Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Pik ve çatlama görene kadar test yapmayı bırakmayın bir gün koyu bir gün silik çıkabiliyor önemli olan tam olarak piki yakalamak. Onun dışındaki günlerde çizgilerin koyuluğu değişebilir kızlar inşallahhh bebişlerimiz gelir artık

Günaydın kızlar
Kızlar iğneden sonra şeffaf uzayan akıntı muhakkak olması gerekmi. 2 günüm hala göremedim akıntıyı
Hayır canım şart değil herkeste farklı olabilir iğne mutlaka etkisini göstermiştir endişe etme

Hayır canım şart değil herkeste farklı olabilir iğne mutlaka etkisini göstermiştir endişe etme
Ay içimi rahatlattın canım teşekkür ederim yarın gidip baktırcaktım yoksa doktora

Ay içimi rahatlattın canım teşekkür ederim yarın gidip baktırcaktım yoksa doktora
Hatta yanlış hatırlamıyorsam LaRisaCca da da akıntı olmuyordu. İnofolic kullandığı zaman olmuştu yanlış biliyorsam düzeltir beni ama yani iğne mutlaka etkisini gösterir o konuda sıkıntı etme sen doktorun verdiği takvime uy

Aynen dediğin gibi ben 14.günü büyümeden çatladı sanıp bıraksaydım belki de aman nasıl olsa geçti deyip değenlendirme çabam olmayacaktı. Söylediğin tam da başıma geldi pik olunca anlıyor insan diğer günler dalgalanmalar olabiliyormuş

Yani şimdi baktımda internetten karın boşluğuna yayılır sıvısı diyo belkide ondan olabilir doğru tamamdır canım strese girmiyim ben geçiremicem yoksa stresle bu günleri

evet duydum sende pco var mı canım

Kuzum inofoliği yuttum 1 ay 3 kutu bitirdim ne insülinime etkisi oldu ne yumurtalıklarıma şu femara haptan korkmuyo değilim herkes kullanmış düşük yapmış felan yazıyor valla lari kafam allak bullak allahtanki hamile kalabiliyormuşum hsg felan çok temiz bakalım kendimi bunla avutuyorum

herkeste olan sende olacak diye bsy yok canım sağlıklı gebelik ola bilir inofolic benim yumurtanı büyümesine yardımcı oldu ama ben toz ola nını kullandım

insülin için ilaç kullanıyor musun

Profilin çok cici olmuş tatlı kız

Canım çatlayabilir çatlamaz diye birşey yok daha 1 hafta önce E emir91 in mi başına gelmişti çatladı diye tedavi iptal oldu. Doktorun verdiği cevap “hmm senin erken çatlıyo demekki ..” o yüzden aşılama ya da tüp bebek değilse gün aşırı fıtı fıtı ya devam
Amin canım hepimiz olcaz inşallah evet canım normal doğum olmuş
Ayyy maşallah canım benim darısı sana inşallah

Günaydın kızlar
Kızlar iğneden sonra şeffaf uzayan akıntı muhakkak olması gerekmi. 2 günüm hala göremedim akıntıyı
Tatlım ben de de olmadı her ay olacak diye bir şey yok ya da herkeste olacak diye bir şeyde yok yani bu işin bir standardı yok çok kafana takma böyle şeyleri Günaşırı değerlendirmen yeterli
Canım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadı
Bu arada kızlar geç kaldım ama ben adetin 12.günü aç karna günde bir tane inofolic combiye başladım belki büyümesinde faydası olmuştur 1 aydır da d vitamini kullanıyorum.
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Gunaydinnnn canlarimmm nasilsinizzz ???
Tatlım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
evet duydum sende pco var mı canım
Ben de yok hayatım ama sebepsiz infertilitesi olan kadınlara da inofolik yaziyolar onu biliyorum
Canım çok şükür Allaha filmin temiz İki defadır da gebe kalıyorsunAllahın izniyle bir daha da kalacaksın femeraya suç atmasınlar Çünkü bu ilaç kaliteli yumurta üretimini tetikliyor kalitesiz yumurta oluşturmuyor onların gebelikleriyle ilgili sağlıklı bir durum olmadığı için düşük olmuştur
Herkescikler kayıp, bir işler çeviriyorlar
Canikom ben siparişlerimi yapıyorum

Tamamdır teşekkür ederim ben şarta koymuşum kendimi illa olcak gibi. Lavaboya gidip gidip bakmaktan bi hal olmuştum şimfi kafam rahatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…