Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de dirençli bir pco var kilo akne hersey yapıyor. Adetim düzenli sayılır. O yüzden de zorlastırıyor hamileliği. Bakalm canım herseyin hayırlısı sabır :)
Aynen kuzum ya Allah vercek olduktan sonra her türlü verir ya bizim sınavımız da buymuş napalm az önce bi haber aldım esimin arkadaşının esi hamileymiş ikinciye 1 kızı vardı 2. Yi erkek istiyomusta onunda cinsiyeti kizmis da hüngür hüngür ağlıyormuş ya bi sinir oldum bi sinir oldum var ya parcalicam kızı biz bi tane olsun diye dua ediyoruz Allah ikinciyi verdi hiç aramadan cinsiyeti kiz diye agliyor Allajim sen aklıma mukayyet ol ya

afern aşkımmm sen hp dinle beni onlar kaka pisss
bbgm kayınvalidem kronik değildi ama kayınbabamda herşey var zamanında felç bile geçirmiş çok şükür atlattılar senin babanda atlatıcak eminim..
aminn balım hepimiz hakkında hyrlısı olsun inşallah herşey güzel olucak

Kızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
oyy kuzum kıyamam dikkat et kndne az daha sık dişini annesi herşey geçicek

Ben de çok sinirleniyorum öylelerine. Yahu hayırlısı buymuş demekki öyle isyan edilirmi. Tamam biraz üzülürsün belki içten ama ağlanırmı o şekilde .Evlat evlattır. Valla nankör bu insanlar yıllarca çocuk uğruna ömrünü vermiş ne insanlar var. Onlar ne yapsın...
Başlarına gelmedkleri için anlayamıyorlar

Sırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi

Eklentiler

• 20210119_155734.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 30
Aynen ya bende ona sinirleniyorum tamam herkesin içinde olur öyle istek ama olmadıysa hayırlısı buymuş bu kadar ağlanacak ne var ya millet 8 9 sene evlat sahibi olamiyor ya ayıp ya valla ayıp Allaha sukretmeyenler bunlar işte Allaha havale ediyorum böylelerini

Canım benim içime su serptin resmen. Çok sağol

Örersin örersin senden beklentim yüksek satışa bile çıkarabilirsij

Aynen canım baska ne yapabilriiz ki motive düşürüyor valla öyle insanlar.

KIZLAR lucrin iğne mi vurdum şimdi hayırlara vesile olsun inşallah YASMnde yarın son sonra gelsin bat bekleme
Kuzumm güzel sona adım adım inşallah
Kızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Hadi ya umarım geçicidir kuzum
Sırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
Rabbim onlara merhamet ettiğin gibi sana da merhametiyle muamelede bulunsun daha fazla bekletmesin kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…