Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşgeldin tatlım ben de bu ay aynı senin gibi takılıyorum günaşırı değerlendiriyorum hayırlısı olsun bakalım ne olacak
Hoşbulduk Lari birde tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalıyormuşsun Bat ne zamandı senin ?

O zaman olmayabiliyor ben kendimi şartlandırmışım kontrol edip edip duruyorum teşekkürler cevabın için
Bende ilk iğnede sürekli kontrol ettim doktora gittim çatlama olmuştu ama Bende hiç akıntı olmadi

Ayseee1987 kuzu yumurtlamaya yardımcı bi ilaç bnde işe yaramadı tek başına

Hoşbulduk Lari birde tam tüp bebeğe başlayacakken hamile kalıyormuşsun Bat ne zamandı senin ?
Bu ay öyle bir planımız yok ama Rabbim verirse de başımızın üstünde yeri var korunuyor muyuz ? Hayır.. bu ay amacımız korona atlattığımız için sperm çıkışının çok olması tazelenmeleri kalitelerinin artması 26 ocak.. sen ne durumdasın?
Canikom ben hep inofolic kombi duydum. Bunun toz ve hap formu var. Ben şuan hap olan formunu kullanıyorum. Kaliteli yumurta üretimi sağlıyor inositol içeriyor insülin direncini dengeliyor ve pco olanlara özellikle tavsiye ediliyor çünkü adeti düzene koyuyormuş. Benim evde 1 blisterim vardı. Dream1988 hamilr kaldı kullanırken bana gönderdi uğur olsun diye. İçemedim çünkü o ay ben de hamile kaldım. Bu ay evde folik asitim bitmiş, inofolic te de folik asit var onu içeyim dedim :) öyle başladı yani..
LaRisaCca kız ne zaman başlıyorsun
Aşko bat 26 ocak adet olunca kısmetse başlıyoruz :)

Bende ilk iğnede sürekli kontrol ettim doktora gittim çatlama olmuştu ama Bende hiç akıntı olmadi
Normal o zaman olmaması o zaman sıvı karın boşluğuna akıyo direk hepsi dışarı cıkmıyo demekki

Gelecek aylarda Muhayeneye gittiğimde söyleyeyim bakalım bunu kullanmak istediğimi, doktor ne diyecek bana. Bide onu deneyeyim

Kuzum buralarda düşünüp kafayı yiyorum diye uzaklastım sen korana mı atlattın hakkını helal et çok geçmiş olsun

Profilin çok cici olmuş tatlı kız
Teşekkür ederim fıstıkkımm sana da lazım yenilik
Herkescikler kayıp, bir işler çeviriyorlar
Valla yürüyüşteydim
Canım benim tam tersi normalde akıntı oluyordu fakat bu ay inofolic Kullanıyorum ve olmadı
Aaaa
Ayseee1987 kuzu yumurtlamaya yardımcı bi ilaç bnde işe yaramadı tek başına
Bende de pek işe yaradığını zannetmiyorum açıkçası. Zaten her zaman yumurtlamayı çok net anlıyordum bir farklılık olmamıştı

Gelecek aylarda Muhayeneye gittiğimde söyleyeyim bakalım bunu kullanmak istediğimi, doktor ne diyecek bana. Bide onu deneyeyim
Proxywomen inofolic gynositol prowomen hepsini kullandım desteksiz bi işe yaramıyo bnde ağır pcoyum sanırm ondan

Sende mi pcoydun kuzum

Hadi hayırlısı inşallah Güzel düşünmüşsün bence vücudunun direnci artar e yumurta kalitesinede katkısı var daha ne olsun Benimde bat 31 ocak

Kızlar "pimpirikli ben" bugun hastaneye gittim LH testini silik görünce. Taksiye atladık kar kış demeden gittik
Doktor baktı. 21 mm - 18 mm ve 16 mm olmuşlar dedi.
Bugun iğneyi yapalım dedi
Saat 16:30 da iğnemi vuruldum.
İyi ki yarını beklememişim çatlayabilirmiş bugun. belkide çatladı bile bilmiyorum
Şimdi doktor dedi ki ; İlişki tek 1 tane olacak o da sadece Salı günü sabah 06:00 da olsun . dedi
Ben hesapladım ama 36 saati geçiyor o zaman. gece 04:30 da ilişki olması gerekmez mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…