

Canım benim geçmiş olsun öncelikle
Doktorun zaten gerekli takviyeleri yazmış, maşallah gerçekten dediği gibi de kolayca hamile kalabiliyorsun. İnşallah takviyeler işe yarar ve sağlıklı gebeliğin olur
İnşallah canımm çok teşekkür ederim Bu kimyasal gebeliklerim hsg sayesinde oldu galiba çok ufak yapışıklıklar varmış heralde onlar açıldığından dolayı oldu .Yoksa 1 seneden beri ben kimyasal dahil hiç gebelik yaşamadım hsg çekindiğim ay hamile kaldım kimyasal oldu ertesi ay yani bu ayda hamile kaldım kimyasal oldu Bakalım bu ay yeni umutlar

Merhaba cok gecmis olsun gecen sene Şubat ayında adetlerim 3 gün leke şeklinde oldugu için henüz bebek düşünmüyoken doktora gittigimde o da bana yumurtaliklarin tembel dedi, çocuk düşündüğünde ilac veririz dedi. Ondan 5 ay sonra da çocuk düşünmeye başladık ailemde de herkes zor hamile kaldığı için emindim tedavisiz olmayacağına ama bikac ay kendim deneyim dedim. İlk aydan itibaren çeşitli kürler hayıt otu vs biseyler denedim ama en düzenli yaptığım sey her adet bitiminde hacamat olmakti. Tüm tarama şeklinde ama daha cok bel ve kasık bölgesinden ağırlıkli yaptırıyodum, bebek icin oldugunu soyluyodum yapan kisiye. Ovulasyon testiyle de takip ediyordum tabi. En son gecen ay doktora gittim ve yumurtalıkların gayet iyi durumda pko falan da yok dedi şok oldum çünkü adet durumum aynıydı ama ben bu degisimi hacamata bağlıyorum. Kesinlikle yumurtalıkları uyariyor ve rahmin kanlanmasini sağlıyor, vucuttaki toksik maddeleri bu yolla atinca dinçlesip tazelenmis gibi hissediyor insan. Ayni muayenede enfeksiyon olduğunu söyleyip antibiyotik verdi kullandim gecti elhamdülillah bu ay güzel haberi aldim. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Canımm senin adına çok sevindim banada hacamat yaptırmamı çok öneren oldu hsg den sonra yaptıracağım düşüncesindeydim hsgden sonra 2 ay peş peşe hamile kalınca hacamat felan tamamen unuttum bakalım bu femara tedaviside olumlu olmazsa yaptırmayı düşünüyorum

Canim bir taraftan femara kullanırken yine hacamat olabilirsin ayda 1 kere olacak max 1 saat süren bir islem inan hızlandırırsin benim ablam da bu sekilde hamile kaldı. Önemli olan yumurtlama günlerine denk getirmemek. Adet biter bitmez yaptır çünkü hacamattan 24 saat önce ve sonra ilişki yasak. İnsallah tek seferde olur ama ben 5-6 ay üst üste her adet bitimi yaptırdım geç kalma o yüzden

2 tane alıyorum canım adetin son günü başladım sabah akşam aç karna içtim. Bu ay ovü takip etmedim gün aşırı gidiyorum. Kaç gün geçti ovüden?
Gecen ay bıraktım ovu takibini bu ay femara kullanmıştım yumurta büyümemişti adeti bekliyorum ben günde bir alıyorum ama toz olanını suya karıştırıp içiyorum

Daha dikkatli davran calisiyormusun bilmiyorum ama iğneden önce tüm ağır islerini bitir iğneden sonraki haftayı dinlenerek geçir femera genelde ikinci ayda etki edermiş ilk ay olmazsa sakin umudunu kaybetme

Daha dikkatli davran calisiyormusun bilmiyorum ama iğneden önce tüm ağır islerini bitir iğneden sonraki haftayı dinlenerek geçir femera genelde ikinci ayda etki edermiş ilk ay olmazsa sakin umudunu kaybetme
Yaa evet çalışıyorum canım ozaman dediğin gibi iğneden sonra daha çok dikkat etmem lazım zaten işim yorucu bi iş değil gün boyu oturuyorum günde 1-2 müşteri gelirse ancak ayağa kalkıyorum fakat bu ay daha fazla dikkatli olacam inşallah dediğin gibi eğer bu ay olmazsa diğer ay yine aynı ilaçtan kullanacakmışım bakalım hayırlısı

Dediğin gibi bu ay yeni umutlar canım moralini yüksek tut bak hiç olmuyormuş olmaya başladı

Buhari bende deniyim lariş cok sık idrar yolu sorunu olmaya basladi bende
Cranbery die bi takviye gida aldim onunda yarari oldu
dene canım çok faydası var inan
Bir sonra ki ay yapmadın sanırım dimi canım bu arada teşekkür ederim düşünüp etiketlediğin için sevindim gerçekten bende bu ay zevkine yaparım adet oluncada doktora gidip kontrolden geçerim diyorum
Ne demek kuzum.. inşallah vesilen olur
BulamAzsamda ayni gun getirtiyor
Netten pek guvenip alamadim boyle seyleri
Ben eczaneden aldım canım ama trendyoldan güvenle alabilirsin
Kızlarrr şükür ablam doğum yaptı Teyze oldumDarısı bize bizim gibi anne olmak isteyen evlat hasreti çeken herkese inşallah Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Canımıniçi gözünüz aydın darısı senin de anne olmana inşallah :) normal mi doğurmuş
Bir uyudum bir uyandım canım yarım yamalak uyku oldu bu arada cabım bende toz inositol kullanıyorum.. faydası varmı bilemedim hep tek yumurta oluyor :)
Evet canım inositol kaliteyi arttırıyor ben de inofolic içiyorum bu ay
Canım benim çok geçmiş olsun. Keşke bu kadar ilaç yerine tek bir ilaç verseymiş. İnofolic kombi hem kaliteli yumurta gelişimini sağlıyor, içinde inositol var, hem insülin direncini dengeliyor vs.. ben femara hiç kullanmadım ama öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım o zamanlar perde olduğunu bilmiyorduk rahmimde. Gebe kalamamıştım.
Öyle deme kuzum sabah, gecenin en karanlık vaktinden sonra doğar.. Allah büyük seni de duyuyor elbet..
Gecen ay bıraktım ovu takibini bu ay femara kullanmıştım yumurta büyümemişti adeti bekliyorum ben günde bir alıyorum ama toz olanını suya karıştırıp içiyorum
İnşallah faydasını görürüz canım bu takviyenin ben çok fayda gören okudum

Canım demişsin ya hacamatı adet bitiminden sonra yaptrdım diye. Hacamat yaptırmanın belli zamanları yok mu?

Canım demişsin ya hacamatı adet bitiminden sonra yaptrdım diye. Hacamat yaptırmanın belli zamanları yok mu?
Hacamatın günleri var evet c ve ç ile baslayan günlerde yapılmaz. Benim adetim sali bittiyse Perşembe hacamat oluyodum mesela. Hicri aya bakarak da bazi altın günler var onu tam bilmiyorum yapan kişiler bilir, o günlere denk gelirse daha faydali olduğu söyleniyor sünnet açısından. Hacamat cok fazla seye faydali arkadaşlar mutlaka tavsiye ediyorum özellikle doğurganlık icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…