Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar tünaydın.. Bugun iğnemin 2.günü Pazar günü vurulmustum.
36.saatimiz gece 4:30 du. İlişki oldu. Sabah 7 den beri aşırı bir ağrım var.
Kıvranıyorum resmen. Sağ yumurtalığımın orada aama bağırsaklarıma kadar vuruyor acısı. Kalkarken yatarken saplanıyo bıçak gibi. Yanlarıma kadar vuruyor ağrısı. Yani bütün batın bölgem ağrıyor
Bu yumurta çatlamasından olabilir mi ? Akıntımda fazlalaştı Böyle ağırabilir mi

Sizi yatırıp başka topiklerde takılıyorum
Kaç gel bana kız
Okdr kat kat giyindimki yüruyemiyomm
Eksi 7 dereceymis burasi da kuzu .
Başim agriyooo cok bu sbh double bir kahve ismarladim kendime
Kuzu ben de koydum kahveyi karşılıklı içeyim senle
Vay vicdansız zalım vaayyy yatıramadın işte yakaladım seni oğlum kaldırdı ağladı demek içine doğmus o saatte
Ahahah kaçış saati
Dawete icabet etmek gerekir degilmi cicim?gordugum anda bnde bir ugriyayim dedim. Zaten de haberim vardi yahu , gidelim demis Neslhannn 'ım bana, sadece ben uyuyodum.
Kibarcıkım
Bizi cagiranlar ,burayida yerler diye dusunurler bidaha, toplanin gidiyoz kovulmadan
Estağfurullah kızlar biz de geyikte sizden aşağı değiliz bakmayın şuan herkes mesaide rahatınıza bakın

şakaaaa hemen bi saglık ocagına git tedbirini al tüp ten önce

Cok rahat ettik zaten, tesekkur ederiz, bizede bekleriz

Çatlamadan kaynaklı galiba çünkü bende aynı ağrıları çektim birde şişlik oldu üstüne

Çatlamadan kaynaklı galiba çünkü bende aynı ağrıları çektim birde şişlik oldu üstüne
evet çok şişlikte var. afedersiniz wc de ıkınma refkleksini yapamıyorum bile. o derece ağrım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…