Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Turk telekom kullaniyoruz kuzum bizz iki daire ortak 89 tl ödüyoruz gayette memnunuz
3.yildir bir sorun yasamadik onlarin verdigi modemle devam ettik ,netflix en dusuk ucretli olan paket aboneliigmiz var evde bize yetiyor.
Turkcell superboxlarda paket icerigini iyi arastir bazilarinda cokk sacma film kanallari falan oluyor .
Supernet var birde bu bolgede oda iyi onuda köydeki evde kullaniyoruz .
Tivibu ve dsmart onermem hem kanal hemde internet acisindan biraz yetersiz
Eger onlarin verdigi modemi almicaksanda fiber altyapiya uygun Vdsl uyumlu modem almani tavsiye ederdim

Hayırlı olsun canım, güzel mutlu haberler olsun tedavinin sonu
DTeşekkür ederim canım inşallah
Hala devam ediyo ara ara geliyo ağrım dünden beri var sol kasıkta, korktum bişeymi var diye
Yok birşey olmaz tatlım normal bu korkma
Tşk ederim canım paketlere bakarken aklımda olsun
Yok yok çıkmaz, sil bunu zihninden.Güzel olacak inşallahtahliller klinikte mi yapılacak canım
E inşallah tatlım ne diyelim bekleyip görcez yok kuzu pazartesi özelde yaptırcam salı da sabah 10 da randevum var
Biz apt a fiber internet çektik canım kapıya kadar geldi ama bağlatmadık fiber alıcam o yüzden turk telekom yoğunluklu düşünüyorum

Ben bu isin icinde biri olarak genelde hep musteriler türktelekom
Ztn hepsinin altyapisi telekom
En az sorunsuz diyebilirim

Bizim d smart sakın düşünmeeeeebizim adam ucuza tav olduğu için aldık.. Kaplumbağa daha hızlı evin İnternetinden

Ben bu isin icinde biri olarak genelde hep musteriler türktelekom
Ztn hepsinin altyapisi telekom
En az sorunsuz diyebilirim
Oyy canımsın sen de öyle diyosan tamamdır
Nasıl bu kadar erken adet oldun canım ya?
CAnım zaten döngüm 25 filan olmuştu benim son zamanlarda ama geçen ay 2 hafta geçince ortalama 27-28 e düşüyor diye hesaplamıştım ama yok rutin e döndüm
Ayyy çok heyecanlı yaaa inşallah birdahaki aya hamilesin
Kız şansım %65 tutmama ihtimali de var ama inşallah pozitifi görürüm kuzum
Bizim d smart sakın düşünmeeeeebizim adam ucuza tav olduğu için aldık.. Kaplumbağa daha hızlı evin İnternetinden
Ahah :)) yok kız ön araştırma yapıyorum şuan pazartesiye kadar. Teknik müdürü aradım bizim, aynı H halleycik in dediklerini söylüyor e zaten H halleycik de bu işin içinde o yüzden turk telekomda sadece hangi pakete geçmemiz gerektiği kalıyor geriye :)

Beklese de olurmuş pırasa ben sebzeli biftek yaptım. Yanında da makarna.

Anladm canım geçmiş olsun o zaman birdaha ki aya planın varmı ilaç kullanacakmısn

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Ayy hadi hayırlısı Çok heeycanlı ınsallah tez zamanda gebelk haberını alırız canım .
Peki Taze transfer mi yapacak ?ben de tüp düşünüyorum da birkaç ay daha olmazsa sorularım cok olablir ehehe

Anladm canım geçmiş olsun o zaman birdaha ki aya planın varmı ilaç kullanacakmısn
Evet canım devam etmek istiyorum. Pazartesi gidicem bakalım doktor nasıl bir tedavi planlıycak aynı devammı değiştircekmi bilmiyorum

Ben bugün depresif halime bir gün menüsü patlattım diyetide 1 günde hiç ettim
Patates keki ve sultan sarmasımı ne o tatlıdan yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…