Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hacamat yaradı mı canım yumurtalarına

8 ocak akşamı ovülasyon testim pik yapmıştı canım, bugün 10. Gün sayılmaz mı?
Evet 10. Gün eger ertesi gün siliklestiyse. Hic belli olmuyo ayse baska bi arkadasla benim yunurtlama günü aynıydı ama o benden bir gün önce pozitifi gördü. Bu ay olmasa da diğer ay da antibiyotik sayesinde temizlenmiş sekilde güzel haberi alırız inşallah
O gece sana dilek duası okudum
Allah razı olsun canım benim ben de hep dua ediyorum sizlere cok teşekkür ederim

Hacamat yaradı mı canım yumurtalarına
Evet hacamat yumurtaliklari uyarır ve rahmin kanlanmasini oksijenlenmesini artırır hacamatla hamile kalan cok tanıdığım var. Bi taraftan başka seyler de yaptım tabi ama en düzenli yaptığım buydu. 1 sene daha hamile kalamasam yine her adet bitimi yaptırırdim.

Canım sen hangi gün yumurtlamayı pik görmüştün ve hangi gün gebelik testinde pozitifi gördün? Tam tarih hatırlıyormusun?
Ve göğüslerin çok ağrıdıydı kaç gün ağrıdı sonra ağrısı hafiflemişmiydi?

Gereksiz06 gerçekten antibyotik temizledi sanırım.
Çünkü; yumurtlamadan sonra her ilişkiye girdiğimde vajinadadan kokusuz ama bembeyaz yoğurt gibi bişeyler çıkıyordu, aslında bunu doktorda sormuştum, kötü birşey değil vajinanın korumada olduğunu gösteriyor demişti.
Ama bu ay hiç öyle beyaz birşey gelmedi, hatta bugün bile ilişki oldu, hep şeffaf eşimde farketti, en son 5 yıl önce böyleydi.

Ben 31 Aralık pik gördüm 1 ocak da pik gibiydi 2 ocak siliklesti. 8 ocak sabahi negatifti 10 ocak aksami coook silik pozitifti. Göğüslerim adete 1 hafta kala yani 8-9 ocak gibi ağrıyordu, bi ara aşırı ağrıdı hatta sütyen rahatsiz etti çıkarmıştım ki hiç çıkarmam. Sonralari yine agri vardi hala da var ama rahatsız etmiyor. 10 ocak ilk pozitifi gördüm artık psikolojik mi bilmem hemen kasık agrilari başladı kesintisiz adet agrisi şeklinde. Cogu zaman belime de vurdu bazen bacaklarıma aynı adet öncesi. 15 i bat günü. 16 sı gibi kasık ağrıları kesildi canım. Göğüs ağrısı hala var

yaaaa cnımmmm çok sevndmmm gözn aydın olsun inşallah saglıkla kucagına almkta nasip olsun saana bize de çok dua et belirtilerin varmı
Cok teşekkür ederim hep dualarimdasiniz Belirtimi ayrıntılı yazdım yukarı canım adet belirtisi gibiydi kesintisiz kasık ağrısı sadece

Aynen bendeki enfeksiyon cok belliydi zaten de eskiden de afedersin iliski sonrasi esimin organında beyazlıklar kaliyodu benden dolayi, dediğin gibi belki cok uzun zamandir vardi da önceki ay iyice belli etti kendini

Aynen bendeki enfeksiyon cok belliydi zaten de eskiden de afedersin iliski sonrasi esimin organında beyazlıklar kaliyodu benden dolayi, dediğin gibi belki cok uzun zamandir vardi da önceki ay iyice belli etti kendini
Canm senın kullandıgın ilaçların isimi neydi.
Biz en son Ornisid fort kullandık eşimle beraber.
Neopenotran fitil kullandım bi de

Evet aynen senin yazdığın gibi eşimin organında bembeyaz oluyordu, bu ay hiçç olmadı. Saç dökülmem nerdeyse sıfıra indi, ruhen çok iyiyim. Hayırlısı bakalım bu iyi birşey diyerek önüme bakma zamanı

o beyazlık bnde sadece 1 defa oldu beybiler sonra da hiç görmedm demekki iltihapmış oda

cnmmmm sana test yapmk yasak artık bi rahat durmuyosunz şu kafandan at bakıyım ilk önce yksa sana ceza vercm
Edacığım geçen ay demiştim aslında adet geçmeden test mest yapmam artık diye ama evde test var ya o bana bakıyor ben ona bakıyorum, "ayşeee bana idrarını damlat" diyordu çok ısrar etti bu ay biter bu testler,birdahaki ay test almayacam artık

o beyazlık bnde sadece 1 defa oldu beybiler sonra da hiç görmedm demekki iltihapmış oda
Ben yıllarca gördüm onu ama yumurtlamadan önce olmuyordu hep yumurtlamadan sonra beyaz yoğurt gibi oluyordu.
Hatta ovülasyon testi yapmadığımda, çatladığını ilişkiye girdiğimde eşimin penisinde beyaz birşeyler kaldığında ha tamam yumurtlama olmuş diyordum

Canm senın kullandıgın ilaçların isimi neydi.
Biz en son Ornisid fort kullandık eşimle beraber.
Neopenotran fitil kullandım bi de
Canım ben ilac olarak antibiyotik kullandım gyno lomexin fitil ve fluzamed antibiyotik bir de mantazol diye krem verdi onu cok kullanmadım. Antibiyotigi haftanin 3 günü kullan gel hsg cekelim dedi ama ben 7 günü kullandim ve hsg için gitmedim

Hadi inşallah canım illa kullandığın ay olacak değil belki de sonraki ay olur hic kendini sıkma

Ne kadar yaptırdın canım ayda 1 mi?

Canım sen antibyotiği adetinde mi kullandın? İlaca ne zaman başlamıştın?
Adetin 3. Günü başladım zaten adetim 10 gün sürüyor, adet bitene kadar ilaçlar da bitti. Fitil 2 tane zaten adetin başında ve sonunda kanama cok azken kullandım onları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…