Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım devam etmek istiyorum. Pazartesi gidicem bakalım doktor nasıl bir tedavi planlıycak aynı devammı değiştircekmi bilmiyorum
Hayırlısı olsun. Femara kullanmıstım ben. Femara daha kaliteli yumurtalar yapıyormus. Doktorunla görüşürsün. Her yeni adet yeni umutlar napalım :))

Ben de bugun lahmacun yaptım . kaç gündür canım çekiyodu dışardan almak istemedim . Hamurunu da kendım yaptım braz yoruldum ama değdi

Hayırlısı olsun. Femara kullanmıstım ben. Femara daha kaliteli yumurtalar yapıyormus. Doktorunla görüşürsün. Her yeni adet yeni umutlar napalım :))
Bi sorucam bakalım bunuda pazartesi canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıksal sorunumuz olmasında geç olsun canım valla artık napalım

Bi sorucam bakalım bunuda pazartesi canım, hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sağlıksal sorunumuz olmasında geç olsun canım valla artık napalım
Aynen canım valla buna da şükür amiiinn

Bu sekilde kullanan olmuşmu acep?
İlk defa duydumda
Acaba erken regli olmanin sebebi bu olabilirmi canim
Başka bir konuda bi arkadaşı görmüştüm bu şekilde ikisini kullanıp hamile kalmıştı zor büyüyünce yumurtalar klomene destek alıyolar sanırım iğneden, belkide bana o şekilde etki yapmıştır ama bilemedimki herkesin bünyesi farklı dediğin gibidir belki

Aynn dsmart coo berbat ciddenn .
İptalde sorun cok ana merkez iptali istiyor
Enistemm yatirimci sanirim

D smarttan tek biz memnunuz heralde ya hem tv hem.net gayet guzel hic skinti yasamadik 4 senedir en son esim hizini yuksetmisti netin valla gayet iyi cocuktan once hergun film vs izliyoduk hic problem yoktu

D smarttan tek biz memnunuz heralde ya hem tv hem.net gayet guzel hic skinti yasamadik 4 senedir en son esim hizini yuksetmisti netin valla gayet iyi cocuktan once hergun film vs izliyoduk hic problem yoktu
Secilmis kişi olabilirsiniz
Belkide bolgedenn dolayidir tatlim

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Kuzum hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıç

nasılsın fıstığımmmm
Canımm iyiyim ben de adetin bitimini bekliyorum soğan kürüne başlayacağım. Şu sıralar kitaplara ve punch işine sardım biraz da uzak kalmak istiyorum buralardan tabi ne kadar kalabilirsem sen nasılsın

Canımm iyiyim ben de adetim bitimini bekliyorum soğan kürüne başlayacağım. Şu sıralar kitaplara ve punch işine sardım biraz da uzak kalmak istiyorum buralardan tabi ne kadar kalabilirsem sen nasılsın
hamd olsun canım. Ben de kitap okuyorum fırsat buldukça. Tedavi ile ilgili herşeyi zihnimden sildim şimdilik

Kızçeler, 2 gündür beyaz arko kremi gibi akıntım var. afedersinz elimle dokundugumda krem gbi kayboluyor baya da geliyo. Bu da mı iğneden acaba . İğnemin 6.günündeyim
Ben 7.gundeyim hiç akıntı yok herkeste farklı seyrediyor galiba

Beklese de olurmuş pırasa ben sebzeli biftek yaptım. Yanında da makarna.
Ooo senden duymayı beklemediğimiz performanslar sergiliyosun aşkoo ellerin dert görmesinn
Ben yalnizim camlari fln sildim yoruldumm ama.hava guzeldii dayanamadim
Buharda karnabaharla brokoli hasladim yaninada azcik firina tavuk attim
Ogrenci menusu
Bence gayet iyiymiş valla hiç de öğrenci gibi değil afiyetler olsun kuzu
Ayy hadi hayırlısı Çok heeycanlı ınsallah tez zamanda gebelk haberını alırız canım .
Peki Taze transfer mi yapacak ?ben de tüp düşünüyorum da birkaç ay daha olmazsa sorularım cok olablir ehehe
Teşekkür ederim canım benimm inşallahhh Yani aralık ayında taze diye konuşmuştuk ama korona olunca bu muayenede fikri değişir mi bilmiyorum tatlım.. sor tabi elimden geldiğince yardımcı olurum
Ben bugün depresif halime bir gün menüsü patlattım diyetide 1 günde hiç ettim
Patates keki ve sultan sarmasımı ne o tatlıdan yaptım
Vay anam vayy döktürmüşsün kızzz
Ben de bugun lahmacun yaptım . kaç gündür canım çekiyodu dışardan almak istemedim . Hamurunu da kendım yaptım braz yoruldum ama değdi
Canikom :)) ellerin dert görmesin
Ahahah :)) çoğunluğa yenik düştü d smart
Kuzum hayırlı uğurlu olsun yeni başlangıç
Tşk ederim canım benim inşallah sıkıntısız ilerler ve sağlıkla sonuca ulaşırım artık başlangıç için darısı başına demek istemiyorum Rabbim gerek ettirmeden nasip etsin inşallah bu ay
Kızçeler, 2 gündür beyaz arko kremi gibi akıntım var. afedersinz elimle dokundugumda krem gbi kayboluyor baya da geliyo. Bu da mı iğneden acaba . İğnemin 6.günündeyim
Aynen canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…