Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Femarayla gebe kalmışsın bikere dahamı denesen acaba
Evet canım kaldım ama şimdi tekrar doktora gidip muayne vs olup ona göre bakıcam nasıl bir yol izleyeceğimize. yani bu durumları anlatıcam ama önce kedşme uygun kafama yatan bir doktor bulmam lazım:)

hayırlısı olsun inşallah..

Evet canım kaldım ama şimdi tekrar doktora gidip muayne vs olup ona göre bakıcam nasıl bir yol izleyeceğimize. yani bu durumları anlatıcam ama önce kedşme uygun kafama yatan bir doktor bulmam lazım:)
Kesinlikle doktor çok önemli canım güzel bir doktorla hemen sonuç al inşallah

Sende topla pılını pıltını kız kardeşine git yaptıklarını yemeye canım

Eki Görüntüle 2765789 Amin kuzum bisey sorcam,biraz once ovulation test yaptim.sonuc bu.ovitrelle yi bugun icin vur dedi dr.Sanki vurmasam da catlayacak gibi. Nedersiniz?
Canikom yap sen iğneni kontrollü olsun
İyiyim kuzum sen nasılsın?
İyiyim ben de canım naptın bugün? Yoğundun sen de
Şu yumurtalarımızı karşıma alıp sizin derdiniz ne diye sormak istiyorum çıldırcam

o zaman ben yarın bir test patlatayım
Ahahah patlat gitsinn severizz test yapmayı
Esim grip ve sinuziti artmiş evde yatiyor diye
Sabah kalktim ona borek attim firinaa kahvaltiliklari hazirlarimm,camasir astimm
Sonraa iş hayatima söylene söylene yürüdüm
Götum buzz kesti
Sizz napiyosunuz
Kuzuşş dikkat et sen de üşütme akşama bir çorba yap sana da eşine de iyi gelir bebişim
Hayirli olsun insaallah, 1defada tutsun.
Amin canım :)) o aşılamam tutmuştu bu ay adet olunca tüpe başlayacağım onu bekliyorum
Bende klomen be inofolic kullandım inofolici hala kullanıyorum pazartesi çatlatma iğnemi oldum inşallah isteyen herkese evlat nasip eder Allahım
Canım ben de senin gibi.. ama klomen kullanmadım inofolic i de adetten hemen sonra günde 2 başladım 14. Gün filan bitti sonra folidoce ile devam ettim. Bat 26 ocak. Senin ne zaman?
Kızlarr tünaydınnnn bugun iğnemin 4.günü Heyecanlıyım ne zaman test yapsam onu düşünüyorum
Kuzum sana önerim 8.-9. Günlerde test yapıp negatife döndüğünü yani iğne etkisinin geçtiğini görmen böylece 11. Günde bile test yapsan silik çizgi çıkarsa iğneden mi diye düşünmezsin
Canım senle aynı durumdayım adet olunca tüpe başlıyorum sana da tavsiyem direk tüp
benim 15.gun halaa yapmadimm canimm biraz daha bekle kuzumm istersen
Ya testt yapsana testttt
Oyyy benim kuzummm kız bu sana benzemiyor maşallah yavruma Allah nazarlardan saklasın
Son 3 gün yaptıklarım bunlar ilki daha koyu o gün olmuş mu acaba e sondaki bugün yaptığım yorumlar mısınız
Kuzuş ya 1 gün önce pikti ve sen değerlendirdin zaten ya da o en koyu testte o an pik değildi gece pik yaptı ertesi gün de silikleşti ama sen zaten öncesini ve sonrasını değerlendirdin inşallah bu ay gebe kalırsın
İsyan çıkar kız ben insan değil miyimmmmm diye

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bekliycem o zaman artık İnşALLAH olur
Devam edeyim mi teste ben batım 5 Şubat

Aaaa cok mantıklııııı olabilir ay tecrübe böyle bişey işte kızlar görüyorsunuz

Teşekkür ederim bilgi verdiğiniz için bekliycem o zaman artık İnşALLAH olur
Devam edeyim mi teste ben batım 5 Şubat
Ne demek kuzuş.. sen yine 3-4 gün daha test yap istersen inşallah bu ay gebe kalırsın istediğin zaman yaz.
Aaaa cok mantıklııııı olabilir ay tecrübe böyle bişey işte kızlar görüyorsunuz
az dirsek çürütmedik bu yollarda

Dur fitne sokayım sana niye gelmediler de ona gidiyorlar

Canım ben de senin gibi.. ama klomen kullanmadım inofolic i de adetten hemen sonra günde 2 başladım 14. Gün filan bitti sonra folidoce ile devam ettim. Bat 26 ocak. Senin ne zaman?
Canım bende klomenle kullanmaya başladım inofolic doktor devam et dedi ediyorum çatlatma iğnemi yaptı pazartesi 2şubatta gel kana bakalım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…