Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
LaRisaCca bunu yazmıstım canım çok ağrım var wc ye kadar zor yürüyorum. Wc yi hiç yapamıyorum zaten ıkınamıyorum bile afedersin

evet çok şişlikte var. afedersiniz wc de ıkınma refkleksini yapamıyorum bile. o derece ağrım var
Dün kayısılı form çayı içtim bugün daha iyiyim bir dene istersen bir de bol su ic

Merhaba canimm benimde iğneyi vurulduğumun 2.gun cok agrim oldu anlattığın gibii yumurta catlamasindandir. Zamanla agrisi geciyor.
Yani bende öyle oldu . Insallah kasik agrin devam ederde bebisinn seninle olur
Canım benım cok sağol ya korktum baska bişeymi oluyor diye . İnşallah hepimizin inşallah tez vakiitte aminnn

Canım benım cok sağol ya korktum baska bişeymi oluyor diye . İnşallah hepimizin inşallah tez vakiitte aminnn
Yok kuzumm korkmaa yumurtan çatlamistir. 2. Gun cok yogundu agri bende zamanla hafifliyor. Gaz sancısı, şişkinlik, kasik agrisi ozellikle solda benim yumurtalarım soldaydi.10. 11. Gune kadar devam etti. Sonra hafifledi. Ben ignenin 13.gunundeyim. kasik ağrılarım hafifledi cok cok nadir batma oluyor biraz sızlama. Bu aralar kasik sancısı oluyor. Insallah adet olmam. Hersey Allahtan insallah bizde zamani gelince evlat sahibi oluruzz canimm

Kızlar babamın kovid testi pozitif çıkmış şimdi sisteme baktım. Kalp ve şeker hastası dua edin
canım çook geçmiş olsun. hemen panik yapma inşallah hafif atlatır. şuan belirtileri neler.
Hiç evden çıkmıyordu canım. En son cuma namazına çift maske gitmiş. Annemde belirti yok şimdilik. Ben de cumartesi oradaydım. Tekrar bulaş olabilir miyim? İzole olayım kızlar
senin bulaş olma ihtimalin düşük canım. ama tedbir almak her zaman iyidir.
laricim sanada geçmiş olsun. bi kontrol ettir bakalım hemen tedavini olursun. bol su iç bu arada.

Aminnn inşallah bebiş için herşeye katlanılır valla olsun da razıyım.
11 . güne kadar devam etti demek ay inşallah gebesindir test yaptın mı hiç 12. günden sonra etkisi gidiyormus tamamen galiba

Canım geçen ay bende de oldu. yine yumurtlaama dönemimdeyim gün aşırı ilişki sonrası oldu. Wc de sürekli ılık suya sirke koydum o şekilde genital bölgemi yıkadım hep. 1 gün boyunca sürekli o şekilde yaptım yanma sızısı geçti. Bol su içince de koku da geçti ben de

Aminnn inşallah bebiş için herşeye katlanılır valla olsun da razıyım.
11 . güne kadar devam etti demek ay inşallah gebesindir test yaptın mı hiç 12. günden sonra etkisi gidiyormus tamamen galiba
Yok canim yapmadim yapmayi düşünmedim adet gunumu bekleyecegimm cunku kimisi 14. Gun hasta olmuş 18.gun bile hasta olan var bende adetimi beklim dedim. bakalimm nasip kuzumm Allah hayirlisini versin hepimiz icinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…