Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim yapmadim yapmayi düşünmedim adet gunumu bekleyecegimm cunku kimisi 14. Gun hasta olmuş 18.gun bile hasta olan var bende adetimi beklim dedim. bakalimm nasip kuzumm Allah hayirlisini versin hepimiz icinn
Aminn hayırlısı sağlıkla gelsin inşallah. ben de aynı şekilde düşünüyorum. 14 günü gecikirse yaparım tutamayabilirm kendimi :) Çnkü benm çatladığı günden itibaren tam 14. gün adet oluyorum. İğnenin baska yan etkisi olmazsa tabii

Anladim kuzumm benimde adetim 4 gun kaldi. Beklemedeyim bide bende arti olarak ignenin 8.gununden beri bas agrim var ya sol taraf bi nokta hep agriyor anlamadim gitti ilacın etkisi mi bilmiyorum yada havalar soğudu ondan mi dedim migren var bide bende bakalim artık gorucez canimm ya

Aslında iğne o zamana etkisini kaybetmiş oluyor canım belirti olabilir. Haberdar et muhakkak inşallah bu ay yüzümüz güler

Kızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Selamm canimmm benimmm Allah kolaylık versin kuzumm olcak o kadar minnagin iyi olsun da gerisi önemli degill ben kendi adıma iyiyimm iste bekliyoruz

Aslında iğne o zamana etkisini kaybetmiş oluyor canım belirti olabilir. Haberdar et muhakkak inşallah bu ay yüzümüz güler
Insallahh kuzumm ya herseyi belirti olarak saymiyorum ne bilim bir cok kisi belirti yaşıyor sonra hüsran bende herseyi hamileliği yormuyorum. Tabiki haberdar ederim canim benimm sen nasil oldun agrilarin falan azaldı mi canim ?

Çok geçmiş olsun canım. Sistit mi acaba
Gecmis olsun canim cok
Rabbim sifa versinn
Sağol canım benim. Allah razı olsun.
@cakltanesi kurs kuşu oldu iyice C Capanin Gururu Teyom da evde ama bana pas vermiyor
Yarın temizliğe kadın gelecek. Evi epeyce ayarladım canım.
Bazılarında iğne bu yan etkiyi gösteriyor canım
kahveeee yasakkk sagaaaaaa bu kdrrrr birde utanmadn double dio
Hiç seni dinliyorlar mı bak. Ama ben hep dinliyorum seni
Valla aşko gidip idrar tahlili vermem lazım ya aslında anneme geldim yeğenimi görmeye arkada palmiye hast var gidebilirim
İhmal etme canım, onun ağrısı çok pis
Ayy pazar resmen boştu pazarcıların tekstil kısmındakilerde siftah yapmayanlar var ben de yeğenime birşeyler aldım katkı olsun esnafa
Ben de annemlere pazardan meyve almaya gittim. Çoğu boştu pazarın
ayyy kuzummmm çok geçmiş olsunnnnn allah acil şifalar versn inşallah
Sağol canım benim. Senin kayınvaliden ve eşi de kronik hasta mıydı canım. Şimdilik iyi ama ilk günler diye endişe ediyorum.
canım çok geçmiş olsun inşallah tez zamanda atlatır .. durumu nasıl
Sağol canım benim. Şimdilik iyi. Inşallah rahat atlatır.
Canım çok geçmiş olsun inşallah tez zaamanda atlatır Evde ise kolaycana atlatır
Sağol canım. Evet evde. Bir de virüs yükü az olma ihtimali yüksek. Çünkü kimseyle görüşmüyordu, evden çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadık
Canimmm merhabaa yazılanları okuyordum simdi gördüm çok ama çok geçmiş olsunn Allah'im acil şifalar versin insallahh
Sağol canım benim
KIZLAR lucrin iğne mi vurdum şimdi hayırlara vesile olsun inşallah YASMnde yarın son sonra gelsin bat bekleme
Ayy çok sevindimmmhadi hayırlısı olsun inşallah
canım çook geçmiş olsun. hemen panik yapma inşallah hafif atlatır. şuan belirtileri neler.
Sadece eklem ağrısı ve terleme vardı canım. O da hemen test vermiş, inşallah erken fark ettiği için ilaçlar da fayda eder. Gerçi sadece çok sayılı olanı kullanacak.

Insallahh kuzumm ya herseyi belirti olarak saymiyorum ne bilim bir cok kisi belirti yaşıyor sonra hüsran bende herseyi hamileliği yormuyorum. Tabiki haberdar ederim canim benimm sen nasil oldun agrilarin falan azaldı mi canim ?
Çok şükür sabaha göre iyiyim canım hala var ama yürüyemicek kadar değil hafiften azalıyor gibi. ağrı kesici içmiyorum korkumdan.
O belirtileri hiç sorma valla benm geçen ay full her türlü belirtim vardı. Söz verdm artık belirti aramıcam diye :)

Tmm al sen ama bi saat snra arka sokaklar dizisndeki polisler gibi alin bunu al al al al al al al al al al......... diye diye geri gonderme

Gun geçtikçe dahada hafifler canim benimm ama pek hafiflemesinde bebisin gelsinn ya bu igne gercekten degisik biseymis ilk tedavim daha benimm sen ne zamandır istiyorsun canim kac yaşındasın ilk klomen tedavin mi ?

Selamm canimmm benimmm Allah kolaylık versin kuzumm olcak o kadar minnagin iyi olsun da gerisi önemli degill ben kendi adıma iyiyimm iste bekliyoruz
Ay iyi olun ya. Ben zombi gibiyim gece ayaktayım gündüz uyuyorum perşemve randevumuz var işte dua edin bebiş de iyi olsun

Gun geçtikçe dahada hafifler canim benimm ama pek hafiflemesinde bebisin gelsinn ya bu igne gercekten degisik biseymis ilk tedavim daha benimm sen ne zamandır istiyorsun canim kac yaşındasın ilk klomen tedavin mi ?
Bu 2. tedavim ilk defa iğne oluyorum canım bir öncekinde iğne olmamıstım .
Yaşım 27 bir dış gebelik geçirdim sağ tüpüm alındı. Tek tüple denemeye çalışıyoruz.
7 ay oldu ama hala olmadı gebelik Allah büyük ne zaman nasip etti bilemeyiz elimden geleni yapıyorum. İnşallah daha fazla tedavilere gerek kalmadan kalıveririz kolaycana
Sen ne zamandır istiyosun :)

Ay iyi olun ya. Ben zombi gibiyim gece ayaktayım gündüz uyuyorum perşemve randevumuz var işte dua edin bebiş de iyi olsun
Zombii anne seni Allahim insallah hersey yolunda giderrr sagsalimm alırsın bebegini kucağına kuzummm cinsiyeti belli oldu mu kuzumm ? Belli olmadıysa bebis erkek gibi geliyor bana

Aminnn kuzummm Allahimmm en yakin zamanda o duyguyu bizede yaşatır. 1 senedir korunmadik canim biz ama olmadı doktora gitmistim Ben doktor 1 sene dolmadan bisey yapamam demişti doldu hala olmadi bende gittim azıcık pko oldugunu soledi iste benim ilk denemem daha kuzumm 29 yaşındayım Allahim ne zaman uygun görürse o zaman olucak elbet ama bizde elimizden geleni yapalım hayırlısı Allaha kalmış canim benimmm

Bende de dirençli bir pco var kilo akne hersey yapıyor. Adetim düzenli sayılır. O yüzden de zorlastırıyor hamileliği. Bakalm canım herseyin hayırlısı sabır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…