- 8 Aralık 2020
- 734
- 992
- 23
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.061
Sperm kalitesi yüzünden mi diyor acaba ? Bende Larisa’yla aynı fikirdeyim. Bence de deneTamam canımcım çok sağol bende aynı fikirdeyim ya çatladıysa dimi.
birde neden tek bir ilişki öneriliyor bilemedim öncesinde de olmasın dedi. olsa ne zararı olacakki dimi
Pizza yaptım ben. Yanına da patates. Aferin bana aferinBugün ne yemek planlıyorsunuz kızlar? Benim dünden mercimekli patlıcan yemeğim var yanına içli köfte çıkardım buzluktan öyle geçiştiririz diye düşünüyorum
Zararı yok ve ovü den 2 gün önce ilişki olmuşsa tutma olasılığı daha yüksekTamam canımcım çok sağol bende aynı fikirdeyim ya çatladıysa dimi.
birde neden tek bir ilişki öneriliyor bilemedim öncesinde de olmasın dedi. olsa ne zararı olacakki dimi
Ellerin dert görmesin bebeğim sağlam menü afiyet olsunCanım dünden kalan makarnam var yanına fırında tavuk ve patates yapayım diyorumOhh seninde menü güzelmiş
Avvv harikaaa afiyet olsunnAfiyet olsun caınnm
Pırasa çorbamız var
Kuzu pirzola fırına vericem sebzeli felan bugunluk öyle yapıyım dedik
Canım bilinenin aksine çıkış oldukça kalite artıyorSperm kalitesi yüzünden mi diyor acaba ? Bende Larisa’yla aynı fikirdeyim. Bence de dene
Ben de okudum yukarda yazdığını. Denemekten zarar çıkmaz canım. 1 kere demesi şansı düşürür. Sen dinleme doktoru, biz çoğundan iyi biliyoruz artıkTamam canımcım çok sağol bende aynı fikirdeyim ya çatladıysa dimi.
Ellerin dert görmesin afiyet olsun canım benim elimde siparişler olduğundan ben kolaya kaçtım bugün hemen bitireyim de yeni haftaya başlayayım bereketiyle gelsin inşallahPizza yaptım ben. Yanına da patates. Aferin bana aferin
Nick imizi prof teolog olarak değiştirecez artıkBen de okudum yukarda yazdığını. Denemekten zarar çıkmaz canım. 2 kere demesi şansı düşürür. Sen dinleme doktoru, biz çoğundan iyi biliyoruz artık
Kız doktorlar bizim kadar açıklama yapsa hiçbir hastanın kafasında soru kalmazNick imizi prof teolog olarak değiştirecez artık
Sağol Lari hepimize afiyet olsunZararı yok ve ovü den 2 gün önce ilişki olmuşsa tutma olasılığı daha yüksek
Ellerin dert görmesin bebeğim sağlam menü afiyet olsun
Avvv harikaaa afiyet olsunn
Canım bilinenin aksine çıkış oldukça kalite artıyor
Ayy çok hoş yaaEki Görüntüle 2763101 Azcik keyiff zamani
Yaa kıyamam sana kuzum, bebek sağlıklı olsun yeter ki anneler her şeyin üstesinden gelirCanım Perşembe den beri mide bulantısı kusma aşırı yoğun. Ek olarak tansiyon düşüşü gözüm kararıyor sürekli yatıyorum cuma işe gittim kendimi deniyeyim dedim olmadı..
Yarın rapor alırım yine dedim ama patron ağız yaptı. Bakalım yarın naparım.
Domates çorbası ve brokoli salatası canım başka hiçbir şey yok katı diyetteyizBugün ne yemek planlıyorsunuz kızlar? Benim dünden mercimekli patlıcan yemeğim var yanına içli köfte çıkardım buzluktan öyle geçiştiririz diye düşünüyorum
Canım ovülasyon testim son 1 tane kaldı, bitince almayacam. Onu bekletiyorum, gebelik testimde 3-5 tane kaldı. Dayanıyorum ama çoook zorrrAmin canım hepimizi inşallah. İnşallah bu adette artık muradımıza erelim canım benim ya
Zor oluyor birikinceiyiyiz kuzum sen nasılsın
Neden olmasın yaa tabiki var o şans inşallah bu ay olur tatlımvalla sen iyi dayandın. Ben test siparişi vermiştim dün geldi daha adete 10 gün varken kalktım test yaptım negatif
Evet canım son 3 aydır ovülasyondan sonra hep öyle oluyor, hem zaten son 1 tane ovülasyon testim kaldıCanım bat ne zaman ? Olmadı ovulasyon testi yap diyeceğim ama senin pik e yakın çıktığı çok oluyor diye hatırlıyorum
Sayan Ayşem dayanCanım ovülasyon testim son 1 tane kaldı, bitince almayacam. Onu bekletiyorum, gebelik testimde 3-5 tane kaldı. Dayanıyorum ama çoook zorrrresmen bağımlı gibi sürekli aklıma geliyor, kafamdaki ses "test yap ayşşşeeee test yaaapppp" diyor
Hakikaten sıkıntı bu zaten. Anlatmadıkları için bilmiyoruz doktor oluruz diye korkuyorlarKız doktorlar bizim kadar açıklama yapsa hiçbir hastanın kafasında soru kalmaz
Evet evet hattaSağol Lari hepimize afiyet olsunAy bunu bilmiyordum bak içim rahatladı
Ooo kız bu ölüm diyetiAyy çok hoş yaa
Yaa kıyamam sana kuzum, bebek sağlıklı olsun yeter ki anneler her şeyin üstesinden gelir
Domates çorbası ve brokoli salatası canım başka hiçbir şey yok katı diyetteyizumarım işe yarar
Canım ovülasyon testim son 1 tane kaldı, bitince almayacam. Onu bekletiyorum, gebelik testimde 3-5 tane kaldı. Dayanıyorum ama çoook zorrrresmen bağımlı gibi sürekli aklıma geliyor, kafamdaki ses "test yap ayşşşeeee test yaaapppp" diyor
Canım 2 güne adet olursun 20 .güne kadar gecikebiliyor inşallah yeni dönemde gebe kalırsınBugün İğne de 18.günüm doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif ti. Normal adet günüm de bugündü. Progesteron testi yapıldığı için yumurtanın çatladığını da biliyorum. Kist olması mümkün değil. Regl ağrılarım da var 4 5 gündür. Erken gebelik testinde görünmeme ihtimali var mı acaba
Tutunmayı destekleyeceği ilaç vermiş miydi? Onlar adeti geciktirebiliyor canım,18. günse çıkardıBugün İğne de 18.günüm doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif ti. Normal adet günüm de bugündü. Progesteron testi yapıldığı için yumurtanın çatladığını da biliyorum. Kist olması mümkün değil. Regl ağrılarım da var 4 5 gündür. Erken gebelik testinde görünmeme ihtimali var mı acaba
Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum.ama ovülasyon testi pozitif çıkıyor.Tutunmayı destekleyeceği ilaç vermiş miydi? Onlar adeti geciktirebiliyor canım,18. günse çıkardı
Kuzum ovulasyon dediğin çatlamayı gördüğümüz günden 2 gün önce mi pik yapıyor gebelik ihtimaliHakikaten sıkıntı bu zaten. Anlatmadıkları için bilmiyoruz doktor oluruz diye korkuyorlarmeslek sırrı
Evet evet hattaAyseee1987 o istatistik sendeyse paylaşsana bebeğim. Ovülasyondan 2 gün önce gebelik ihtimali pik yapıyor ya.. onu
Ooo kız bu ölüm diyeti
şimdi içimdeki ses bana diyor ki 8 tane testin var her gün 1 tane yapsan zaten ovüye kadar görürsün gebeliği çok mantıklı değil mi ama ya
Canım 2 güne adet olursun 20 .güne kadar gecikebiliyor inşallah yeni dönemde gebe kalırsın
Pozitif dediğin pik mi çıkıyor? Onlar yanıltıcı olabiliyor maalesef, inşallah vardır ama maalesef sanmıyorumHayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum.ama ovülasyon testi pozitif çıkıyor.
Hüsran olayı yaşamıyorum merak etmeyin, sınavlar falan yoğun geçiyor stres yapacak vakit yok zaten, Bi daha deneriz sorun olmaz da, kar için rezervasyonumuz var, erteliyorum suan sinir oldum... 20 sini beklicem suan. Ağrım da çok.Pozitif dediğin pik mi çıkıyor? Onlar yanıltıcı olabiliyor maalesef, inşallah vardır ama maalesef sanmıyorumyine de insan acaba diyor seni çok iyi anlıyorum ben de her ay adet başlayana kadar testlere inanmayıp ısrarla acaba diyorum ama sonu hep hüsran
Canım ovü yü atar mısın buraya? Tam pik mi pike yakın mı?Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum.ama ovülasyon testi pozitif çıkıyor.
Canım dikkat et pik ten 3 gün önce takvimde yüksek doğurganlık şansı başlıyorKuzum ovulasyon dediğin çatlamayı gördüğümüz günden 2 gün önce mi pik yapıyor gebelik ihtimaliAma takvim uygulamaları hep çatlama gününe en yüksek şansı veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?