Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Abovv ben o 6 günde sabah ve akşam olmak üzere 12 kere yapmıştım. Bide adet yaklaşırken başlamıştım onlarıda katarsam 20 taneyi hallederdim

Abovv ben o 6 günde sabah ve akşam olmak üzere 12 kere yapmıştım. Bide adet yaklaşırken başlamıştım onlarıda katarsam 20 taneyi hallederdim
(Utanarak yazıyorum)Ben bikaç defada adetliyken yaptım, belki üstüne görmedir diyerek (tabii evde test çoktu)

6 gün nasıl bekledin yaaaaSen iyi iradesinin gülüm ya, ama artık bende senin yolda ilerleme adımlarımı atacağım
öyle yap kuzu bncede nedn biliyomsn bnce daha çok stres oluyor şahsen bn öyle oluyorum ovülasyon testi alacktm onda bile vazgctm ztn dedm kasıntı ilişki yaşıyoruz daha çok kasmaya gerek yok.. artk biraz akışına bırakma krarı aldmm.. tüp bebişim için sadece içimde korku var onuda yenersm kafam rahat geçmk istyrm süreçleri.. yoksa takttıkça görüyoruz ki olmuyoo..

bn inanıyorumm yapmayacksnz takmayacksnz o zmn bebiş geleck sizin bi sorununuz yok ki kafanızı dagıtın olucak bnce

Canım benim geç değil sanırım çünkü regl 2 gün varken öğrendim.
Aceleci davrandım doktora gitmekten

evet canım kist olmasa bile o hastalık olabiliyormuş yani sbeepsiz diyoruz ya illaki bir sebebi oluyor..
Bende var canım o.
aynn balım mesela bn endometriosiz hastasıyım ondan dolayı kistm olmuşş ameliyt zamnı onu düzeltmişti öyle söyledi
Benim de o var canım. Yumurta kalitesini etkiliyor sanırım
Kızlar adete 5 gün var, dayanamadım test yaptım bu ayda Negatif
Nezaman yüzümüz gülecek Allahım yardım et bize
Kuzuş ben sana yapma demiştim. Henüz erken tabi, inşallah vardır
C Capanin Gururu Teyom senn anca begeniyonnn nedn yoksun bugnnnnn hesap ver cabıkkkk
Kız yeni geldim. Hesapta olmayan işler çıktı. Ancak okudum hepsini

Dayanamadım teooo yaptığıma pişmanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…