- 9 Ağustos 2016
- 8.011
- 14.759
- 248
- Konu Sahibi Capanin Gururu Teyom
-
- #62.281
Hayırlısı olsun. Femara kullanmıstım ben. Femara daha kaliteli yumurtalar yapıyormus. Doktorunla görüşürsün. Her yeni adet yeni umutlar napalım :))Evet canım devam etmek istiyorum. Pazartesi gidicem bakalım doktor nasıl bir tedavi planlıycak aynı devammı değiştircekmi bilmiyorum
Ben de bugun lahmacun yaptım . kaç gündür canım çekiyodu dışardan almak istemedim . Hamurunu da kendım yaptım braz yoruldum ama değdiPırasa yemeği yaptım bugün çok özlemişim yaa .. kış sebzelerini seviyorum arkadaş.. aslında dün C Capanin Gururu Teyom kısır yazınca bugün aklıma düşmüştü ama sonra pırasayı bekletmek istemedim :)) sizde ne menüler vardı bugün kızlar
Evet 3 gün öyle ikisini bir kullanmıştımMesajina denk gelmistim
Hem yumurta gelistirici igne hemde klomen kullanmiştin degilmi canim?
Bi sorucam bakalım bunuda pazartesi canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıksal sorunumuz olmasında geç olsun canım valla artık napalımHayırlısı olsun. Femara kullanmıstım ben. Femara daha kaliteli yumurtalar yapıyormus. Doktorunla görüşürsün. Her yeni adet yeni umutlar napalım :))
Bu sekilde kullanan olmuşmu acep?Evet 3 gün öyle ikisini bir kullanmıştım
Aynen canım valla buna da şükür amiiinnBi sorucam bakalım bunuda pazartesi canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıksal sorunumuz olmasında geç olsun canım valla artık napalım
Başka bir konuda bi arkadaşı görmüştüm bu şekilde ikisini kullanıp hamile kalmıştıBu sekilde kullanan olmuşmu acep?
İlk defa duydumda
Acaba erken regli olmanin sebebi bu olabilirmi canim
Aynn dsmart coo berbat ciddenn .
İptalde sorun cok ana merkez iptali istiyor
Enistemm yatirimci sanirim
Secilmis kişi olabilirsinizD smarttan tek biz memnunuz heralde ya hem tv hem.net gayet guzel hic skinti yasamadik 4 senediren son esim hizini yuksetmisti netin valla gayet iyi cocuktan once hergun film vs izliyoduk hic problem yoktu
Size torpil geçmişler demekD smarttan tek biz memnunuz heralde ya hem tv hem.net gayet guzel hic skinti yasamadik 4 senediren son esim hizini yuksetmisti netin valla gayet iyi cocuktan once hergun film vs izliyoduk hic problem yoktu
Kuzum hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıçHellööğğğğ
Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp etabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
nasılsın fıstığımmmmKuzum hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıç
Canımmnasılsın fıstığımmmm
hamd olsun canım. Ben de kitap okuyorum fırsat buldukça. Tedavi ile ilgili herşeyi zihnimden sildim şimdilikCanımmiyiyim ben de adetim bitimini bekliyorum soğan kürüne başlayacağım. Şu sıralar kitaplara ve punch işine sardım biraz da uzak kalmak istiyorum buralardan tabi ne kadar kalabilirsem sen nasılsın
Rahatlamaya ihtiyacımız var kuzum inşallah ikimiz de bu konfora ulaşırızhamd olsun canım. Ben de kitap okuyorum fırsat buldukça. Tedavi ile ilgili herşeyi zihnimden sildim şimdilik
Ben 7.gundeyim hiç akıntı yok herkeste farklı seyrediyor galibaKızçeler, 2 gündür beyaz arko kremi gibi akıntım var. afedersinz elimle dokundugumda krem gbi kayboluyor baya da geliyo. Bu da mı iğneden acaba . İğnemin 6.günündeyim
Ooo senden duymayı beklemediğimiz performanslar sergiliyosun aşkooBeklese de olurmuş pırasaben sebzeli biftek yaptım. Yanında da makarna.
Bence gayet iyiymiş valla hiç de öğrenci gibi değil afiyetler olsun kuzuBen yalnizim camlari fln sildim yoruldumm ama.hava guzeldii dayanamadim
Buharda karnabaharla brokoli hasladim yaninada azcik firina tavuk attim
Ogrenci menusu
Teşekkür ederim canım benimm inşallahhhAyy hadi hayırlısıÇok heeycanlı ınsallah tez zamanda gebelk haberını alırız canım .
Peki Taze transfer mi yapacak ?ben de tüp düşünüyorum da birkaç ay daha olmazsa sorularım cok olablir ehehe
Vay anam vayy döktürmüşsün kızzzBen bugün depresif halime bir gün menüsü patlattım diyetide 1 günde hiç ettim
Patates keki ve sultan sarmasımı ne o tatlıdan yaptım
Canikom :)) ellerin dert görmesinBen de bugun lahmacun yaptım . kaç gündür canım çekiyodu dışardan almak istemedim . Hamurunu da kendım yaptım braz yoruldum ama değdi
Ahahah :)) çoğunluğa yenik düştü d smartD smarttan tek biz memnunuz heralde ya hem tv hem.net gayet guzel hic skinti yasamadik 4 senediren son esim hizini yuksetmisti netin valla gayet iyi cocuktan once hergun film vs izliyoduk hic problem yoktu
Tşk ederim canım benim inşallah sıkıntısız ilerler ve sağlıkla sonuca ulaşırım artıkKuzum hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıç
Aynen canım..Kızçeler, 2 gündür beyaz arko kremi gibi akıntım var. afedersinz elimle dokundugumda krem gbi kayboluyor baya da geliyo. Bu da mı iğneden acaba . İğnemin 6.günündeyim
Galıba.Göğüs hassasiyeti oluştumu hiç? bende henüz öyle bişey yok. Sadece akıntı işteBen 7.gundeyim hiç akıntı yok herkeste farklı seyrediyor galiba
Benim bu ay göğüslerim deli gibi ağırdı ama sonuç belli işte :)Galıba.Göğüs hassasiyeti oluştumu hiç? bende henüz öyle bişey yok. Sadece akıntı işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?