Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetin 3. Günü başladım zaten adetim 10 gün sürüyor, adet bitene kadar ilaçlar da bitti. Fitil 2 tane zaten adetin başında ve sonunda kanama cok azken kullandım onları
Ben adet bittikten 3 gün sonra başladım. Yumurtlama günü son hapları içmiştim.
Birdahaki ay için bir umut daha
Bunu bir daha yazayım, Kendimizi kandırmayı biz kadınlar çok iyi biliyoruz

Ben adet bittikten 3 gün sonra başladım. Yumurtlama günü son hapları içmiştim.
Birdahaki ay için bir umut daha
Bunu bir daha yazayım, Kendimizi kandırmayı biz kadınlar çok iyi biliyoruz
Kız öyle deme haklısın antibiyotik basit bi ilaç değil belki o kadar yakın zamanda içince yumurta kalitesini kötü etkilemis olabilir. Benim yumurtlamam da gec oluyo adet bitiyo 10 gün sonra pik oluyor yani düşün

ayy aynı bnde de öyleydii ben geçenlerde yine gördm hatta pardon şimdi hatırladım 2 defa oldu görüyorum. bana da hsg çekildiğimde en son verdi doktor antibiyotik 4 ay oluyor bu ay ile birlikte sonra çok şükür görmedm

ayyy onun iltihap anlamına geldiğini hiç bilmiyordum şaka gibi Ayseee1987
Kız bende doktora sordum bunu, vajinanın ph sini korur o bişey değil demişti bana. Ve yıllarca hiç önemsemedim, çünkü kötü koku kaşıntı v.b yoktu.
Bak Gereksiz06 de de bu durum aynıymış, bende de öyleydi. Şimdi antibyotik kullandım ve geçti diye acabamı diyorum.
Yani emin değilim, şimdi geçtiği için iltihaptan mı öyle yoğurt gibi oluyordu. Sadece fikir yürüttüm

Utanmasam 14 tane alcaktım hergün yapcaktımda
Akşama eşim beye bi çıtlatayım internetten sipariş versin
Ben utanmadan 14 gün yapmıştım
Çatlama iğnesini yaptırdım ertesi gün başladım silikleşme hangi gün olacak diye, fantazi yapıyordum

allah seniiiii ne etmesnnnnn prana yazık paranaaaa
Ay ne paralar gittiki bu testlere verceğim parayı kenara koysaydım cocuğumun geleceğine yatırım yapmış olurdum belki diyorum bazen

bnada öyle demişti bnde sormuştm ilk geldiğinde korkmuştm bu ne die aynı sana sölediğnii söledi ztn bndede 2 kere geldi toplamda bnde önemsemedm o yzdn ..

Çatlama iğnesini yaptırdım ertesi gün başladım silikleşme hangi gün olacak diye, fantazi yapıyordum
Hangi gün silikleşti Ben de yapmak istiyorum önümüzdeki ay iğne verir inşallah

Elimde test olsa bende o fantaziden istiyorum

Hangi gün silikleşti Ben de yapmak istiyorum önümüzdeki ay iğne verir inşallah
Benim ilk çatlama iğnesi çok erken 8.gün tam silikti. Sonraki çatlama iğnem 11. Gün tam silikti.
Silikleşmeyi gördüm ama ben tabii yapmaya devam ettim çift çizgi görme umuduyla, sonu tııırrrttt, kırmızılar geldi

bn bu kdr denedm sadece 4 kere test yaptım en son 6 gün gçikme yaşamıştım yaptım negatif gördm yarım saat sonrasına regl oldum ognde dedm son bidaha yapmıcm yapmadım da.. tüp bebekte kimyasal geçirdiğim zmn yapmıştm o zmn tbi çift çizgi gördm sonra hayal oldu

6 gün nasıl bekledin yaaaaSen iyi iradesinin gülüm ya, ama artık bende senin yolda ilerleme adımlarımı atacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…