- 12 Ocak 2021
- 269
- 705
- 53
- 32
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #61.621
Aynen kuzum ya Allah vercek olduktan sonra her türlü verir ya bizim sınavımız da buymuş napalm az önce bi haber aldım esimin arkadaşının esi hamileymiş ikinciye 1 kızı vardı 2. Yi erkek istiyomusta onunda cinsiyeti kizmis da hüngür hüngür ağlıyormuş ya bi sinir oldum bi sinir oldum var ya parcalicam kızı biz bi tane olsun diye dua ediyoruz Allah ikinciyi verdi hiç aramadan cinsiyeti kiz diye agliyor Allajim sen aklıma mukayyet ol yaBende de dirençli bir pco var kilo akne hersey yapıyor. Adetim düzenli sayılır. O yüzden de zorlastırıyor hamileliği. Bakalm canım herseyin hayırlısı sabır :)
afern aşkımmm sen hp dinle beni onlar kaka pisssÇok geçmiş olsun canım. Sistit mi acaba
Sağol canım benim. Allah razı olsun.
Yarın temizliğe kadın gelecek. Evi epeyce ayarladım canım.
Bazılarında iğne bu yan etkiyi gösteriyor canım
Hiç seni dinliyorlar mı bak. Ama ben hep dinliyorum seni
İhmal etme canım, onun ağrısı çok pis
Ben de annemlere pazardan meyve almaya gittim. Çoğu boştu pazarın
Sağol canım benim. Senin kayınvaliden ve eşi de kronik hasta mıydı canım. Şimdilik iyi ama ilk günler diye endişe ediyorum.
Sağol canım benim. Şimdilik iyi. Inşallah rahat atlatır.
Sağol canım. Evet evde. Bir de virüs yükü az olma ihtimali yüksek. Çünkü kimseyle görüşmüyordu, evden çıkmıyordu. Nasıl oldu anlamadık
Sağol canım benim
Ayy çok sevindimmmhadi hayırlısı olsun inşallah
Sadece eklem ağrısı ve terleme vardı canım. O da hemen test vermiş, inşallah erken fark ettiği için ilaçlar da fayda eder. Gerçi sadece çok sayılı olanı kullanacak.
oyy kuzum kıyamam dikkat et kndne az daha sık dişini annesi herşey geçicekKızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Ben de çok sinirleniyorum öylelerine. Yahu hayırlısı buymuş demekki öyle isyan edilirmi. Tamam biraz üzülürsün belki içten ama ağlanırmı o şekilde .Evlat evlattır. Valla nankör bu insanlar yıllarca çocuk uğruna ömrünü vermiş ne insanlar var. Onlar ne yapsın...Aynen kuzum ya Allah vercek olduktan sonra her türlü verir ya bizim sınavımız da buymuş napalm az önce bi haber aldım esimin arkadaşının esi hamileymiş ikinciye 1 kızı vardı 2. Yi erkek istiyomusta onunda cinsiyeti kizmis da hüngür hüngür ağlıyormuş ya bi sinir oldum bi sinir oldum var ya parcalicam kızı biz bi tane olsun diye dua ediyoruz Allah ikinciyi verdi hiç aramadan cinsiyeti kiz diye agliyor Allajim sen aklıma mukayyet ol ya
Sıkmaya çalışıyorum ama geceleri çok fenaoyy kuzum kıyamam dikkat et kndne az daha sık dişini annesi herşey geçicek
Aynen ya bende ona sinirleniyorum tamam herkesin içinde olur öyle istek ama olmadıysa hayırlısı buymuş bu kadar ağlanacak ne var ya millet 8 9 sene evlat sahibi olamiyor ya ayıp ya valla ayıp Allaha sukretmeyenler bunlar işte Allaha havale ediyorum böyleleriniBen de çok sinirleniyorum öylelerine. Yahu hayırlısı buymuş demekki öyle isyan edilirmi. Tamam biraz üzülürsün belki içten ama ağlanırmı o şekilde .Evlat evlattır. Valla nankör bu insanlar yıllarca çocuk uğruna ömrünü vermiş ne insanlar var. Onlar ne yapsın...
Başlarına gelmedkleri için anlayamıyorlar
Canım benim içime su serptin resmen. Çok sağolafern aşkımmm sen hp dinle beni onlar kaka pisss
bbgm kayınvalidem kronik değildi ama kayınbabamda herşey var zamanında felç bile geçirmiş çok şükür atlattılar senin babanda atlatıcak eminim..
aminn balım hepimiz hakkında hyrlısı olsun inşallah herşey güzel olucak
Allahimmm güzelliğe bak yaaaSırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
Aynen kuzum sikma canini benim kayinvalidem de olmustu bronşit hastasidi ama atlatti insallah iyi olacak üzülme kuzummCanım benim içime su serptin resmen. Çok sağol
İnanki bende bilmiyordum amaaa yuuutuuup sağolsun herşeyi öğretti banaayyy bayıldımmmmmmm ellerine saglık cnm keşke bnde bilsem de örsem kafamı dagıtırım
Teşekkür ederim canımmÇok güzel kuzum eline sağlık
Örersin örersin senden beklentim yüksek satışa bile çıkarabilirsijAhahah :))) ama kimse senin için ebrar burdaysa vardır bir bildiği ona güvenirim demiyo
Yaaa çok şeker ellerine sağlık ben de pembe ve krem rengi ip aldım bakalım inşallah örebilirim
Canım benim çok dikkat et kendine burda da epey soğuk nem epey arttırıyor hissedilen ısıyı
Bak sabah ağzıyla çıktı bir nefestekabul olsun inşallah senin de doğumunu görelim ne zamandır deniyorsunuz ? Kaç yaşındasın? Bu ay bir tedavi uyguladın mı
Yaaa kalbini severim seninSırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
Aynen ya bende ona sinirleniyorum tamam herkesin içinde olur öyle istek ama olmadıysa hayırlısı buymuş bu kadar ağlanacak ne var ya millet 8 9 sene evlat sahibi olamiyor ya ayıp ya valla ayıp Allaha sukretmeyenler bunlar işte Allaha havale ediyorum böylelerini
güzel yüreğinden öperimmmmmmSırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
Aynen canim ya sormaa vallaAynen canım baska ne yapabilriiz ki motive düşürüyor valla öyle insanlar.
Yok kuuzu savaş filmi isliyoruZHuu huuu kızlar neredesiniz
Masumlar apartmanı mı izliyorsunuz hepiniz
Kuzumm güzel sona adım adım inşallahKIZLAR lucrin iğne mi vurdum şimdi hayırlara vesile olsun inşallahYASMnde yarın son sonra gelsin bat bekleme
Hadi yaKızlarr selam. Malesef 5. Aydan sonra bulantı başladı bende. Bir de yanma çok şiddetlendi. Hiç iyi hissetmiyorum. Okumaya çalışıyorum ama kaçırıyorum bazen. Umarım hepiniz iyisinizdir
Rabbim onlara merhamet ettiğin gibi sana da merhametiyle muamelede bulunsun daha fazla bekletmesin kuzumSırf şu güzel görüntü için kar kış demeden dize kadar kar yağmış çıktım dışarı ekmek yemek artıkları vardı onları vermeye kuşlara çok guzellerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?