- 26 Mart 2018
- 28.485
- 128.072
- 598
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.261
Yok yok çıkmaz, sil bunu zihninden.Güzel olacak inşallahİnşallah bir aksilik çıkmaz çıkmasın diye dua ediyorum
Turk telekom kullaniyoruz kuzum bizz iki daire ortak 89 tl ödüyoruz gayette memnunuzKızlar evde internet paketi kullanıyor musunuz? Sınırsız olarak youtube izleyebileceğim , dizilere mahkum kaldık mesela sinema kanalları olan filan .. avantajlı nasıl bir yol izleyebilirim? Evde interneti kullanmak istiyorum, tlf daki dayanmıyor her ay 150₺ civarı fatura ödüyorum youtube izlemekten .. akşamlar film izlemek istiyoruz tlf güncellemek için sürekli wifi arıyorum filan.. önerileriniz nedir
DTeşekkür ederim canım inşallahHayırlı olsun canım, güzel mutlu haberler olsun tedavinin sonu
Yok birşey olmaz tatlım normal bu korkmaHala devam ediyo ara ara geliyo ağrım dünden beri var sol kasıkta, korktum bişeymi var diye
Tşk ederim canım paketlere bakarken aklımda olsunYani soyle soyliyeyim kuzucum ofiste 90 tl lik sinirsiz ve hizi bayagi iyi olan bi paket kullaniyorum. Ki iste 5 6 kisinin kullanabilecegi bi kapasite bu yani. Sen bi tik daha dusuk hizda alirsn senin isini gayet gorur. Telefon baglantisi ihtiyacinda yok.
E inşallah tatlım ne diyelim bekleyip görcezYok yok çıkmaz, sil bunu zihninden.Güzel olacak inşallahtahliller klinikte mi yapılacak canım
Biz apt a fiber internet çektik canım kapıya kadar geldi ama bağlatmadık fiber alıcam o yüzden turk telekom yoğunluklu düşünüyorumTurk telekom kullaniyoruz kuzum bizz iki daire ortak 89 tl ödüyoruz gayette memnunuz
3.yildir bir sorun yasamadik onlarin verdigi modemle devam ettik ,netflix en dusuk ucretli olan paket aboneliigmiz var evde bize yetiyor.
Turkcell superboxlarda paket icerigini iyi arastir bazilarinda cokk sacma film kanallari falan oluyor .
Supernet var birde bu bolgede oda iyi onuda köydeki evde kullaniyoruz .
Tivibu ve dsmart onermem hem kanal hemde internet acisindan biraz yetersiz
Eger onlarin verdigi modemi almicaksanda fiber altyapiya uygun Vdsl uyumlu modem almani tavsiye ederdim
Ben bu isin icinde biri olarak genelde hep musteriler türktelekomDTeşekkür ederim canım inşallah
Yok birşey olmaz tatlım normal bu korkma
Tşk ederim canım paketlere bakarken aklımda olsun
E inşallah tatlım ne diyelim bekleyip görcezyok kuzu pazartesi özelde yaptırcam salı da sabah 10 da randevum var
Biz apt a fiber internet çektik canım kapıya kadar geldi ama bağlatmadık fiber alıcam o yüzden turk telekom yoğunluklu düşünüyorum
Nasıl bu kadar erken adet oldun canım ya?Hellööğğğğ
Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp etabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Ayyy çok heyecanlı yaaaYaaa inşallahh artık benim de kucağım dolsuninşallah pozitifi görürüm bu defa
Bizim d smart sakın düşünmeeeeeTurk telekom kullaniyoruz kuzum bizz iki daire ortak 89 tl ödüyoruz gayette memnunuz
3.yildir bir sorun yasamadik onlarin verdigi modemle devam ettik ,netflix en dusuk ucretli olan paket aboneliigmiz var evde bize yetiyor.
Turkcell superboxlarda paket icerigini iyi arastir bazilarinda cokk sacma film kanallari falan oluyor .
Supernet var birde bu bolgede oda iyi onuda köydeki evde kullaniyoruz .
Tivibu ve dsmart onermem hem kanal hemde internet acisindan biraz yetersiz
Eger onlarin verdigi modemi almicaksanda fiber altyapiya uygun Vdsl uyumlu modem almani tavsiye ederdim
Aynn dsmart coo berbat ciddenn .Bizim d smart sakın düşünmeeeeebizim adam ucuza tav olduğu için aldık.. Kaplumbağa daha hızlı evin İnternetinden
Maalesef öyle. Bezdim canımdanAynn dsmart coo berbat ciddenn .
İptalde sorun cok ana merkez iptali istiyor
Enistemm yatirimci sanirim
Oyy canımsın sen de öyle diyosan tamamdırBen bu isin icinde biri olarak genelde hep musteriler türktelekom
Ztn hepsinin altyapisi telekom
En az sorunsuz diyebilirim
CAnım zaten döngüm 25 filan olmuştu benim son zamanlarda ama geçen ay 2 hafta geçince ortalama 27-28 e düşüyor diye hesaplamıştım ama yok rutin e döndümNasıl bu kadar erken adet oldun canım ya?
Kız şansım %65 tutmama ihtimali de var ama inşallah pozitifi görürüm kuzumAyyy çok heyecanlı yaaainşallah birdahaki aya hamilesin
Ahah :)) yok kız ön araştırma yapıyorum şuan pazartesiye kadar. Teknik müdürü aradım bizim, aynı H halleycik in dediklerini söylüyor e zaten H halleycik de bu işin içinde o yüzden turk telekomda sadece hangi pakete geçmemiz gerektiği kalıyor geriye :)Bizim d smart sakın düşünmeeeeebizim adam ucuza tav olduğu için aldık.. Kaplumbağa daha hızlı evin İnternetinden
Beklese de olurmuş pırasaPırasa yemeği yaptım bugün çok özlemişim yaa .. kış sebzelerini seviyorum arkadaş.. aslında dün C Capanin Gururu Teyom kısır yazınca bugün aklıma düşmüştü ama sonra pırasayı bekletmek istemedim :)) sizde ne menüler vardı bugün kızlar
Anladm canım geçmiş olsun o zaman birdaha ki aya planın varmı ilaç kullanacakmısnGöğüs hassasiyetim vardı çok az , sinirlilil vardı bide dün çok miğden bulanıyodu geceye doğru çok sancılar başladı gece uyuyamadım hiç
7de 11e göre çook dha erken ya bebek olsa yerleştiği günler tam adetmi olunurmuş
Yarın da ben yalnızım. Eşim nöbette olacak.Ben yalnizim camlari fln sildim yoruldumm ama.hava guzeldii dayanamadim
Buharda karnabaharla brokoli hasladim yaninada azcik firina tavuk attim
Ogrenci menusu
Ayy hadi hayırlısıHellööğğğğ
Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp etabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Bi haftadir evdeydi izinli ama yettiYarın da ben yalnızım. Eşim nöbette olacak.
Evet canım devam etmek istiyorum. Pazartesi gidicem bakalım doktor nasıl bir tedavi planlıycak aynı devammı değiştircekmi bilmiyorumAnladm canım geçmiş olsun o zaman birdaha ki aya planın varmı ilaç kullanacakmısn
Ben bugün depresif halime bir gün menüsü patlattım diyetide 1 günde hiç ettimPırasa yemeği yaptım bugün çok özlemişim yaa .. kış sebzelerini seviyorum arkadaş.. aslında dün C Capanin Gururu Teyom kısır yazınca bugün aklıma düşmüştü ama sonra pırasayı bekletmek istemedim :)) sizde ne menüler vardı bugün kızlar
Mesajina denk gelmistimEvet canım devam etmek istiyorum. Pazartesi gidicem bakalım doktor nasıl bir tedavi planlıycak aynı devammı değiştircekmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?