Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen öyle canım hem merak ediyorum ne oldu diye sonra fazla tlfa bakamıyorum diye vazgeçtim

Aynen canım sağlık Olsun..
Bir şekilde devam edeceğiz

Bende önceki gebeliğimde ovülasyonla öğrenmiştim. O zaman 1 hafta geçmişti adetten t c den çok yoğundu. Bu o kadar yoğun değil.

Evet canım son 3 aydır ovülasyondan sonra hep öyle oluyor, hem zaten son 1 tane ovülasyon testim kaldı
Canım bunu hiç doktora sordun mu normal miymiş pik yapması ? çünkü hormon testin maşallah çok iyi durumda onu biliyorum

Bende önceki gebeliğimde ovülasyonla öğrenmiştim. O zaman 1 hafta geçmişti adetten t c den çok yoğundu. Bu o kadar yoğun değil.
Kuzuş zaten gebelik idrara geçmişse ovülasyon testinde görünür o da pik yapar. Ama sende öyle bir durum yok o yüzden de pik değil. Dediğin gibi Omur-un Hatunu nda da biz pik gördük ovü testinde öyle öğrendik gebe olduğunu

Evet pik gördüm sonuç pozitif çok şükür.
Coffeeturk görüntü varsa paylaşır mısın yada paylaştın da ben mi göremedim merak ettim testini

Evet pik gördüm sonuç pozitif çok şükür.
Coffeeturk görüntü varsa paylaşır mısın yada paylaştın da ben mi göremedim merak ettim testini
Attım canım ben saklamadım. Ama dediğim gibi gereksiz olurdu paylaşmam da zaten pik derecesinde değildi eşitten Bi tık azdı.

Ben de okudum yukarda yazdığını. Denemekten zarar çıkmaz canım. 1 kere demesi şansı düşürür. Sen dinleme doktoru, biz çoğundan iyi biliyoruz artık
Ahahah zaten doktorun dedigini bide buraya yaziyorum ki emin olayim cok sagolun valla tamamdir

Tamam hergun iliski o zaman cok tesekkurler canim

Sperm kalitesi yüzünden mi diyor acaba ? Bende Larisa’yla aynı fikirdeyim. Bence de dene
Ayy cok sagolun hepiniz cevapladiniz sperm de sadece hareketlilik biraz az. %35 yerine %25 esimin. Ondan mi dedi bilemiyorum iste. Ama yine de deneyecegim

Ayy cok sagolun hepiniz cevapladiniz sperm de sadece hareketlilik biraz az. %35 yerine %25 esimin. Ondan mi dedi bilemiyorum iste. Ama yine de deneyecegim
Ne demek hepimiz birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz Belki de.. Bence de dene 3 tane yumurtan vardı di mi ? şans daha yüksek oluyor galiba

Canim birgebeningunlugu sayfasina baktin mi? Orda diz dirsek pozisyonunda iliskiyi sperm sorunlari için önermiş bi bakar misin bikac paylaşım önceydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…