- 20 Mart 2011
- 13.956
- 32.560
- 798
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.001
İyi pazarlar herkese kızlar,
Cuma günü 2 adet 15 mm lik yumurtam vardı hatırlarsanız.
Dün LH testi yapmıştım pik'e yakın ama tam pik gibi çıkmamıstı.
Bugun de LH testi yaptım dünden baya baya silik çıktı (Sıvı alımınada dikkat ettim)
Bu yumurta erkenden çatlamış olabilir mi ya
Tahminen 17 mm ken çatladı çatladıysa...
Doktoruma sordugumda yok erken çatlamaz demişti
Pik ve çatlama görene kadar test yapmayı bırakmayın bir gün koyu bir gün silik çıkabiliyor önemli olan tam olarak piki yakalamak. Onun dışındaki günlerde çizgilerin koyuluğu değişebilir kızlariyi pazarlarBenimde adetin 12.günü yumurtam 13,5 mm di doktor adetin 17.günü çatlayacak dedi. Bir yandan ovu testi de yapıyodum 14.günde tam büyüyemeden çatladı sandım çünkü bayağı koyuydu ama pik değildi. Neyse test yapmaya devam ettim bu öğlen tam pik i gördüm. Resmide paylaşıyorum, ovu yapmaya devam et bence
Hayır canım şart değil herkeste farklı olabilirGünaydın kızlar
Kızlar iğneden sonra şeffaf uzayan akıntı muhakkak olması gerekmi. 2 günüm hala göremedim akıntıyı
Ay içimi rahatlattın canım teşekkür ederimHayır canım şart değil herkeste farklı olabiliriğne mutlaka etkisini göstermiştir endişe etme
Hatta yanlış hatırlamıyorsamAy içimi rahatlattın canım teşekkür ederimyarın gidip baktırcaktım yoksa doktora
Aynen dediğin gibi ben 14.günü büyümeden çatladı sanıp bıraksaydım belki de aman nasıl olsa geçti deyip değenlendirme çabam olmayacaktı. Söylediğin tam da başıma geldi pik olunca anlıyor insan diğer günler dalgalanmalar olabiliyormuşPik ve çatlama görene kadar test yapmayı bırakmayın bir gün koyu bir gün silik çıkabiliyor önemli olan tam olarak piki yakalamak. Onun dışındaki günlerde çizgilerin koyuluğu değişebilir kızlarinşallahhh bebişlerimiz gelir artık
Yani şimdi baktımda internetten karın boşluğuna yayılır sıvısı diyo belkide ondan olabilir doğruHatta yanlış hatırlamıyorsamLaRisaCca da da akıntı olmuyordu. İnofolic kullandığı zaman olmuştu yanlış biliyorsam düzeltir beni ama yani iğne mutlaka etkisini gösterir o konuda sıkıntı etme sen doktorun verdiği takvime uy
evet duydum sende pco var mı canımdene canım çok faydası var inan
Ne demek kuzum.. inşallah vesilen olur
Ben eczaneden aldım canım ama trendyoldan güvenle alabilirsin
Canımıniçi gözünüz aydın darısı senin de anne olmana inşallah :) normal mi doğurmuş
Evet canım inositol kaliteyi arttırıyor ben de inofolic içiyorum bu ay
Canım benim çok geçmiş olsun. Keşke bu kadar ilaç yerine tek bir ilaç verseymiş. İnofolic kombi hem kaliteli yumurta gelişimini sağlıyor, içinde inositol var, hem insülin direncini dengeliyor vs.. ben femara hiç kullanmadım ama öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım o zamanlar perde olduğunu bilmiyorduk rahmimde. Gebe kalamamıştım.
Öyle deme kuzum sabah, gecenin en karanlık vaktinden sonra doğar.. Allah büyük seni de duyuyor elbet..
İnşallah faydasını görürüz canım bu takviyenin ben çok fayda gören okudum
Ben 3.ignedeyim hiç görmedim ama kontrolde catlamistiGünaydın kızlar
Kızlar iğneden sonra şeffaf uzayan akıntı muhakkak olması gerekmi. 2 günüm hala göremedim akıntıyı
Kuzum inofoliği yuttum 1 ay 3 kutu bitirdim ne insülinime etkisi oldu ne yumurtalıklarımadene canım çok faydası var inan
Ne demek kuzum.. inşallah vesilen olur
Ben eczaneden aldım canım ama trendyoldan güvenle alabilirsin
Canımıniçi gözünüz aydın darısı senin de anne olmana inşallah :) normal mi doğurmuş
Evet canım inositol kaliteyi arttırıyor ben de inofolic içiyorum bu ay
Canım benim çok geçmiş olsun. Keşke bu kadar ilaç yerine tek bir ilaç verseymiş. İnofolic kombi hem kaliteli yumurta gelişimini sağlıyor, içinde inositol var, hem insülin direncini dengeliyor vs.. ben femara hiç kullanmadım ama öncesinde 3 ay klomen kullanmıştım o zamanlar perde olduğunu bilmiyorduk rahmimde. Gebe kalamamıştım.
Öyle deme kuzum sabah, gecenin en karanlık vaktinden sonra doğar.. Allah büyük seni de duyuyor elbet..
İnşallah faydasını görürüz canım bu takviyenin ben çok fayda gören okudum
herkeste olan sende olacak diye bsy yok canım sağlıklı gebelik ola bilir inofolic benim yumurtanı büyümesine yardımcı oldu ama ben toz ola nını kullandımKuzum inofoliği yuttum 1 ay 3 kutu bitirdim ne insülinime etkisi oldu ne yumurtalıklarımaşu femara haptan korkmuyo değilim herkes kullanmış düşük yapmış felan yazıyor valla lari kafam allak bullak allahtanki hamile kalabiliyormuşum hsg felan çok temiz bakalım kendimi bunla avutuyorum
insülin için ilaç kullanıyor musunKuzum inofoliği yuttum 1 ay 3 kutu bitirdim ne insülinime etkisi oldu ne yumurtalıklarımaşu femara haptan korkmuyo değilim herkes kullanmış düşük yapmış felan yazıyor valla lari kafam allak bullak allahtanki hamile kalabiliyormuşum hsg felan çok temiz bakalım kendimi bunla avutuyorum
Profilin çok cici olmuş tatlı kızHatta yanlış hatırlamıyorsamLaRisaCca da da akıntı olmuyordu. İnofolic kullandığı zaman olmuştu yanlış biliyorsam düzeltir beni ama yani iğne mutlaka etkisini gösterir o konuda sıkıntı etme sen doktorun verdiği takvime uy
Herkescikler kayıp, bir işler çeviriyorlarGunaydinnnn canlarimmm nasilsinizzz???
Canım çatlayabilir çatlamaz diye birşey yok daha 1 hafta önce E emir91 in mi başına gelmiştiİyi pazarlar herkese kızlar,
Cuma günü 2 adet 15 mm lik yumurtam vardı hatırlarsanız.
Dün LH testi yapmıştım pik'e yakın ama tam pik gibi çıkmamıstı.
Bugun de LH testi yaptım dünden baya baya silik çıktı (Sıvı alımınada dikkat ettim)
Bu yumurta erkenden çatlamış olabilir mi ya
Tahminen 17 mm ken çatladı çatladıysa...
Doktoruma sordugumda yok erken çatlamaz demişti
Ayyy maşallah canım benim darısı sana inşallahAmin canım hepimiz olcaz inşallahevet canım normal doğum olmuş
Tatlım ben de de olmadı her ay olacak diye bir şey yok ya da herkeste olacak diye bir şeyde yok yani bu işin bir standardı yok çok kafana takma böyle şeyleriGünaydın kızlar
Canım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadıHatta yanlış hatırlamıyorsamLaRisaCca da da akıntı olmuyordu. İnofolic kullandığı zaman olmuştu yanlış biliyorsam düzeltir beni ama yani iğne mutlaka etkisini gösterir o konuda sıkıntı etme sen doktorun verdiği takvime uy
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacakBu arada kızlar geç kaldım ama ben adetin 12.günü aç karna günde bir tane inofolic combiye başladım belki büyümesinde faydası olmuştur1 aydır da d vitamini kullanıyorum.
Tatlım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsınGunaydinnnn canlarimmm nasilsinizzz???
Ben de yok hayatım ama sebepsiz infertilitesi olan kadınlara da inofolik yaziyolar onu biliyorumevet duydum sende pco var mı canım
Canım çok şükür Allaha filmin temiz İki defadır da gebe kalıyorsunAllahın izniyle bir daha da kalacaksın femeraya suç atmasınlar Çünkü bu ilaç kaliteli yumurta üretimini tetikliyor kalitesiz yumurta oluşturmuyor onların gebelikleriyle ilgili sağlıklı bir durum olmadığı için düşük olmuşturKuzum inofoliği yuttum 1 ay 3 kutu bitirdim ne insülinime etkisi oldu ne yumurtalıklarımaşu femara haptan korkmuyo değilim herkes kullanmış düşük yapmış felan yazıyor valla lari kafam allak bullak allahtanki hamile kalabiliyormuşum hsg felan çok temiz bakalım kendimi bunla avutuyorum
Canikom ben siparişlerimi yapıyorumHerkescikler kayıp, bir işler çeviriyorlar
O zaman olmayabiliyor ben kendimi şartlandırmışım kontrol edip edip duruyorumBen 3.ignedeyim hiç görmedim ama kontrolde catlamisti
Tamamdır teşekkür ederim ben şarta koymuşum kendimi illa olcak gibi. Lavaboya gidip gidip bakmaktan bi hal olmuştum şimfi kafam rahatladıTatlım ben de de olmadı her ay olacak diye bir şey yok ya da herkeste olacak diye bir şeyde yok yani bu işin bir standardı yok çok kafana takma böyle şeyleriGünaşırı değerlendirmen yeterli
Canım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadı
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Tatlım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
Ben de yok hayatım ama sebepsiz infertilitesi olan kadınlara da inofolik yaziyolar onu biliyorum
Canım çok şükür Allaha filmin temiz İki defadır da gebe kalıyorsunAllahın izniyle bir daha da kalacaksın femeraya suç atmasınlar Çünkü bu ilaç kaliteli yumurta üretimini tetikliyor kalitesiz yumurta oluşturmuyor onların gebelikleriyle ilgili sağlıklı bir durum olmadığı için düşük olmuştur
Canikom ben siparişlerimi yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?