Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelecek aylarda Muhayeneye gittiğimde söyleyeyim bakalım bunu kullanmak istediğimi, doktor ne diyecek bana. Bide onu deneyeyim
Sor bakalım canım ama doktorlar zaten bunu veriyorlar pco Olsan da olmasan da çok önerdikleri bir şey benim doktorum bana hiç önermemişti
Kuzum buralarda düşünüp kafayı yiyorum diye uzaklastım sen korana mı atlattın hakkını helal et çok geçmiş olsun
Canım benim sana ne iyi geliyorsa onu yapman en iyisi Sen burada olsan da olmasan da bizim kalbimiz seninle Kasım sonu aralık başı gibi atlattık bitti çok şükür
Senin de kafa 1 trilyon benim gibi
Hadi hayırlısı inşallah Güzel düşünmüşsün bence vücudunun direnci artar e yumurta kalitesinede katkısı var daha ne olsun Benimde bat 31 ocak
Sağ ol canım benim işte düşünüyoruz yapıyoruz ama ne kadar faydası oluyor bilmiyorum vallahi
Kıskandım vallaaa ne güzelll

Canım sakın doktorunu dinleme bugünden itibaren olabildiği kadar olsun şansını bu şekilde arttırabilirsin yani bugün olsun yarın olsun diğer gün olsun ya da günaşırı olsun ama muhakkak bugün olsun

Evet canım dişte aşırı enfeksiyon var demiştiler.
Antibiyotik hap ve iğne kullanmıştım..

Oy kuzum benim rabbim korusun seni inş tedavilerimiz başarılı olur can içi

Omur-un Hatunu kuzucummm ters bir şey yok demi? Nerelerdesin
Canım Perşembe den beri mide bulantısı kusma aşırı yoğun. Ek olarak tansiyon düşüşü gözüm kararıyor sürekli yatıyorum cuma işe gittim kendimi deniyeyim dedim olmadı..
Yarın rapor alırım yine dedim ama patron ağız yaptı. Bakalım yarın naparım.

Normal o zaman olmaması o zaman sıvı karın boşluğuna akıyo direk hepsi dışarı cıkmıyo demekki
Hiç fikrim.yok o konuda çoğu kadın yumurta akı gibi akıntı görüyormuş ben hiç görmedim

Hiç fikrim.yok o konuda çoğu kadın yumurta akı gibi akıntı görüyormuş ben hiç görmedim
Evet bende o yüzden tedirgin oldumda bu yaşıma kadar regli oldum sonucta hayatımda 2 yada 3 defa o akıntıyı gördüğümü hatırlıyorum. Olmamasıda normal heralde o zaman. Şimdi kafamda oturtmaya başladım

Ayseee1987 Sen inşallah bu ay gibi kalırsın tatlım ya neden bilmiyorum ama benim senden bu ay umudum çok yüksek
ciddimisin sen, şaka yapıyor olmalısın, kız bizde öyle şans varmı, sen bunu bidaha düşün
Test yapmamak için zor duruyorum, dayanabilirsem 2-3 gün sonra test yapacam.

Oy kuzum benim rabbim korusun seni inş tedavilerimiz başarılı olur can içi
Amin canım hepimizi inşallah. İnşallah bu adette artık muradımıza erelim canım benim ya
Merhaba kızlar tam okumaya başladım 70 sayfa
Sonra vazgeçtim o kdar okuyamam dye etiket olanlara cevap verdim.
Varmı güzel haberler
Neler yapıyorsunuz bakim
Zor oluyor birikince iyiyiz kuzum sen nasılsın
ciddimisin sen, şaka yapıyor olmalısın, kız bizde öyle şans varmı, sen bunu bidaha düşün
Neden olmasın yaa tabiki var o şans inşallah bu ay olur tatlım valla sen iyi dayandın. Ben test siparişi vermiştim dün geldi daha adete 10 gün varken kalktım test yaptım negatif

Canım bat ne zaman ? Olmadı ovulasyon testi yap diyeceğim ama senin pik e yakın çıktığı çok oluyor diye hatırlıyorum

Canım sakın doktorunu dinleme bugünden itibaren olabildiği kadar olsun şansını bu şekilde arttırabilirsin yani bugün olsun yarın olsun diğer gün olsun ya da günaşırı olsun ama muhakkak bugün olsun
Tamam canımcım çok sağol bende aynı fikirdeyim ya çatladıysa dimi.
birde neden tek bir ilişki öneriliyor bilemedim öncesinde de olmasın dedi. olsa ne zararı olacakki dimi

Bugün ne yemek planlıyorsunuz kızlar? Benim dünden mercimekli patlıcan yemeğim var yanına içli köfte çıkardım buzluktan öyle geçiştiririz diye düşünüyorum
Canım dünden kalan makarnam var yanına fırında tavuk ve patates yapayım diyorum Ohh seninde menü güzelmiş

Bugün ne yemek planlıyorsunuz kızlar? Benim dünden mercimekli patlıcan yemeğim var yanına içli köfte çıkardım buzluktan öyle geçiştiririz diye düşünüyorum
Afiyet olsun caınnm
Pırasa çorbamız var
Kuzu pirzola fırına vericem sebzeli felan bugunluk öyle yapıyım dedik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…