Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Nureella canım nasıl yeğenin son durum nedir..
Canım annesi süt vermeye çalışıyor ama sütüde azaldı üzüntüden..hala kontrol amaçlı yoğun bakımda tutuyorlar canım Allah izin verirse doğum yaptığında emzirmeye zorla bebeğini sonra sıkıntı oluyoe

Canım süt çoğalsın diye damlalar çaylar var kullanıyor mu onlardan doysun diye ek gıda veriyor musunuz

Ahh annecik ne üzülmüştür tabi ama süt yapan yiyecekleri zorla yesin beslesin bebeğini.
İnşallah hayırlısı ile alacak kucağına da çıkacaklar

Kızlar evde internet paketi kullanıyor musunuz? Sınırsız olarak youtube izleyebileceğim , dizilere mahkum kaldık mesela sinema kanalları olan filan .. avantajlı nasıl bir yol izleyebilirim? Evde interneti kullanmak istiyorum, tlf daki dayanmıyor her ay 150₺ civarı fatura ödüyorum youtube izlemekten .. akşamlar film izlemek istiyoruz tlf güncellemek için sürekli wifi arıyorum filan.. önerileriniz nedir

150 ciddi bi fatura canim. Ev interneti alman o yuzden bencde makul en azindan istedigin gibi kullanabilirsin. Ama dizi film izleyeyim diyorsan ekstra kanal falan alman gerekebilir netflix gibi

150 ciddi bi fatura canim. Ev interneti alman o yuzden bencde makul en azindan istedigin gibi kullanabilirsin. Ama dizi film izleyeyim diyorsan ekstra kanal falan alman gerekebilir netflix gibi
Alırım onu o sorun değil p.tesi gidip bakıcam türk telekoma bir de turkcell superbox sorarım

Canım çok normal. Yumurtlama döneminde olabiliyor. Bunun için dr a gitmene gerek yok inşallah bu ay gebe kalırsın

Alırım onu o sorun değil p.tesi gidip bakıcam türk telekoma bir de turkcell superbox sorarım
Yani soyle soyliyeyim kuzucum ofiste 90 tl lik sinirsiz ve hizi bayagi iyi olan bi paket kullaniyorum. Ki iste 5 6 kisinin kullanabilecegi bi kapasite bu yani. Sen bi tik daha dusuk hizda alirsn senin isini gayet gorur. Telefon baglantisi ihtiyacinda yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…