- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.601
Aminn hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah. ben de aynı şekilde düşünüyorum. 14 günü gecikirse yaparım tutamayabilirm kendimi :) Çnkü benm çatladığı günden itibaren tam 14. gün adet oluyorum. İğnenin baska yan etkisi olmazsa tabiiYok canim yapmadim yapmayi düşünmedim adet gunumu bekleyecegimm cunku kimisi 14. Gun hasta olmuş 18.gun bile hasta olan var bende adetimi beklim dedim. bakalimm nasip kuzumm Allah hayirlisini versin hepimiz icinn
Anladim kuzumm benimde adetim 4 gun kaldi. BeklemedeyimAminn hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah. ben de aynı şekilde düşünüyorum. 14 günü gecikirse yaparım tutamayabilirm kendimi :) Çnkü benm çatladığı günden itibaren tam 14. gün adet oluyorum. İğnenin baska yan etkisi olmazsa tabii
Aslında iğne o zamana etkisini kaybetmiş oluyor canım belirti olabilir. Haberdar et muhakkak inşallah bu ay yüzümüz gülerAnladim kuzumm benimde adetim 4 gun kaldi. Beklemedeyimbide bende arti olarak ignenin 8.gununden beri bas agrim var ya sol taraf bi nokta hep agriyor anlamadim gitti ilacın etkisi mi bilmiyorum yada havalar soğudu ondan mi dedim migren var bide bende bakalim artık gorucez canimm ya
Selamm canimmm benimmm Allah kolaylık versin kuzumm olcak o kadar minnagin iyi olsun da gerisi önemli degillKızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Çok sağol canım benimC Capanin Gururu Teyom canımm çok geçmiş olsunn rabbim bir an önce sağlığına kavuştursun inşallahAy bitsin şu illet artık ya rabbim bütün hastalara şifa versin Dua edicem canım bol bol
Insallahh kuzumm yaAslında iğne o zamana etkisini kaybetmiş oluyor canım belirti olabilir. Haberdar et muhakkak inşallah bu ay yüzümüz güler
Çok geçmiş olsun canım. Sistit mi acabaKızlar heralde idrar yollarımı üşüttüm ağrı yanma yok ama çok sık idrara çıkıyorum ve idrarımda bir koku var.. öyleyse de , bu ay gün aşırı değerlendirdiğimizden acaba olur mu diye düşünüyordum yine de , artık o fikrim de uçtu gitti
Sağol canım benim. Allah razı olsun.Gecmis olsun canim cok
Rabbim sifa versinn
Yarın temizliğe kadın gelecek. Evi epeyce ayarladım canım.
Bazılarında iğne bu yan etkiyi gösteriyor canımKızlar tünaydın.. Bugun iğnemin 2.günü Pazar günü vurulmustum.
36.saatimiz gece 4:30 du. İlişki oldu. Sabah 7 den beri aşırı bir ağrım var.
Kıvranıyorum resmen. Sağ yumurtalığımın orada aama bağırsaklarıma kadar vuruyor acısı. Kalkarken yatarken saplanıyo bıçak gibi. Yanlarıma kadar vuruyor ağrısı. Yani bütün batın bölgem ağrıyor
Bu yumurta çatlamasından olabilir mi ? Akıntımda fazlalaştı Böyle ağırabilir mi
Hiç seni dinliyorlar mı bak. Ama ben hep dinliyorum senikahveeee yasakkk sagaaaaaa bu kdrrrr birde utanmadn double dio
İhmal etme canım, onun ağrısı çok pisValla aşko gidip idrar tahlili vermem lazım ya aslında anneme geldim yeğenimi görmeye arkada palmiye hast var gidebilirim
Ben de annemlere pazardan meyve almaya gittim. Çoğu boştu pazarınAyy pazar resmen boştu pazarcıların tekstil kısmındakilerde siftah yapmayanlar var ben de yeğenime birşeyler aldım katkı olsun esnafa
Sağol canım benim. Senin kayınvaliden ve eşi de kronik hasta mıydı canım. Şimdilik iyi ama ilk günler diye endişe ediyorum.ayyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnnn allah acil şifalar versn inşallah
Sağol canım benim. Şimdilik iyi. Inşallah rahat atlatır.canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır .. durumu nasıl
Sağol canım. Evet evde. Bir de virüs yükü az olma ihtimali yüksek. Çünkü kimseyle görüşmüyordu, evden çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadıkCanım çok geçmiş olsun inşallah tez zaamanda atlatırEvde ise kolaycana atlatır
Sağol canım benimCanimmm merhabaa yazılanları okuyordum simdi gördüm çok ama çok geçmiş olsunn Allah'im acil şifalar versin insallahh
Ayy çok sevindimmmKIZLAR lucrin iğne mi vurdum şimdi hayırlara vesile olsun inşallahYASMnde yarın son sonra gelsin bat bekleme
Sadece eklem ağrısı ve terleme vardı canım. O da hemen test vermiş, inşallah erken fark ettiği için ilaçlar da fayda eder. Gerçi sadece çok sayılı olanı kullanacak.canım çook geçmiş olsun. hemen panik yapma inşallah hafif atlatır. şuan belirtileri neler.
Allah razı olsun canım hepinizdenC Capanin Gururu Teyom Canimm bende geçmiş olsun demistimm sana ama paylasilmadi galiba tekrardan geçmiş olsunn Allahim şifalar versin
Çok şükür sabaha göre iyiyim canım hala var ama yürüyemicek kadar değil hafiften azalıyor gibi. ağrı kesici içmiyorum korkumdan.Insallahh kuzumm yaherseyi belirti olarak saymiyorum ne bilim bir cok kisi belirti yaşıyor sonra hüsran bende herseyi hamileliği yormuyorum. Tabiki haberdar ederim canim benimm sen nasil oldun agrilarin falan azaldı mi canim ?
Tmm al sen ama bi saat snra arka sokaklar dizisndeki polisler gibi alin bunu al al al al al al al al al al......... diye diye geri gondermeAşağı yazdım fikrimi canım
Kiste mi döndü kuzum
Canım o iş öyle değil. Vücut ankor üretiyor fakat her zaman değil bunun için antikor üretimi var mı diye test yaptırmak lazım eğer varsa sen taşıyıcı oluyorsun yani her türlü bulaş oluyor. Belki de üretilen antikor seni on gün koruya ak kadar oluştu? C Capanin Gururu Teyom bana göre izole olmalısın kuzum ama kardeşin daha iyi bilir ona bir sor istersen. Baban nasıl bugün
Sen kullansan da kullanmasan da yaz
fikri hür vicdanı hür bir bebek avcısı
Canım 36 saat sonra
hadi o sensiz geldi e sen ebrarsız gelmişsin kaçak
Ahahah bana ver emreyi bana
Gel bize :))
Yapma yaçok alıştık topun aut a gitmesind
Gun geçtikçe dahada hafifler canim benimm ama pek hafiflemesinde bebisin gelsinn yaÇok şükür sabaha göre iyiyim canım hala var ama yürüyemicek kadar değil hafiften azalıyor gibi. ağrı kesici içmiyorum korkumdan.
O belirtileri hiç sorma valla benm geçen ay full her türlü belirtim vardı. Söz verdm artık belirti aramıcam diye :)
Ne demek kuzummm Allah sende de razı olsunnAllah razı olsun canım hepinizden
Ay iyi olun ya. Ben zombi gibiyim gece ayaktayım gündüz uyuyorumSelamm canimmm benimmm Allah kolaylık versin kuzumm olcak o kadar minnagin iyi olsun da gerisi önemli degillben kendi adıma iyiyimm iste bekliyoruz
Bu 2. tedavim ilk defa iğne oluyorum canım bir öncekinde iğne olmamıstım .Gun geçtikçe dahada hafifler canim benimm ama pek hafiflemesinde bebisin gelsinn yabu igne gercekten degisik biseymis ilk tedavim daha benimm sen ne zamandır istiyorsun canim kac yaşındasın ilk klomen tedavin mi ?
Zombii anne seniAy iyi olun ya. Ben zombi gibiyim gece ayaktayım gündüz uyuyorumperşemve randevumuz var işte dua edin bebiş de iyi olsun
Aminnn kuzummm Allahimmm en yakin zamanda o duyguyu bizede yaşatır. 1 senedir korunmadik canim biz ama olmadı doktora gitmistim Ben doktor 1 sene dolmadan bisey yapamam demişti doldu hala olmadi bende gittim azıcık pko oldugunu soledi iste benim ilk denemem daha kuzumm 29 yaşındayım Allahim ne zaman uygun görürse o zaman olucak elbet ama bizde elimizden geleni yapalım hayırlısı Allaha kalmış canim benimmmBu 2. tedavim ilk defa iğne oluyorum canım bir öncekinde iğne olmamıstım .
Yaşım 27 bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. Tek tüple denemeye çalışıyoruz.
7 ay oldu ama hala olmadı gebelik Allah büyük ne zaman nasip etti bilemeyiz elimden geleni yapıyorum. İnşallah daha fazla tedavilere gerek kalmadan kalıveririz kolaycana
Sen ne zamandır istiyosun :)
Bende de dirençli bir pco var kilo akne hersey yapıyor. Adetim düzenli sayılır. O yüzden de zorlastırıyor hamileliği. Bakalm canım herseyin hayırlısı sabır :)Aminnn kuzummm Allahimmm en yakin zamanda o duyguyu bizede yaşatır. 1 senedir korunmadik canim biz ama olmadı doktora gitmistim Ben doktor 1 sene dolmadan bisey yapamam demişti doldu hala olmadi bende gittim azıcık pko oldugunu soledi iste benim ilk denemem daha kuzumm 29 yaşındayım Allahim ne zaman uygun görürse o zaman olucak elbet ama bizde elimizden geleni yapalım hayırlısı Allaha kalmış canim benimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?