Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tamam canımcım çok sağol bende aynı fikirdeyim ya çatladıysa dimi.
birde neden tek bir ilişki öneriliyor bilemedim öncesinde de olmasın dedi. olsa ne zararı olacakki dimi
Sperm kalitesi yüzünden mi diyor acaba ? Bende Larisa’yla aynı fikirdeyim. Bence de dene

birde neden tek bir ilişki öneriliyor bilemedim öncesinde de olmasın dedi. olsa ne zararı olacakki dimi
Zararı yok ve ovü den 2 gün önce ilişki olmuşsa tutma olasılığı daha yüksek
Canım dünden kalan makarnam var yanına fırında tavuk ve patates yapayım diyorum Ohh seninde menü güzelmiş
Ellerin dert görmesin bebeğim sağlam menü afiyet olsun
Afiyet olsun caınnm
Pırasa çorbamız var
Kuzu pirzola fırına vericem sebzeli felan bugunluk öyle yapıyım dedik
Avvv harikaaa afiyet olsunn
Sperm kalitesi yüzünden mi diyor acaba ? Bende Larisa’yla aynı fikirdeyim. Bence de dene
Canım bilinenin aksine çıkış oldukça kalite artıyor

Ben de okudum yukarda yazdığını. Denemekten zarar çıkmaz canım. 1 kere demesi şansı düşürür. Sen dinleme doktoru, biz çoğundan iyi biliyoruz artık

Pizza yaptım ben. Yanına da patates. Aferin bana aferin
Ellerin dert görmesin afiyet olsun canım benim elimde siparişler olduğundan ben kolaya kaçtım bugün hemen bitireyim de yeni haftaya başlayayım bereketiyle gelsin inşallah

Sağol Lari hepimize afiyet olsun Ay bunu bilmiyordum bak içim rahatladı

Ayy çok hoş yaa
Yaa kıyamam sana kuzum, bebek sağlıklı olsun yeter ki anneler her şeyin üstesinden gelir
Bugün ne yemek planlıyorsunuz kızlar? Benim dünden mercimekli patlıcan yemeğim var yanına içli köfte çıkardım buzluktan öyle geçiştiririz diye düşünüyorum
Domates çorbası ve brokoli salatası canım başka hiçbir şey yok katı diyetteyiz umarım işe yarar

Canım ovülasyon testim son 1 tane kaldı, bitince almayacam. Onu bekletiyorum, gebelik testimde 3-5 tane kaldı. Dayanıyorum ama çoook zorrr resmen bağımlı gibi sürekli aklıma geliyor, kafamdaki ses "test yap ayşşşeeee test yaaapppp" diyor

Canım bat ne zaman ? Olmadı ovulasyon testi yap diyeceğim ama senin pik e yakın çıktığı çok oluyor diye hatırlıyorum
Evet canım son 3 aydır ovülasyondan sonra hep öyle oluyor, hem zaten son 1 tane ovülasyon testim kaldı

Sayan Ayşem dayan

Bugün İğne de 18.günüm doldu. Sabah erken gebelik testi yaptım negatif ti. Normal adet günüm de bugündü. Progesteron testi yapıldığı için yumurtanın çatladığını da biliyorum. Kist olması mümkün değil. Regl ağrılarım da var 4 5 gündür. Erken gebelik testinde görünmeme ihtimali var mı acaba

Kız doktorlar bizim kadar açıklama yapsa hiçbir hastanın kafasında soru kalmaz
Hakikaten sıkıntı bu zaten. Anlatmadıkları için bilmiyoruz doktor oluruz diye korkuyorlar meslek sırrı
Sağol Lari hepimize afiyet olsun Ay bunu bilmiyordum bak içim rahatladı
Evet evet hatta Ayseee1987 o istatistik sendeyse paylaşsana bebeğim. Ovülasyondan 2 gün önce gebelik ihtimali pik yapıyor ya.. onu
Ooo kız bu ölüm diyeti
şimdi içimdeki ses bana diyor ki 8 tane testin var her gün 1 tane yapsan zaten ovüye kadar görürsün gebeliği çok mantıklı değil mi ama ya
Canım 2 güne adet olursun 20 .güne kadar gecikebiliyor inşallah yeni dönemde gebe kalırsın

Tutunmayı destekleyeceği ilaç vermiş miydi? Onlar adeti geciktirebiliyor canım,18. günse çıkardı

Kuzum ovulasyon dediğin çatlamayı gördüğümüz günden 2 gün önce mi pik yapıyor gebelik ihtimali Ama takvim uygulamaları hep çatlama gününe en yüksek şansı veriyor

Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum.ama ovülasyon testi pozitif çıkıyor.
Pozitif dediğin pik mi çıkıyor? Onlar yanıltıcı olabiliyor maalesef, inşallah vardır ama maalesef sanmıyorumyine de insan acaba diyor seni çok iyi anlıyorum ben de her ay adet başlayana kadar testlere inanmayıp ısrarla acaba diyorum ama sonu hep hüsran

Hüsran olayı yaşamıyorum merak etmeyin, sınavlar falan yoğun geçiyor stres yapacak vakit yok zaten, Bi daha deneriz sorun olmaz da, kar için rezervasyonumuz var, erteliyorum suan sinir oldum... 20 sini beklicem suan. Ağrım da çok.

Hayır, hiçbir ilaç kullanmıyorum.ama ovülasyon testi pozitif çıkıyor.
Canım ovü yü atar mısın buraya? Tam pik mi pike yakın mı? Ayseee1987 diye bir arkadaşımız var onda da adet ten önce pik yapıyor ama gebelik olmuyor ovülasyon testine gebelik belirlemek için pek güven olmuyor canım
Kuzum ovulasyon dediğin çatlamayı gördüğümüz günden 2 gün önce mi pik yapıyor gebelik ihtimali Ama takvim uygulamaları hep çatlama gününe en yüksek şansı veriyor
Canım dikkat et pik ten 3 gün önce takvimde yüksek doğurganlık şansı başlıyor Ayseee1987 paylaşır birazdan o tabloyu şans yumurtlamadan 2 gün önce pik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…