Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi pazarlar herkese kızlar,
Cuma günü 2 adet 15 mm lik yumurtam vardı hatırlarsanız.
Dün LH testi yapmıştım pik'e yakın ama tam pik gibi çıkmamıstı.
Bugun de LH testi yaptım dünden baya baya silik çıktı (Sıvı alımınada dikkat ettim)
Bu yumurta erkenden çatlamış olabilir mi ya
Tahminen 17 mm ken çatladı çatladıysa...
Doktoruma sordugumda yok erken çatlamaz demişti

Canım bu lh testleri çok düzenli koyulasmiyo bi bakiyodum 19. Gün gelmis ben 20. Günde hep pik görüyodum ama 19. Gün aşırı silik oluyodu olmucak heralde bu ay diyodum bu kadar silikken yarın pik olmaz diyodum ama oluyodu canını sıkma ve yakıyı ihmal etme

Yakıyı bulamadım oturdugum yerde 2 eczane var sokağa çkma yasağıda var bulamadım yarın hastaneye gidince baska eczanelerede soracağım canım. Peki sence bir gün önce koyuyken dğer gün silik çkabilirmi çatlamadıgı halde

Evet benim de hep olurdu öyle bi silik bi koyu bi silik bi koyu hiç düzenli bi artış olmazdı

Evet benim de hep olurdu öyle bi silik bi koyu bi silik bi koyu hiç düzenli bi artış olmazdı
Allah razı olsun biraz rahatladım canım çok sağol yarın yakıyı yapıstırsam olurmu acaba geç olmaz dimi

Allah razı olsun biraz rahatladım canım çok sağol yarın yakıyı yapıstırsam olurmu acaba geç olmaz dimi

Bak son ayki ovulasyon testlerim böyle, önceki aylar daha belirgin anlattigim sekilde şeyler oluyodu. Yakıyı ben pik görmeden hemen önceki geceden yapistirdim, öğlen yani 20. Gün pik oldu ve o gun aksama kadar hep belimdeydi aksam iliskiden sonra çıkardım bi daha takmadim

Tamam canım çok sağol yarın alıp hemen yapıstırıcam o zaman. Tabii çatlamadıysa . doktor söyler artık sağolasın

Öyle deme kuzum sabah, gecenin en karanlık vaktinden sonra doğar.. Allah büyük seni de duyuyor elbet..
Ben Rabbimden asla umut kesmem sadece kaderimde bu var diyip razı oldum. Hepinize çok dua ediyorum ve evet iki çocuğum var ama hepinizi çok iyi anlıyorum.

Canım merhaba yakıyı yumurtlama günü mü takıyoruz tüm günmü ilişki zamanımı hiç denemedim

Canım merhaba yakıyı yumurtlama günü mü takıyoruz tüm günmü ilişki zamanımı hiç denemedim
Yakının amacı yumurtayı geliştirmek canım o yüzden yumurtlama günlerinden önce takabilirsin ovulasyon testi yapiyosan. Adet bittikten sonra 2 kere falan taksan tüm gün dursa veya 2 gün, çok güzel etki eder diye düşünüyorum

iyi pazarlar Benimde adetin 12.günü yumurtam 13,5 mm di doktor adetin 17.günü çatlayacak dedi. Bir yandan ovu testi de yapıyodum 14.günde tam büyüyemeden çatladı sandım çünkü bayağı koyuydu ama pik değildi. Neyse test yapmaya devam ettim bu öğlen tam pik i gördüm. Resmide paylaşıyorum, ovu yapmaya devam et bence

Eklentiler

• 627E42D9-6F3D-4D4A-B2B8-756387923F78.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…