- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.021
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Hoşbulduk LariTatlım ben de de olmadı her ay olacak diye bir şey yok ya da herkeste olacak diye bir şeyde yok yani bu işin bir standardı yok çok kafana takma böyle şeyleriGünaşırı değerlendirmen yeterli
Canım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadı
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Tatlım hoşgeldin biz iyiyiz sen nasılsın
Ben de yok hayatım ama sebepsiz infertilitesi olan kadınlara da inofolik yaziyolar onu biliyorum
Canım çok şükür Allaha filmin temiz İki defadır da gebe kalıyorsunAllahın izniyle bir daha da kalacaksın femeraya suç atmasınlar Çünkü bu ilaç kaliteli yumurta üretimini tetikliyor kalitesiz yumurta oluşturmuyor onların gebelikleriyle ilgili sağlıklı bir durum olmadığı için düşük olmuştur
Canikom ben siparişlerimi yapıyorum
Bende ilk iğnede sürekli kontrol ettim doktora gittim çatlama olmuştu ama Bende hiç akıntı olmadiO zaman olmayabiliyor ben kendimi şartlandırmışım kontrol edip edip duruyorumteşekkürler cevabın için
LaRisaCca infolic in en iyi markası hangisi? Bu tam olarak nedir? İlaç mı macun mu. Hep duyuyorum ama hiç araştırmadım. Şimdi sen de yazmışsın ya sebepsiz infelite için kullanılıyor diye birdahaki ay onu kullanayım.
Hoşbulduk Laribirde tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalıyormuşsun Bat ne zamandı senin ?
Hormon mu içeriyor?Ayseee1987 kuzu yumurtlamaya yardımcı bi ilaç bnde işe yaramadı tek başına
Bu ay öyle bir planımız yok ama Rabbim verirse de başımızın üstünde yeri varHoşbulduk Laribirde tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalıyormuşsun Bat ne zamandı senin ?
Canikom ben hep inofolic kombi duydum. Bunun toz ve hap formu var. Ben şuan hap olan formunu kullanıyorum. Kaliteli yumurta üretimi sağlıyor inositol içeriyor insülin direncini dengeliyor ve pco olanlara özellikle tavsiye ediliyor çünkü adeti düzene koyuyormuş. Benim evde 1 blisterim vardı.LaRisaCca infolic in en iyi markası hangisi? Bu tam olarak nedir? İlaç mı macun mu. Hep duyuyorum ama hiç araştırmadım. Şimdi sen de yazmışsın ya sebepsiz infelite için kullanılıyor diye birdahaki ay onu kullanayım.
Aşko bat 26 ocak adet olunca kısmetse başlıyoruz :)LaRisaCca kız ne zaman başlıyorsun
Normal o zaman olmaması o zaman sıvı karın boşluğuna akıyo direk hepsi dışarı cıkmıyo demekkiBende ilk iğnede sürekli kontrol ettim doktora gittim çatlama olmuştu ama Bende hiç akıntı olmadi
Gelecek aylarda Muhayeneye gittiğimde söyleyeyim bakalım bunu kullanmak istediğimi, doktor ne diyecek bana. Bide onu deneyeyimBu ay öyle bir planımız yok ama Rabbim verirse de başımızın üstünde yeri varkorunuyor muyuz ? Hayır.. bu ay amacımız korona atlattığımız için sperm çıkışının çok olması tazelenmeleri kalitelerinin artması 26 ocak.. sen ne durumdasın?
Canikom ben hep inofolic kombi duydum. Bunun toz ve hap formu var. Ben şuan hap olan formunu kullanıyorum. Kaliteli yumurta üretimi sağlıyor inositol içeriyor insülin direncini dengeliyor ve pco olanlara özellikle tavsiye ediliyor çünkü adeti düzene koyuyormuş. Benim evde 1 blisterim vardı.Dream1988 hamilr kaldı kullanırken bana gönderdi uğur olsun diye. İçemedim çünkü o ay ben de hamile kaldım. Bu ay evde folik asitim bitmiş, inofolic te de folik asit var onu içeyim dedim :) öyle başladı yani..
Aşko bat 26 ocak adet olunca kısmetse başlıyoruz :)
Kuzum buralarda düşünüp kafayı yiyorum diye uzaklastım sen korana mı atlattın hakkını helal et çok geçmiş olsunBu ay öyle bir planımız yok ama Rabbim verirse de başımızın üstünde yeri varkorunuyor muyuz ? Hayır.. bu ay amacımız korona atlattığımız için sperm çıkışının çok olması tazelenmeleri kalitelerinin artması 26 ocak.. sen ne durumdasın?
Canikom ben hep inofolic kombi duydum. Bunun toz ve hap formu var. Ben şuan hap olan formunu kullanıyorum. Kaliteli yumurta üretimi sağlıyor inositol içeriyor insülin direncini dengeliyor ve pco olanlara özellikle tavsiye ediliyor çünkü adeti düzene koyuyormuş. Benim evde 1 blisterim vardı.Dream1988 hamilr kaldı kullanırken bana gönderdi uğur olsun diye. İçemedim çünkü o ay ben de hamile kaldım. Bu ay evde folik asitim bitmiş, inofolic te de folik asit var onu içeyim dedim :) öyle başladı yani..
Teşekkür ederim fıstıkkımm sana da lazım yenilikProfilin çok cici olmuş tatlı kız
Valla yürüyüşteydimHerkescikler kayıp, bir işler çeviriyorlar
AaaaCanım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadı
Bende de pek işe yaradığını zannetmiyorum açıkçası. Zaten her zaman yumurtlamayı çok net anlıyordum bir farklılık olmamıştıAyseee1987 kuzu yumurtlamaya yardımcı bi ilaç bnde işe yaramadı tek başına
Proxywomen inofolic gynositol prowomen hepsini kullandım desteksiz bi işe yaramıyo bnde ağır pcoyum sanırm ondanGelecek aylarda Muhayeneye gittiğimde söyleyeyim bakalım bunu kullanmak istediğimi, doktor ne diyecek bana. Bide onu deneyeyim
Sende mi pcoydun kuzumTeşekkür ederim fıstıkkımm sana da lazım yenilik
Valla yürüyüşteydim
Aaaa
Bende de pek işe yaradığını zannetmiyorum açıkçası. Zaten her zaman yumurtlamayı çok net anlıyordum bir farklılık olmamıştı
Yok kuzum değilim. Zaten anlamadım doktor bana o ilacı ne diye verdiSende mi pcoydun kuzum
Zaten sorun olsa da olmada yumurta destekleyici ilaç veriyolarYok kuzum değilim. Zaten anlamadım doktor bana o ilacı ne diye verdi
Hadi hayırlısı inşallahBu ay öyle bir planımız yok ama Rabbim verirse de başımızın üstünde yeri varkorunuyor muyuz ? Hayır.. bu ay amacımız korona atlattığımız için sperm çıkışının çok olması tazelenmeleri kalitelerinin artması 26 ocak.. sen ne durumdasın?
En erken zamanda pkodan kurtulursun inşallah canımProxywomen inofolic gynositol prowomen hepsini kullandım desteksiz bi işe yaramıyo bnde ağır pcoyum sanırm ondan
Halley ben hiç kar görmedim biliyormusunEki Görüntüle 2763101 Azcik keyiff zamani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?