Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir şey soracağım? Ben ovulasyon test yapıyorum silik çıkıyor hala yani koyulaşma için daha ne kadar büyümesi lazım ki acaba yumurtanın
Adetin kaçıncı günündesiniz ?
Bir de ne kadar sıklıkla adet döngünüz ?
Bunları da dikkate almamız lazım

Canım sen bu ay kullandınmı ilaç?

Bir şey soracağım? Ben ovulasyon test yapıyorum silik çıkıyor hala yani koyulaşma için daha ne kadar büyümesi lazım ki acaba yumurtanın
Bir anda koyulaşacak merak etmeyin. Bazen 18 mm de çatlıyor bazen 23 mm de, değişen bir durum. Eğer çatlamazsa doktorunuz iğne verecektir.

Adetin kaçıncı günündesiniz ?
Bir de ne kadar sıklıkla adet döngünüz ?
Bunları da dikkate almamız lazım
10 ocakta adet oldum yani 13 gün geçmiş dün gittm 17 mm iki yumurta var dedi klomen içtm. Ptesi belki iğne yapılcak ama silik çıkmasını anlayamadım

Canım sen bu ay kullandınmı ilaç?
Kullanmadım kuzu,kasımda femara kullanmıştım düşük doz,iğne olmadan,gebelik olmadı,seninle aynı zamanlarda olmuştu son kaybım, 5 aydır debeleniyorum ama yaşım 35 psikolojim iyi değil bana şubatta aşılama ya da tüp yapılacak

He tamam canım güzel sonuçlar alacaksın inşallah hayırlısı ile

10 ocakta adet oldum yani 13 gün geçmiş dün gittm 17 mm iki yumurta var dedi klomen içtm. Ptesi belki iğne yapılcak ama silik çıkmasını anlayamadım
Hmm
17 mmden sonra artık koyulaşması lazım testinix
Bence sen yşne de ne olur ne olmaz diye değerlendir kuzum bu günleri. İğneye gerk kalmaz ve belki sen kendi kendine çatlar

Bende de var. 36 saat geçti. İlişkids oldu. Yatıyorum ama azaldı heralde artık...
Sizin gebelik oldu mu ? Çatlama iğnesi ile yani
C Capanin Gururu Teyom benim 1.de ağır 3 4 gün kasık ağrısı bel ağrısı olmuştu.
2.de 1 gün hafifi şekilde olmuştu.
Başkada olmadı zaten Negatif sonuçlar oldu.

Hmm
17 mmden sonra artık koyulaşması lazım testinix
Bence sen yşne de ne olur ne olmaz diye değerlendir kuzum bu günleri. İğneye gerk kalmaz ve belki sen kendi kendine çatlar
İnşallah canım teşekkürler

Ayşoşum çok tşk ederim

İlk defa bu kadar erken olan duyuyorum canım. Tuhaf birşey değil kuzum olabilir
Bende sanırım tedavi şeklimle de regli olmamlada ilkim
Sabahtan baya bi düşüncelendim kafam bulandı canım. Ama şimdi şimdi düşünüyorum kimisi regle yakın yumurtlarmış falan belki bende öyleyimdir dedim kendi kendime

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Ayy bugün ikimizde kırmızılanmışız
haydi yeni ay yeni umutlarr Allah alnımızın akıyla çıkarsın inşallah. İlk denemende bebişini kucağına alırsın inşallah

Ayy bugün ikimizde kırmızılanmışız
haydi yeni ay yeni umutlarr Allah alnımızın akıyla çıkarsın inşallah. İlk denemende bebişini kucağına alırsın inşallah
Amin canımıniçi inşallah bu ay güzel haberler veririz

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Ayyy çok heyecanlandım hadi hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…