Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Galıba.Göğüs hassasiyeti oluştumu hiç? bende henüz öyle bişey yok. Sadece akıntı işte
Yok canim hassasiyet yok
Seni çok iyi anlıyorum belirti arıyor insan ama en yanlış davranış bu çünkü vücudumuz acayip bir oyun icinde

İmkan olaydıda hepinize ikram edebilseydim keşkemm

Benim bu ay göğüslerim deli gibi ağırdı ama sonuç belli işte :)
Yok canim hassasiyet yok
Seni çok iyi anlıyorum belirti arıyor insan ama en yanlış davranış bu çünkü vücudumuz acayip bir oyun icinde
Canım aslında göğsüm ağırmasın istiyorum. Çünkü benm adetime yakın dehşet ağırır. Dokunamam bile yürürken bile acır. Hamıle kaldıgımda o ay hiç ağrı olmamıstı göğüslerimde. kişiden kişiye değişiyomus bu durum :))

Allah gönlüne göre versn canımıniçi

Öyle galiba benim adet belirtim hiç olmaz sadece olacağı gün hafif bir ağrı sonrası adet olurum

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Hadi hayırlı olsun güzel güzel sonuçlar al inşallah bütün işlerin yolunda gitsin gelsin bebişler hayırlısıyla

Amiiin hepimizin kuzumm..
Tüp bebek rapor çıkarttınız mı kaça patlıcak aşağı yukarı canım. Biz rapor çkartamıyoruz da
Yok tatlım raporum yok. Ameliyatımı yapan doktora yaptırcam tüp ü. Özel poliklinik, acıbadem ile anlaşmalı. Ort 12000₺ -13000₺ civarında mal oluyor
Hadi hayırlı olsun güzel güzel sonuçlar al inşallah bütün işlerin yolunda gitsin gelsin bebişler hayırlısıyla
Canım çok tşk ederim amin inşallah

Merhaba canlar nasılsınız? Bugün aşılamanın 8. ovitrellenin 10. günü. İğne etkisinin geçip geçmediğine bakmak için gebelik testi yaptım bugün gölge gibi bi çizgi çıktı. Pazartesiye kadar tamamen geçmiş olur muhtemelen. Göğüslerime resmen dokunamıyorum o kadar hassaslar ki şu an. Umarım duphastonun yan etkisi değildir..

Yok tatlım raporum yok. Ameliyatımı yapan doktora yaptırcam tüp ü. Özel poliklinik, acıbadem ile anlaşmalı. Ort 12000₺ -13000₺ civarında mal oluyor

Canım çok tşk ederim amin inşallah
Zam gelmiş ya sadece tüp bebek 10250 herhalde. Hoca da 750

İnsallah bebegin sana tutunur canimm

Hellööğğğğ

Hanımlar adet oldum bugün. Dr umu aradım salı günü muayeneye gidiyorum Allah ın izni ile başlayacağız tüp e tabi ben p.tesi gidip bazı tahliller vereceğim
Hadi hayırlısı ben de histeroskopi randevusu aldım 10 gün sonra sınavlarım bitince olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…